Een weekend in Zwitserland hotels
De site voor ideeën voor uw weekendje weg.
Overnachten in hotels, B&B's en pensions in Zwitserland
De hotels, goedkope pensions en B&B's in Zwitserland

Zwitserland heeft een aantal bekende mondaine vakantieplaatsen als St Morritz en Montreux waar het het hele jaar goed toeven is. Hier zijn veel luxe vijfsterrenhotels en appartementen. Ook Genève en Basel trekken veel toeristen. Tegenwoordig vliegt o.a. EasyJet vanaf Schiphol goedkoop rechtstreeks naar Genève en Basel. Deze steden zijn dan ook prima bestemmingen voor een weekend weg. Als u goedkoper op vakantie wilt kunt u ook naar één van de vele andere steden gaan. Hotels in Zwitserland zijn echter zelden goedkoop. U kunt op deze pagina echter ook goedkope pensions en B&B's vinden. Tip: Zoek voor een goedkope aanbieding op het laatste moment naar een hotel in Zwitserland met een last minute korting.

     
Eropuit > Zwitserland Low budget hotels en pensions
  Hotels met last minute korting Vakantiehuizen en chalets in Zwitserland
Hotels, pensions, appartementen en B&B's in Zwitserland
Luxe en goedkope hotels, hostels, B&B's, appartementen en pensions in Zwitserland.

Hier kunt u via overzichtelijke kaarten de ideale locatie van uw accommodatie zoeken. Er zijn accommodaties in de populaire steden Bazel, Bern, Zurich, Geneve en Lugano. Echter ook in de Zwitserse Alpen zijn veel hotels, B&B's, goedkope pensions en appartementen te vinden. Populaire hotels in de bergen vindt u in in de resorts van Adelboden, Aletsch, Alpenarena, Andermatt, Arosa, Crans-Montana, Davos, Klosters, Engelberg, Les Quatre Vallées, Saas Fee, San Bernardino, St. Moritz en Zermatt. Vaak worden de hotels met internet korting aangeboden.

Overnachten in Bazel

De stad Bazel ligt op de grens met Frankrijk en Duitsland. Hier stroomt de Rijn Zwitserland uit en komen belangrijke spoorlijnen en autosnelwegen Zwitserland in. Het vele verkeer maakt dat er veel vakantiegangers en zakenreizigers onderweg naar hun vakantiebestemming in Bazel overnachten. Bazel is een leuke stad met een prachtige historische binnenstad dus u zult zich er niet vervelen. U kunt in Bazel heel luxe overnachten maar er zijn ook voldoende goedkopere hotels en hostels. Buiten de binnenstad is parkeren vaak gratis.

De hotels, motels en hostels van Bazel - De attracties van Bazel - Openbaar vervoer in Bazel - Overnachten in de buurt van Bazel

 
Overnachten in de Alpen

Hotels, appartementen en pensions in de beste vakantiebestemmingen van de Oostenrijkse, Zwitserse, Italiaanse en Franse Alpen. Zowel voor een wintersportvakantie als een zomervakantie.

Luxe en goedkope hotels in de Alpen.

           
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid media