Een weekend in Zwitserland hotels
De site voor ideeën voor uw weekendje weg.
Overnachten in hotels, B&B's en pensions in Zwitserland
Zoeken
De hotels, goedkope pensions en B&B's in Zwitserland

Zwitserland heeft een aantal bekende mondaine vakantieplaatsen als St Morritz en Montreux waar het het hele jaar goed toeven is. Hier zijn veel luxe vijfsterrenhotels en appartementen. Ook Genève en Basel trekken veel toeristen. Tegenwoordig vliegt o.a. EasyJet vanaf Schiphol goedkoop rechtstreeks naar Genève en Basel. Deze steden zijn dan ook prima bestemmingen voor een weekend weg. Als u goedkoper op vakantie wilt kunt u ook naar één van de vele andere steden gaan. Hotels in Zwitserland zijn echter zelden goedkoop.

Tip: Zoek voor een goedkope aanbieding naar een hotel in Zwitserland met een last minute korting.

     
Eropuit > Zwitserland Low budget hotels en pensions
  De hotels met last minute korting Vakantiehuizen en chalets in Zwitserland
De hotels, pensions en B&B's in Zwitserland
Overnachten in Zwitserland.

Overnachten in Zwitserland is niet goedkoop. Zelfs een eenvoudig pension of budgethotel is er duurder dan een goed hotel in de rest van Europa. Langs de Autobahnen zijn rond de tunnels vaak grote motels waar vakantiegangers in de zomer goed gebruik van maken voor een overnachting onderweg. Langs de Autobahnen kun je overigens ook overnachten in één van de kleine dorpen met eenvoudige hotels en pensions. Let bij het reserveren van een kamer er wel op dat het dorp een eigen afrit heeft op de Autobahn. Dat kan vooral in de zomervakantie veel tijd besparen.

Enkele populaire steden in Zwitserland voor een stedentrip zijn: Bazel, Bern, Zurich, Geneve, Luzern en Lugano.

Populaire hotels in de Alpen vindt u in de resorts van Adelboden, Aletsch, Alpenarena, Andermatt, Arosa, Crans-Montana, Davos, Klosters, Engelberg, Les Quatre Vallées, Saas Fee, San Bernardino, St. Moritz en Zermatt.


Overnachten in Bazel

De stad Bazel ligt op de grens met Frankrijk en Duitsland. Hier stroomt de Rijn Zwitserland uit en komen belangrijke spoorlijnen en autosnelwegen Zwitserland in. Het vele verkeer maakt dat er veel vakantiegangers en zakenreizigers onderweg naar hun vakantiebestemming in Bazel overnachten. Bazel is een leuke stad met een prachtige historische binnenstad dus u zult zich er niet vervelen.

U kunt in Bazel heel luxe overnachten maar er zijn ook voldoende goedkopere hotels en hostels. Buiten de binnenstad is parkeren vaak gratis.

De hotels, motels en hostels van Bazel - De attracties van Bazel - Openbaar vervoer in Bazel - Overnachten in de buurt van Bazel

bazel binnenstad
Foto: Het centrum van Bazel
 
Overnachten in de Alpen

Hotels, appartementen en pensions in de beste vakantiebestemmingen van de Oostenrijkse, Zwitserse, Italiaanse en Franse Alpen. Zowel voor een wintersportvakantie als een zomervakantie.

Luxe en goedkope hotels in de Alpen.

Informatie voor uw vakantie in Zwitserland

Google Aangepast zoeken

 
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid media