Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Culinaire hotels in Nederland
Culinaire hotels met een Michelin ster in Nederland

Hier vindt u een aantal viersterrenhotels en vijfsterrenhotels in Nederland met een bekroonde keuken. De hotels hebben allemaal een restaurant die ooit een Michelin ster verdiend hebben.

De bijzondere hotels hieronder zijn uitermate geschikt voor een culinair weekend weg. Stuk voor stuk zijn dit gastronomische hotels van wereldformaat.

       
Eropuit > Europa > Nederland > Culinair > Culinaire hotels
Culinaire hotels in Amsterdam Culinaire hotels en arrangementen Gastronomische arrangementen
De culinaire hotels met een Michelin ster in Nederland
Restaurant Hotel Merlet in Schoorl (NH)

Het mooi gelegen Restaurant Hotel Merlet in Schoorl heeft een restaurant dat al sinds 1998 een Michelin ster heeft. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor diner. Lunchen op zaterdag is niet mogelijk.

Een culinair weekend in Schoorl

Grand Hotel Huis ter Duin (ZH)
Noordwijk aan Zee

Restaurant Latour is het à la carte restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De keuken is Frans georiënteerd met uitheemse invloeden. Het restaurant is bekroond met een Michelin ster. Vanuit het restaurant heeft u een mooi uitzicht over de zee.

Grand Hotel Huis ter Duin

Bilderberg Restaurant De Kromme Dissel
Heelsum in Gelderland

Bilderberg Restaurant De Kromme Dissel is één van de Nederlandse toprestaurants. Ook dit restaurant is bekroond met een Michelin ster. Het restaurant is gehuisvest in een Oud-Saskische boerderij met een heel bijzondere uitstraling. Overnachten kunt u in het Bilderberg Hotel Klein Zwitserland dat naast het restaurant staat.

Bilderberg Restaurant De Kromme Dissel

Restaurant - Hotel Savelberg
Voorburg: Zuid-Holland

Culinair hotel Savelberg is gevestigd in een historisch pand uit 1751. Op deze unieke locatie vindt u het door Michelin bekroonde restaurant.
Restaurant Savelberg staat bekend om zijn creatieve keuken. Het hotel beschikt over prachtig ingerichte luxe hotelkamers en suites met balkon. Ideaal voor een romantisch culinair weekend.

Restaurant Hotel Savelberg

 
 
Culinair in Nederland
 
koffers
 
zoeken
 
 
Reserveringen

 
 
Culinair in Nederland
 
 
zoeken
Foto: Culinair hotel Grand Hotel Karel V ligt in een fraaie tuin in de binnenstad van Utrecht.
Grand Hotel Karel V in Utrecht

Het restaurant van Grand Hotel Karel V heeft een uitstekende reputatie. Het hotel is gevestigd in een gebouw uit de 14de eeuw. Ooit waren de gebouwen in bezit van een Duitse Ridderorde. Tegenwoordig kunt u in deze historische gebouwen genieten van exquise gerechten in Franse en Nederlandse stijl. Een heerlijk adres voor een culinair weekend in Utrecht.

Grand Hotel Karel V

Hotel Restaurant De Nederlanden
Vreeland aan de Vecht (provincie Utrecht)

Vlakbij de A2 tussen Amsterdam en Utrecht vindt u Hotel Restaurant De Nederlanden. Het culinaire hotel is romantisch gelegen aan de Vecht. Het restaurant heeft een Franse keuken en is bekroont met een Michelin ster. Op de wijnkaart vindt u uitstekende wijnen.

Hotel Restaurant De Nederlanden

Château St. Gerlach / Restaurant Château St. Gerlach
Valkenburg, Limburg

Vroeger woonde in dit kasteel een adellijke familie maar tegenwoordig is Chateau St. Gerlach een viersterrenhotel. In drie van de salons van de vroegere adellijke woning vindt u nu een à la carte restaurant met een Michelin ster. De keuken is vooral Frans georiënteerd en op de wijnkaart staan gerenommeerde wijnen.

Chateau St. Gerlach

The Grand Winston Hotel.
Rijswijk Zuid-Holland

In Rijswijk vindt u het The Winston Hotel met visrestaurant Imko Binnerts. Het restaurant is modern ingericht. Ook dit restaurant heeft een Michelin ster weten te bemachtigen. De keuken is Frans georiënteerd.

The Grand Winston Hotel

Hotel de Wereld in Wageningen

In het luxe Hotel de Wereld in Wageningen vindt u het gastronomische Restaurant O Mundo. Dit restaurant kreeg een Michelin ster. Vanuit het hotel kunt u de natuur van de Veluwe verkennen.

Arnhem en Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn met de auto gemakkelijk te bereiken.

Zoek hier informatie over culinaire weekendarrangementen

Gastronomische arrangementen Culinaire hotels
Culinaire hotels in Amsterdam Culinaire hotels en arrangementen
media  
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid