Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Aanbiedingen van hotels in hotelketens
Zoeken
De hotels van de grote hotelketens

Een voordeel van een hotel uit een hotelketen is dat u bij boeking al weet in wat voor hotel u gaat overnachten. Dus of u nu een hotel van Hilton in Parijs, Londen of New York boekt, u vindt overal dezelfde luxe en prijs-kwaliteit verhouding.

Hotels uit de hotelketens richten zich vaak op zakenreizigers. In het weekend worden dan ook veel hotelkamers met korting aangeboden.

     
Eropuit > De hotelketens
Low budget hotels Stedentrips Goedkope vliegreizen
De hotels van de grote hotelketens

Hilton Worldwide

Overal in de wereld kunt u overnachten in een Hilton Hotel. Een Hilton Hotel is altijd een vier of vijfsterrenhotel en staat op een gunstige locatie. Veel hotels richten zich op zakenreizigers en u kunt er in het weekend of tijdens de feestdagen vaak goedkoper overnachten dan op werkdagen.

Op dit moment zijn er meer dan 500 Hilton Hotels in zo´n 80 landen. Hilton Worldwide is het moederbedrijf van de Hilton Hotels. Luxe hotelketens als Waldorf Astoria Hotels, Doubletree (DoubleTree by Hilton), Embassy Suites Hotels en Hampton Inn behoren ook tot Hilton Worldwide

Aanbiedingen en last minutes van Hilton Hotels

Hilton
Foto: De lobby van het Hilton Tower Bridge Hotel in Londen

De Accor hotels

Accor is een van oorsprong Franse hotelketen. Bekende merken van Accor zijn Sofitel, Novotel, Ibis, Mercure en de goedkope Formule 1 Hotels. De Sofitel hotels zijn de luxe hotels van Accor. Sofitel Hotels staan op de mooiste locaties en beschikken over een goed restaurant.

Novotel hotels zijn de middenklasse hotels van Accor. Novotel Hotels zijn kindvriendelijk. Meestal is er een speelkamer en een zwembad in het hotel en uw kinderen overnachten in een Novotel Hotel gratis bij u op de kamer.

De Ibis Hotels en de Formule 1 hotels zijn de budget hotels van Accor. Vooral in een Formule 1 hotel heeft u weinig luxe. Een overnachting is hier echter wel goedkoop.

Aanbiedingen en last minutes van Accor hotels

Novotel in Berlijn
Foto: Dit Novotel hotel is fraai gelegen in het centrum van Berlijn.

De InterContinental Hotels

De InterContinental Hotels Group heeft meerdere hotelketens. Behalve de Intercontinental Hotels behoren o.a. ook de Crowne Plaza Hotels, de Holiday Inn Resorts, de ANA Hotels en de Holiday Inn Express Hotels tot de InterContinental Hotel Group.

De onderneming beheert meer dan een half miljoen hotelkamers wereldwijd en is daarmee de grootste hotelonderneming ter wereld.

Aanbiedingen en last minutes

De NH Hoteles

NH Hoteles is een hotelketen die oorspronkelijk uit Spanje afkomstig is. NH Hotels heeft veel zakenhotels en in het weekend of tijdens de feestdagen kunt u hier veel goedkope aanbiedingen vinden.

Een bekend NH hotel in Nederland is Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. In Amsterdam zijn maar liefst 20 NH Hoteles waaronder een hotel bij Schiphol. Ook in Brussel, Gent en Brugge staan veel HN Hotels.

Aanbiedingen en last minutes

Parijs
Foto: Het Kyriad Hotel tegenover Gare du Nord in Parijs.

Hotels van de Louvre Group

De Louvre Hotels Group is een hotelketen met merken als de Kyriad Hotels, Golden Tulip en Campanile.

De Kyriad Hotels zijn twee sterren of driesterrenhotels, Golden Tulip Hotels zijn meestal viersterrenhotels en de Campanile hotels zijn goedkope budgethotels.

Aanbiedingen en last minutes

Informatie over hotels

Kindvriendelijke hotels Culinaire hotels
Low budget hotels Verwenhotels
Overnachten in Europa Hotels bij zee
wereldwijd overnachten
 
koffers
 
zoeken
 
 

 
 
 
wereldwijd overnachten
 
zoeken
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media