Weekendje weg
De site voor uw weekend weg.
Overnachten in Bergen op Zoom
De hotels in Bergen op Zoom
 
In het centrum van Bergen op Zoom staat het zes eeuwen oude Hotel Résidence De Draak Hampshire Classic. Het driesterrenhotel Hotel Restaurant Beursplein 5 is populair dankzij haar mooie locatie tegenover het Markiezenhof.

Overnachten in Stayokay Bergen op Zoom is goedkoop en het hostel is kindvriendelijk.

     
Eropuit > Nederland > Noord-Brabant > Bergen op Zoom > Hotels en restaurants
Een dagje uit in Brabant De attracties in Bergen op Zoom Een dagje uit in Zeeland
De hotels en restaurants in Bergen op Zoom
 
 
Bergen op Zoom
 
koffers
 
zoeken
 
 

 
Bergen op Zoom
 
 
zoeken
Hotel Résidence De Draak Hampshire Classic ****
 
Hotel Residence De Draak Hamshire Classic aan de Grote Markt is een bijzonder hotel. Als één van de weinige panden in Bergen op Zoom heeft het verschillende grote stadsbranden in de Middeleeuwen overleeft.

Net zoals zes eeuwen geleden is Hotel De Draak nog steeds een hotel. Het luxe historische hotel is gunstig gelegen aan de levendige Grote Markt van Bergen op Zoom. Als u in Hotel De Draak overnacht bent u vlakbij de belangrijkste attracties van Bergen op Zoom

In het hotel is ook een uitstekend restaurant gevestigd. Het hotel is dan ook geschikt voor een culinair weekendje weg. U moet wel van te voren reserveren want het restaurant is erg populair.

In het hotel kunt u bij een overnachting ook fietsen huren.

De hotels van Bergen op Zoom

Hotel in Bergen op Zoom
Hotel de Draak aan de Grote Markt.

Hotel Restaurant Beursplein 5 ***
 
Vlakbij de Grote markt en het Markiezenhof ligt het kleine plein Beursplein, een gezellig pleintje met veel zonnige terrasjes. Ook Hotel Restaurant Beursplein 5 heeft hier een eigen terras. Het is een leuk hotel in de centrum van Bergen op Zoom.

Iedere kamer heeft een eigen balkon met uitzicht op het 15e-eeuwse stadspaleis Het Markiezenhof. Het restaurant van het hotel is uitstekend.

Hotel in Bergen op Zoom
Hotel Beursplein 5 in het centrum.

Het Stadsparkhotel in Bergen op Zoom ****
 
Het Stadsparkhotel ligt vlakbij het recreatiegebied Binnenschelde. Het centrum van Bergen op Zoom ligt op loopafstand en u bent dichtbij het meertje waar u kunt zwemmen, surfen en wandelen.

Bergen op Zoom

Het hostel Stayokay Bergen op Zoom
 
Stayokay Bergen op Zoom ligt in een bos, vlakbij Bergen op Zoom. De Stayokay is in meerdere gebouwen gevestigd. In het hoofdgebouw is een restaurant en bar gevestigd. Ook is er een gezamenlijke leestafel en tv-ruimte.

Buiten is een speeltuin voor de kinderen. In Stayokay Bergen op Zoom bevinden de kamers en slaapzalen zich in een ander gebouw.

Voor gezinnen zijn er ook enkele vakantiehuisjes met een keukentje bij het hostel. Het goedkope budget hotel beschikt verder over enkele familiekamers. Als u alleen reist kunt u het goedkoopst op een slaapzaal overnachten.

De hostels en hotels van Bergen op Zoom

Bergen op Zoom
Foto: De Grote Markt in Bergen op Zoom
Informatie voor uw weekend in de omgeving van Bergen op Zoom
Een weekend in Bergen op Zoom Een dagje uit in Brabant
Een dagje uit in Zeeland Shoppen in Rosada Outlet
Golfbaan Wouwse Plantage Een weekend in Antwerpen
Evenementen in Bergen op Zoom Leuke dingen doen in België.
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Contact en privacybeleid
media