Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Arnhem.

Arnhem ligt aan de spoorweg naar Duitsland en is centraal gelegen aan de A12 en A50. Populaire hotels als Hotel Haarhuis, B&B Vesting10 en Hotel Old Dutch liggen vlakbij het station van Arnhem.

Als u van sport, wellness en natuur houdt moet u naar het beroemde Hotel Papendal. Dit hotel beschikt over een uitstekend wellness centrum en het heeft veel sportfaciliteiten.

Enkele hotels in Arnhem.

Hotels als Hotel Haarhuis, B&B Vesting 10 en Hotel Old Dutch liggen vlakbij het station in het centrum van Arnhem. Ideaal voor een overnachting als u op doorreis bent of wanneer u in Arnhem bent voor een concert of ander evenement in het GelreDome.

In het weekend en in de vakantie is Arnhem een plaats die zowel natuurliefhebbers als liefhebbers van dierentuinen, musea, shoppen en uitgaan trekt.

De hotels in Arnhem (aanraders).

Zoek een overnachting in Arnhem.

Overnachten

Een bijzonder hotel in Arnhem.

Het bijzondere Hotel Bizar Bazar is gevestigd in een kerk in het centrum van Arnhem. Vanuit het hotel loopt u in een paar minuten naar de winkelstraten.

In het middenschip van de kerk is een restaurant met een mediterraanse keuken. Boven het restaurant zijn "zwevende hotelkamers". Er zijn ook hotelkamers in de voormalige kosterswoning.

Een hotel tegenover het station.

Hotel Haarhuis ligt tegenover het station van Arnhem. Het hotel is dan ook een populaire locatie voor vergaderingen. Veel reizigers op doorreis naar Duitsland overnachten hier.

Hotel Haarhuis

Een trolleybus in Arnhem.

Landgoed Groot Warnsborn.

Het luxe viersterrenhotel Landgoed Groot Warnsborn ligt aan de rand van de Veluwe, niet ver van het centrum van Arnhem. Het hotel is romantisch gelegen met een Engelse tuin en in de bossen.

Het hotel beschikt over een jacuzzi en u kunt er een fiets huren om daarmee de bosrijke omgeving te verkennen. Voor een gastronomisch weekendje gaat u naar het restaurant La Belle Source in het hotel.

De omgeving van Arnhem.

De attracties natuurgebieden

Sporthotel Papendal.

Hotel Papendal is zowel een sporthotel als een wellnesshotel. In het viersterrenhotel Hotel Papendal zijn veel sportfaciliteiten. Zo is er een golfbaan, er zijn tennisbanen, MTB- en hardlooproutes, sportvelden en atletiekbanen en er is een uitgebreid fitness centrum. In het hotel overnachten dan ook regelmatig topsporters die bezig zijn met hun training.

Als u meer van wellness houdt kunt u genieten van de uitgebreide wellness faciliteiten van Hotel Papendal.

openluchtmuseum Arnhem

Goedkoop overnachten in Arnhem.

Als u goedkoop wilt overnachten in Arnhem dan kunt u naar het hostel Stayokay Arnhem gaan. Stayokay Arnhem ligt net iets buiten Arnhem aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Er zijn zowel slaapzalen en tweepersoonskamers.

Bij de voordeur van het hostel staat u al direct in het bos. Het hostel is kindvriendelijk. Uw kinderen hebben ruimte genoeg om te spelen en U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het hostel.

Goedkoop overnachten in Arnhem.

Bijzonder overnachten: het Drijfpaleis.

Als u een keer bijzonder wilt overnachten moet u naar het Drijfpaleis gaan.

Het Drijfpaleis is een kleurige woonboot van twee verdiepingen aan de stadskade. Het boothotel drijft in de Nederrijn aan de rand van het centrum. Vanuit dit boothotel loopt u in tien minuten naar de winkelstraten van Arnhem.

Niets is hier standaard. Alleen al om uw kamer goed te bekijken bent u al een paar uur bezig.

De vakantieparken bij Arnhem

Ongeveer 5 km van het centrum van Arnhem ligt de vakantieparken Droompark Hooge Veluwe en het Oostappen Vakantiepark Arnhem. In deze vakantieparken kunt u een vakantiehuis of villa huren.

Beide vakantieparken liggen in de bossen bij Schaarsbergen. Attracties als de dierentuin Burgers'Zoo, het Openluchtmuseum en de natuurgebieden Hoge Veluwe en Veluwezoom zijn vanuit uw vakantiehuis gemakkelijk bereikbaar.

De vakantieparken in de buurt van Arnhem.

Leuke plaatsen in de buurt.