Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
De hotels, B&B's en villa's in Spa
De hotels en B&B's van Spa

In de Belgische Ardennen Spa zijn rond Spa een aantal bijzondere hotels met uitstekende wellness faciliteiten.

Het kasteelhotel Manoir de Lébioles in Spa staat ook zeer goed bekend als bestemming voor een culinair weekend weg.

     
Eropuit > België > Ardennen > Spa > Hotels in Spa  
Wellness & beauty Een weekend in de Ardennen Wellnessweekend
Overnachten in Spa
De hotels en B&B's van Spa

Veel toeristen komen naar Spa voor het kuurcentrum. Het kuuroord staat op een heuvel bij Spa. U kunt vanuit Spa naar het kuuroord lopen via een bosbad naast de kabelbaan. U kunt ook met de auto naar het kuuroord. De kabelbaan staat in het centrum van het dorp, naast het Radisson BLU Palace Hotel.

Als u een wat eenvoudiger hotel zoekt bij de kabelbaan kunt u een kamer boeken in het tweesterrenhotel Hotel La Tonnellerie.

Behalve in hotels kunt u in Spa ook overnachten in villa's, een hostel en er zijn enkele romantische kasteelhotels. Iets buiten Spa is zelfs een B&B in een boomhut.

De hotels, villa's en B&B's van Spa

Spa in de Ardennen
Foto: Het Radisson BLU Palace Hotel met de kabelbaan naar het kuurcentrum.

1. Het Radisson BLU Palace Hotel

Het Radisson BLU Palace Hotel is een echt kuurhotel. In het hotel kunt u ook wellness en beauty behandelingen. Het hotel ligt naast de kabelbaan naar het kuurcentrum op de heuvel. Veel gasten van het hotel gaan in hun badjas naar het kuurcentrum.

2. Best Western Premier La villa des Fleurs

Als u voor het kuuroord naar Spa bent gekomen hoeft u niet te overnachten in het Radisson BLU Palace Hotel. Er zijn veel andere hotels die ook goed zijn.

Hotel Best Western Premier La villa des Fleurs is bijvoorbeeld heel geschikt voor een luxe weekend in Spa. Het viersterrenhotel ligt vlakbij het kuuroord en heeft een uitstekend restaurant. In de zomer kunt u genieten op het terras met uitzicht op de bloementuin. Het hotel hoort bij restaurant "L'Auberge" met een uitstekende Franse/Belgische keuken.

3. Kasteelhotel Manoir de Lébioles in Spa

Vijfsterrenhotel Manoir de Lébioles ligt ongeveer 3,5 km van het centrum van Spa in de bossen van de Ardennen. Het luxe hotel is gevestigd in een onlangs gerenoveerd romantisch kasteel.

Het is geen middeleeuws kasteel want het kasteel werd gebouwd tussen 1905 en 1910 maar het is daardoor wel zeer comfortabel. Het is een kasteelhotel met een sprookjesachtig kasteelpark en een ruim tuinterras.

Het is een hotel voor fijnproevers. In het hotel is het gastronomisch restaurant “Manoir de Lébioles” gevestigd. In het hotel kunt u zich ook laten verwennen op het gebied van wellness & beauty. Er zijn spa faciliteiten in het hotel.

Tip. Ongeveer 300 meter van het hotel is een manege waar u een paard kunt huren.

Spa in de Ardennen

4. B&B L'Etape Fagnarde

B&B L'Etape Fagnarde is gevestigd in een mooi landhuis. Hoewel het landhuis in het centrum van Spa staat is het omricht door een park. De B&B heeft een mooie tuin waar u in de zomer op het terras kunt zitten. Er is een sauna en u kunt er fietsen huren.

 
 
Kaart van de Ardennen
 
 
Kaart van de Ardennen
 
 
zoeken
 
 
 
 
Kaart van de Ardennen
 
 
Kaart van de Ardennen
 
zoeken
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media