Weekendje weg
De site voor uw weekend weg.
Designer Outlet Roermond
Het is altijd uitverkoop in Designer Outlet Roermond

In Designer Outlet Roermond vindt u meer dan 100 winkels waar u design kleding en cadeaus kunt kopen tegen een aantrekkelijke korting.

Het outletcentrum ligt vlakbij het centrum van Roermond. Vanaf het station is het ongeveer drie minuten lopen naar het outletcentrum.

     
Eropuit > Europa > Nederland > Limburg > Roermond > Designer Outlet
De andere Factory Outlets Outlet Batavia Stad bij Lelystad Factory Outlet Maasmechelen
Korting op merkkleding in Designer Outlet Roermond
 
 
De Outlet Centra
 
 
zoeken
 
 

 
 
De Outlet Centra
 
 
zoeken
Goedkoop shoppen in Roermond

Ieder jaar trekt Designer Outlet in Roermond meer dan 2 miljoen bezoekers en het is dan ook na de Efteling de tweede weekend bestemming van Nederland.

De winkels liggen tegen het centrum van Roermond aan en zijn toch met de auto gemakkelijk te bereiken.

U vindt in Designer Outlet Roermond dames-, heren- en kinderkleding van bijna alle topmerken. Het assortiment van het outlet center bestaat uit de collectie van het afgelopen jaar en overproductie. Alle winkels bieden maximaal 1 merk aan en er is een minimum korting van 30%. De merkartikelen worden met een flinke korting aangeboden.

Het is dus altijd uitverkoop in Roermond.

Een weekend in Roermond

Roermond
Foto: De toegang van Outletcentrum Roermond bij het grote parkeerterrein.

Designer Outlet Roermond is de grootste outlet van de Benelux. Het outlet centrum maakt deel uit van de McArthurGlen-groep. Dit Amerikaanse bedrijf exploiteert Factory Outlet centra in heel Europa.

Het winkeldorp bestaat uit meer dan 100 winkels. In het weekend wordt meer dan 50% van de omzet gehaald dus het kan er dan druk zijn.

Als u ook in Roermond wilt winkelen kunt u gemakkelijk naar het centrum van Roermond lopen via de voettunnel. Ook in de binnenstad van Roermond is het iedere zondag koopzondag.

Outle Roermond
Openingstijden en adres van Designer Outlet Roermond

Adres van Designer Outlet Roermond: Stadsweide 2, 6041 TD Roermond, Nederland

Openingstijden: maandag t/m zondag 10.00 - 19.00 uur. In de zomer is de outlet op donderdag en in het weekend is langer open.

Outlet Roermond
Foto: De stijl van de gebouwen doet wat Zuid Europees aan. Er zijn ook winkelstraten die doen denken aan Amsterdam. Overal staan bankjes waar u kunt bijkomen van het shoppen
Outlet Roermond
Informatie voor een weekendje shoppen in Nederland
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media