Hotels in  Spa in de Ardennen
De site voor ideeën voor uw weekendje weg.
De hotels in Spa
De hotels en B&B's van Spa
In de Belgische Ardennen Spa zijn rond Spa een aantal bijzondere hotels die uitstekend gescvhikt zijn voor een ontspannend weekendje weg. Veel bezoekers van Spa komen voor het kuuroord en enkele hotels bieden dan ook uitgebreide wellness faciliteiten. Spa is echter niet alleen een plaats om in te kuren maar ook is het een prima bestemming voor een culinair weekend weg. Het luxe kasteelhotel Manoir de Lébioles staat wat betreft haar keuken zeer goed bekend. Als u vooral een goedkoop hotel zoekt is het hostel van Spa een aanrader.
     
Eropuit > België > Ardennen > Spa > Hotels in Spa Wellness & beauty
    Een weekend in de Ardennen Wellnessweekend
Overnachten in Spa
De hotels en B&B's van Spa

Veel toeristen komen naar Spa voor het kuurcentrum. Het kuuroord staat op een heuvel bij Spa. U kunt vanuit Spa naar het kuuroord lopen via een bosbad naast de kabelbaan. U kunt ook met de auto naar het kuuroord. De kabelbaan staat in het centrum van het dorp, naast het Radisson BLU Palace Hotel. De kabelbaan is toegankelijk voor iedereen maar u heeft vanuit hotel Radisson BLU Palace Hotel rechtstreeks toegang. Daarom ziet u de gasten van dit hotel vaak in badjas naar boven gaan.

De hotels en B&B's van Spa

Het Radisson BLU Palace Hotel

Het Radisson SAS Palace Hotel is een echt kuurhotel. In het hotel kunt u ook wellness en beauty behandelingen. Het hotel ligt naast de kabelbaan naar het kuurcentrum op de heuvel. Veel gasten van het hotel gaan in hun badjas naar het kuurcentrum.

Spa in de Ardennen
Foto: Het Radisson BLU Palace Hotel met de kabelbaan naar het kuurcentrum.

Best Western Premier La villa des Fleurs

Als u voor het kuuroord naar Spa bent gekomen hoeft u niet te overnachten in het Radisson BLU Palace Hotel. Er zijn veel andere hotels die ook goed zijn. Hotel Best Western Premier La villa des Fleurs is heel geschikt voor een luxe weekend in Spa. Het viersterrenhotel ligt vlakbij het kuuroord en heeft een uitstekend restaurant. In de zomer kunt u genieten op het terras met uitzicht op de bloementuin. Het hotel hoort bij restaurant "L'Auberge" met een uitstekende Franse/Belgische keuken.

Kasteelhotel Manoir de Lébioles in Spa

Vijfsterrenhotel Manoir de Lébioles ligt ongeveer 3,5 km van het centrum van Spa in de bossen van de Ardennen. Het luxe hotel is gevestigd in een onlangs gerenoveerd romantisch kasteel. Het is geen middeleeuws kasteel want het kasteel werd gebouwd tussen 1905 en 1910 maar het is daardoor wel zeer comfortabel. Het is een kasteelhotel met een sprookjesachtig kasteelpark en een ruim tuinterras. Het is een hotel voor fijnproevers. In het hotel is het gastronomisch restaurant “Manoir de Lébioles” gevestigd. In het hotel kunt u zich ook laten verwennen op het gebied van wellness & beauty. Er zijn spa faciliteiten in het hotel.

Tip. Ongeveer 300 meter van het hotel is een manege waar u een paard kunt huren.

Spa in de Ardennen

De jeugdherberg/hostel van Spa

Auberge de Mambaye Youth Hostel ligt ongeveer 2 km van het centrum van Spa. Dit is het adres voor budgetreizigers en rugzaktoeristen. Een overnachting hier is zeer goedkoop. Het hostel is toegankelijk voor iedereen. U hoeft dus geen lid te zijn en ook ouderen en families met kinderen kunnen hier overnachten. Er ligt een ruime tuin om het gebouw waar u andere gasten kunt ontmoeten.

Zoek hier informatie over een weekend naar de Ardennen

GoogleAangepast zoeken

 

© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid media