Weekendplanner kaart Disneylyand Parijs Kaartjes

Overnachten bij Disneyland Parijs in Marne-la-Vallée.

Als u niet in een hotel of bungalow van Disneyland Resort wilt overnachten kunt u kiezen voor een hotel of appartement in één van de vele plaatsen rond Disneyland.

Als u in de plaats Marne-la-Vallée overnacht kunt u dus met de stadstrein in tien minuten naar Disneyland reizen. Het centrum van Parijs is met het openbaar vervoer ongeveer 45 minuten reizen.

Boek een hotel of bungalow in Marne-la-Vallée.
Hotel in Marne la Vallee

Bij dit hotel in Marne-la-Vallée parkeren is niet moeilijk.

De stad Marne-la-Vallée aan de rand van Parijs.

Disneyland Resort Parijs ligt in de stad Marne-la-Vallée. Deze stad is nog niet zo lang geleden gebouwd aan de rand van Parijs. Marne-la-Vallée is verdeeld in veel kleinere plaatsen met veel groen. De snelweg A4 loopt dwars door het gebied en parkeren is er gemakkelijk en goedkoop.

De hotels en appartementen in Marne-la-Vallée zijn goedkoper dan vergelijkbare hotels van Disneyland Resort en de hotels in het centrum van Parijs.

Boek een hotel of bungalow in Marne-la-Vallée.

Overnachten in Marne-la-Vallée

Overnachten

Plaatsen in Marne-la-Vallée

Plaatsen in Marne-la-Vallée waar u kunt overnachten zijn o.a. Magny-le-Hongre, Bussy-Saint-Georges, Serris en Montévrain. In plaatsen als Chessy en Châtres kun u ook voor een paar dagen een vakantiehuisje huren.

Naast Disneyland ligt het grote winkelcentrum Val d'Europe met het Factory Outlet Center in Serris. Het winkelcentrum is naast Disneyland een belangrijke attractie van Marne-la-Vallée.

Tip: In een plaats als Serris kunt u goedkoop eten in het winkelcentrum of in één van de vele restaurants en hotels bij het metro station. Disneyland ligt maar één metrostation verder.

Overnachten in de plaats Serris.

De plaats Serris ligt aan de snelweg A4 en heeft een eigen RER-station. Toeristen die in Serris overnachten komen meestal voor Disneyland maar ook voor het grote winkelcentrum Val d'Europe met het Factory Outlet Center.

In dit grote winkelcentrum kunt u goedkoop merkkleding kopen en er zijn veel restaurants en eethuisjes waar u lekker en goedkoop kunt eten. Er is bij het winkelcentrum een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

De meeste hotels in Serris hebben een eigen parkeerplaats en er rijdt een gratis shuttlebus van Serris naar Disneyland. Het station van Disneyland ligt maar twee haltes (2 km) van Serris.

Hotel in Marne la Vallee

Het driesterrenhotel l'Elysée Val d'Europe ligt tegenover het winkelcentrum in Serris.

Hotel l'Elysée Val d'Europe in Serris

Een leuk hotel in Serris is het driesterrenhotel l'Elysée Val d'Europe. Dit hotel ligt tegenover het winkelcentrum en het RER-station van Serris.

Het hotel l'Elysée Val d'Europe heeft een eigen parkeergarage maar bij het winkelcentrum parkeren is natuurlijk goedkoper.

Het hotel is met de auto goed bereikbaar. De bus naar Disneyland stopt bijna voor de deur.

De hotels en appartementen van Serris.

Disneyland

Het RER-station ligt tegenover de ingang van Disneyland.

Hotelkamer

Een familiekamer in hotel Campanile MLV Bussy Saint Georges. Disneyland is maar 10 minuten rijden met de auto.

Overnachten in Bussy-Saint-Georges.

Disneyland ligt bij de autosnelweg A4 dus is dus met de auto of een bus gemakkelijk te bereiken.

De gemeente Bussy-Saint-Georges ligt vlakbij Disneyland aan de snelweg A4. Het plaatsje heeft een eigen station en er rijden bussen naar Disneyland. Aan de rand van Bussy-Saint-Georges liggen een aantal hotels en motels met een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Vanuit deze hotels loopt u in ongeveer 15 minuten naar het station maar er gaat ook een bus.

Het Campanile Hotel en Hotel Premiere Classe in Bussy Saint Georges liggen naast elkaar aan de A4.

De hotels en appartementen van Bussy-Saint-Georges.

Bussy-Saint-Georges.

Het nieuwe hotel Campanile MLV Bussy Saint Georges is goedkoop, schoon en u kunt het hotel vanuit Parijs en Disneyland gemakkelijk bereiken.

In het centrum van Bussy-Saint-Georges zijn ook enkele hotels.

Het viersterrenhotel Mercure Marne la Vallée ligt bijvoorbeeld tegenover het RER station. Er zijn ook enkele appartementen die u voor één of meerdere dagen kunt huren.

Marne-la-Vallée en Disneyland.

De hotels rond Disneyland

Met de metro (RER) naar Parijs.

Met de RER, een soort stadstrein, reist u snel en gemakkelijk naar Serris en naar het centrum van Parijs.

Het RER station ligt in Serris tegenover het winkelcentrum Val d'Europe. In Bussy-Saint-Georges is het RER station tegenover het Mercure hotel.

Vanaf het RER station rijdt u o.a. rechtstreeks naar metrostation Les Halles in het centrum van Parijs. U kunt ook de andere kant op reizen naar Disneyland. Dit is maar één halte verder en het station ligt tegenover de ingang.