een dagje Walibi World
De site voor ideeën voor uw weekend weg.
Walibi World in Biddinghuizen
Zoeken
Een dagje uit naar een pretpark: Walibi Holland in Biddinghuizen (vlakbij Lelystad en Harderwijk)

Bij het kleine dorp Biddinghuizen (Oostelijk Flevoland) ligt al tientallen jaren een attractiepark. Eerst was de naam Flevohof, daara Walibi Flevo, Six Flags en tegenoordig is het uitgebouwd tot Walibi Holland.

Walibi Holland is een spectaculair attractiepark met reusachtige achtbanen, spetterende attracties en voor jonge kinderen is er het op hen afgestemde Walibi Jong.

Als u een weekend of midweek naar Walibi Holland wilt kunt u een vakantiehuis boeken in het vakantiepark van Walibi Holland.

     
Eropuit > Europa > Nederland > Attracties > Lelystad > Walibi World
Vakantiepark Walibi Holland De attracties van Lelystad Pretparken en andere attracties
Walibi Holland in Biddinghuizen
 
 
Lelystad
 
 
 
 
De Outlet Centra
 
 
Lelystad
Walibi Holland

In Flevoland treft u het bekende themapark Walibi World aan. Walibi Holland is het grootste themapark van de Benelux. Hier is alles steiler, hoger en sneller. Jaarlijks bezoeken ongeveer een miljoen bezoekers dit populaire pretpark. In Walibi Holland vindt u meer dan 40 attracties en shows.

Er zijn spectaculaire achtbanen, waterattracties, een reuzenrad, theaters met diverse shows, picknickplekken en restaurants.

Er is zoveel te doen dat u zich er meerdere dagen kunt vermaken. U kunt overnachten in het Vakantiepark van Walibi Holland.

Het vakantiepark van Walibi Holland

attractiepark Walibi
Attractie Splash Battle. Spuit elkaar nat met het kanon maar pas op voor de waterval.

Vakantiepark Walibi Holland

Walibi heeft een eigen vakantiepark. Hier kunt u een riante bungalow voor een een weekend of langer reserveren. In het park is ook een zwembad en een tennisbaan. In de omgeving van Biddinghuizen is veel te doen.

Zo is er de nabijgelegen Veluwe waar kunt fietsen en wandelen, op loopafstand ligt het strand van het Veluwemeer, in Harderwijk vindt u het Dolfinarium en bij Lelystad liggen o.a. het winkelparadijs Bataviastad en de Bataviawerf.

Reseveer een paar dagen op het vakantiepark van Walibi Holland

Walibi World
Foto: Dit is Goliath, de langste, de hoogste en de snelste achtbaan van de Benelux.

De attracties van Walibi Holland

In Walibi Holland staat de eerste achtbaan van Nederland waarin muziek gespeeld wordt, de "Speed of Sound". In de "Speed of Sound" is de muziek afgestemd op de spectaculaire rit.

Behalve deze muzikale achtbaan zijn er nog de achtbanen Xpress, Goliath, Robin Hood en El Condor om over de rails te razen. Daarna kunt u nog omhoogschieten in de attractie Space Shot. Hierbij schiet u 60 meter de lucht in. Met de attractie Excalibur zult u ook regelmatig over de kop gaan.

In Walibi Holland vindt u ook een aantal waterattracties. U vaar op de stroomversnellingen van de waterattractie El Rio Grande of u daalt af in een boomstam in de attractie Crazy River. In de attractie Splash Battle kunnenu en uw kinderen elkaar nat spuiten met een waterkanon.

Kaartjes voor Walibi met online korting

Walibi World attractiepark
Foto: De wildwaterbaan El Rio Grande

Vervoer naar Walibi Holland

Adres van Walibi Holland, Walibi Holland, Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen,Tel: 0321-329999

U kunt Walibi Holland vanuit Lelystad of Harderwijk bereiken door de borden Walibi World volgen. Ook kunt u tijdens het seizoen de Walibi Express vanuit Harderwijk nemen.

Walibi World Jong
Vakantiepark Walibi Holland De Veluwe
Bataviastad, de Bataviawerf en het Aviodrome. De Apenheul bij Apeldoorn
Pretparken en andere attracties De hotels aan de A6 20 minuten van Walibi
Kaartjes voor pretparken met korting Vakantiehuizen in Flevoland

Informatie over pretparken

GoogleAangepast zoeken

Foto's overgenomen met toestemming van Walibi
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media