Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Goedkope vliegreizen in Europa
Goedkope vluchten vanuit Nedederland, BelgiŽ en de Duitse grens

Ooit was de trein of auto de enige mogelijkheid om korte weekend reizen te maken. Sinds de komst van de prijsvechters is vliegen veel goedkoper en kunt u ook voor een weekendje weg ergens naartoe vliegen.

Een weekend naar Barcelona, Parijs, Madrid, Rome, VenetiŽ, Londen, Lissabon of Wenen behoort nu tot de mogelijkheden.

     
Eropuit > Goedkope vluchten
De hotels op Schiphol Parkeren op Schiphol Autoverhuur op het vliegveld
Goedkope vliegreizen binnen Europa
 
 
Kaart met de vliegvelden van Nederland
 
 
Kaart met de vliegvelden van Belgie
 
koffers
 
zoeken
 
 

 
 
Kaart met de vliegvelden van Nederland
 
 
Vliegvelden bij de grens
 
 
zoeken
De vliegvelden in Nederland en BelgiŽ.

Schiphol is niet de enige luchthaven van Nederland. Iedere dag vertrekken er talloze vluchten vanuit kleinere en goedkope luchthavens als Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Maastricht Airport.

Rotterdam Airport Eindhoven Airport
De hotels op Schiphol Parkeren bij Schiphol
Schiphol

In BelgiŽ vertrekken veel goedkope vluchten vanaf vliegveld Brussels South Charleroi Airport. Veel vluchten van Ryanair vertrekken vanaf Charleroi. Brussels South is wel wat misleidend omdat het vliegveld ongeveer 50 km onder Brussel ligt.

Het andere vliegveld van Brussel is Brussels Airport bij Zaventem.

Overnachten bij de vliegvelden van Brussel

Voordelige vluchten vanuit Nederland en BelgiŽ

Hier vindt u vliegreizen naar bijna alle bestemmingen in de wereld tegen gunstige prijzen.

U kunt hier de aanbiedingen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia, KLM, Ryanair en Easyjet met elkaar vergelijken, reserveren en uitprinten.

Vergelijk de goedkoopste met de snelste vluchten

KLM op Schiphol
Goedkope vliegtickets zoeken

Op internet kun je veel aanbieders van goedkope vliegreizen vinden. Naast sites van reisbureaus en vliegtuigmaatschappijen zijn er ook sites waar de databases van verschillende maatschappijen geraadpleegd worden om de beste aanbiedingen te vinden.

Prijzen kunnen per aanbieder en per dag verschillen dus als je de tijd hebt kun je het beste op verschillende dagen zoeken.

Tips om de goedkoopste vliegtickets te vinden.

Luchtvaartmaatschappij Air Berlin

Air Berlin is de op ťťn na grootste luchtvaart maatschappij van Duitsland en de derde low cost airline in Europa. Air Berlin vliegt vanuit Schiphol en vanuit de grensstreek (o.a. MŁnster en DŁsseldorf) naar talrijke zonnige bestemmingen en steden.

Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld goedkoop van Spanje naar Engeland, van Duitsland naar Portugal of van Hongarije naar Oostenrijk te vliegen.

De vluchten van Air Berlin

Stedentrips Vervoer van en naar luchthavens

Als u een vliegreis gaat maken moet u kiezen hoe u naar het vliegveld wilt gaan. De trein is goedkoop, de eigen auto of een taxi is gemakkelijk en ook is het mogelijk om de avond voor vertrek te overnachten in een comfortabele hotelkamer vlakbij Schiphol.

Het is vooral een afweging. Gemakkelijk en comfortabel of vooral goedkoop.

Bij aankomst op het vliegveld in het buitenland kunt u een shuttlebus of taxi nemen om u naar uw hotel of resort te brengen. Hier kunt u wereldwijd reserveren.

Vervoer vanaf meer dan 1000 vliegvelden

De vliegvelden bij de grens in Duitsland

Vlakbij de Nederlandse en Belgische grens in Duitsland liggen een aantal goedkope vliegvelden. Prijsvechters vliegen onder andere vanuit Keulen, Weeze en DŁsseldorf (niet te ver van de grens) naar bijna alle Europese landen.

In Duitsland zijn de schoolvakanties niet helemaal gelijk aan die van Nederland dus het hoogseizoen, met zijn duurdere tickets, wijkt iets af. Dit biedt kansen voor het vinden van een goedkope vlucht.

De prijzen van de tickets vanaf de kleinere vliegvelden langs de grens zijn vaak laag vergeleken met vluchten die vanaf Schiphol vertrekken dus het loont de moeite om op de Duitse vliegvelden te zoeken als u op zoek bent naar een goedkope vlucht.

Goedkope vluchten van Duitse vliegvelden

© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Contact en privacybeleid  
media