Weekendplanner Kaartjes

Cadeaubonnen voor een belevenis.

Hier vindt u enkele gerenommeerde aanbieders van belevenisbonnen. U kunt kiezen uit cadeaubonnen voor een dagje, een weekend of een midweek weg.

Er is een cadeaubon voor bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg, een Wellness & Beauty weekend, een culinair weekend of overnachten in een luxe kamer in een hotel of kasteel.

De Bongo cadeaubonnen voor een leuke belevenis.

Als u een Bongo bestelt krijgt u na ontvangst van betaling de volgende werkdag de bon in een mooi doosje thuis bezorgd. In het doosje zit ook een boekje met de hotels en belevenissen waar de ontvanger uit kan kiezen. De ontvanger kan zelf ook de datum van vertrek of activiteit kiezen. De kaart blijft twee jaar geldig.

Tip: Als u wat laat bent of de cadeaubon niet zelf kunt brengen dan kunt u de Bongo ook als E-Bongo per email krijgen.

Reserveer een overnachting voor een ander.

Overnachten

Een belevenis weggeven.

Bij Bongo kunt u een bon voor een belevenis bestellen. Zo kunt u kiezen voor een dagje verwend worden, een vlucht in een luchtballon, een vliegles, een wijnproeverij, karten, surfen, wadlopen of zelf rijden in een Ferrari. Zelfs een weekendje weg is mogelijk.

Een doosje vol belevenissen zal een leuk cadeau zijn voor Vaderdag, Moederdag of Valentijnsdag.

Bestel een Bongo-Belevenisbon.

Cadeautips voor iemand die graag reist.

Het is niet zo moeilijk om voor iemand die dol op vakantie, reizen of sporten is een leuk cadeau te vinden. Vanaf 10 euro is er wel wat te vinden.

Voor het strand en de camping zijn er leuke strandspullen en strandspellen. Voor in de auto en de trein zijn een thermosbeker, oordopjes of een koptelefoon altijd welkom.

Een cadeau voor iemand die graag reist

overnachten

Cadeaubonnen voor vlieglessen, rondvluchten en parachutespringen.

Hier vindt u cadeaubonnen voor belevenissen als een parachutesprong, zelf een keertje vliegen en een rondvlucht in een klein vliegtuigje, zweefvliegtuig of helikopter.

Vooraf krijgt u een korte les over de vlucht en begeleiding tijdens de vlucht of sprong.

Actie en avontuur.

Activiteiten voor de vakantie.

Geef eens een belevenis weg voor de vakantie of weekend weg. Als een jarige bijvoorbeeld binnenkort naar Parijs gaat kunt u een diner op de Eifeltoren of een show in de Moulin Rouge weggeven.

Bij Getyourguide kunt u vouchers kopen voor activiteiten in bijna alle steden in Europa en de VS.

Vaak hoeft u met een dergelijk voucher niet in de rij bij de kassa te staan.

tickets Kaartjes en vouchers voor belevenissen.