Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Antibes, Juan Les Pins en Cap d'Antibes.

In de badplaats Antibes zijn leuke hotels, mooie winkels, prachtige stranden, heerlijke restaurants en gezellige cafés en terrasjes.

Als u van uitgaan en shoppen houdt kunt u ook in het nabijgelegen kleinere maar meer toeristische Jean Les Pins overnachten.

De hotels en appartementen in Antibes.

Overnachten in Antibes.

Het tweesterrenhotel Auberge Provencale ligt in het historische gedeelte van Antibes. Het kleine hotel is gevestigd in een huis en heeft maar zes kamers. Het hotel beschikt over een ruime binnentuin waar u heerlijk kunt eten. Het hotel is zeer betaalbaar.

Het driesterrenhotel Hôtel Josse aan het strand en vlakbij het centrum van Antibes. Het hotel is met de auto gemakkelijk te bereiken.

De hotelaanbiedingen in Antibes.

Overnachten in Antibes en Juan Les Pins.

Overnachten

Overnachten in Juan Les Pins.

Het vijfsterrenhotel Hôtel Juana is één van de beste hotels in Juan les Pins en Antibes. Het luxe hotel is gevestigd in een prachtig historisch gebouw uit 1931 en heeft nog een prachtige Art Deco gevel. Het hotel beschikt over een eigen wellness centrum en een goed restaurant.

Het driesterrenhotel Mandara Beach Hotel is een goedkoop maar goed hotel in een rustig gedeelte van Juan Les Pins. Hoewel de naam anders doet vermoeden ligt het hotel niet bij het strand.

La Villa Cap d’Antibes in Juan Les Pins werd het meest aangename hotel van Juan Les Pins. Het hotel heeft een prachtig zwembad.

De hotels en appartementen in Juan les Pins.

De Franse Riviera.

Franse Riviera

Overnachten aan de Franse Riviera.

Antibes kust

Het strand van Antibes

Antibes winkelstraat

De winkelstraat Rue Fourmilliere in Antibes.

Antibes centrum

Het gezellige centrum van Antibes.

De hotels aan het strand in Juan Les Pins

In Juan Les Pins staan er langs het strand veel hoge hotels. Sommige hotels hebben een privé strand.

Het viersterrenhotel Hôtel Belles Rives ligt bijvoorbeeld aan het strand in Juan Les Pins. Vanaf het terras en vanuit 27 kamers heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Het hotel is gevestigd in een prachtig historisch pand en beschikt over een eigen privé strand.

Enkele hotels op Cap d'Antibes.

Cap d'Antibes is een klein schiereiland tussen Antibes en Juan Les Pins. Op Cap d' Antibes ligt het o.a. befaamde vijfsterrenhotel Hotel du Cap Eden Roc. In dit dure hotel overnachten de rijken, beroemdheden en zij die daarbij willen horen. De prijs per nacht is hoog maar het is allemaal wel erg luxe.

Het driesterrenhotel Hotel La Garoupe-Gardiole ligt centraal op Cap d'Antibes. Het hotel heeft een mooi eigen zwembad en een luxe patio. Het strand is niet ver. U kunt bij het hotel parkeren.
De hotels van Cap d'Antibes.

Antibes kust

De oude stad van Antibes.

Antibes Park

Antibes.

Antibes centrum

Het strand van Antibes.

Antibes centrum

Juan Les Pins.

Antibes hotel

De attracties van Cap d'Antibes.

In Cap d'Antibes vindt u een parkachtig landschap met grote rotsen en monumentale huizen. De badplaatsen Antibes en Juan Les Pins liggen op fietsafstand.

Naar Cap d'Antibes gaat u voor de rust en de mooie zee. U kunt er waterskiën, jetskiën, zeilen, parachutespringen. Ook zijn er tennisbanen en u kunt er paardrijden.

Er zijn rotsachtige inhammen en kiezelstranden waar u kunt snorkelen. Je kunt duiken en snorkelen bij Cap d'Antibes, Côte Plongée en Cap Gros.

Snorkelen in de Middellandse Zee

Vakantie aan de Côte d' Azur.