Weekendje weg
De site voor uw weekend weg.
De hotels van Den Haag
   
De mooiste hotels in Den Haag

Hier vindt u een aantal zeer mooie en luxe viersterren en vijfsterrenhotels in Den Haag. Den Haag is van oudsher een stad waar macht en rijkdom bij elkaar komen.

In Den Haag staan dan ook veel bijzondere hotels. Hieronder vindt u de drie mooiste hotels: o.a. het Carlton Ambassador Hotel, het historische Hotel Des Indes en het luxe Hotel Corona.

     
Eropuit > Nederland > Zuid-Holland > Den Haag en Scheveningen > De mooiste hotels
Leuke hotels in Scheveningen Een weekendje Den Haag Het strand van Scheveningen
De mooiste hotels van Den Haag
Het Carlton Ambassador Hotel ****

Het Carlton Ambassador Hotel is een viersterrenhotel dat in het historische Mesdag Kwartier ligt. Het hotel is omgeven door de belangrijkste winkelstraten van Den Haag, het Vredespaleis, de ambassades en er zijn in de buurt verschillende musea. De kamers zijn ingericht in Oud Hollandse en Oud Engelse Tudor stijl.

Vanaf de halte bij het hotel kunt u met de tram in een kwartier het strand van Scheveningen bereiken.

Mooie hotels in Den Haag

Centrum van Den Haag

Hotel Des Indes *****

Het Hotel Des Indes is een beroemd vijfsterrenhotel aan de Lange Voorhout in het centrum van Den Haag. Ooit werd het gebouw als stadspaleis gebouwd door Baron van Brienen voor feesten.

Sinds 1881 is het een hotel. Er werd een vredesconferentie gehouden, Mata Hari, Haile Selassie en sheik Feisal hebben er overnacht en de beroemde ballet danseres Anna Pavlova stierf er.

Het hotel heeft de 19de-eeuwse sfeer weten te behouden. In de hal vindt u marmeren pilaren en rode lopers terwijl de kamers nog de hoge plafonds van weleer hebben.

Het hotel heeft 92 luxueuze kamers (ook familiekamers) en voorzieningen die helemaal van deze tijd zijn. Zo is er sinds kort een exclusieve health club in Hotel Des Indes gevestigd.

Hotel Des Indes

 
 
Den Haag en Scheveningen
 
Kaartjes voor attracties
 
zoeken
 
 
Reserveringen
 
 
 
Den Haag en Scheveningen
 
Kaartjes voor attracties
 
zoeken
Hotel Corona ***

Dit luxe viersterrenhotel staat naast het Binnenhof in het centrum van Den haag. Het hotel bestaat uit drie 17e-eeuwse panden vlakbij het Binnenhof.

De luxueuze kamers en junior suites zijn chique ingericht in de klassieke stijl van Den Haag. Regelmatig overnachten hier ministers en diplomaten.

Het hotel ligt in het centrum van Den Haag. Uitgaan, winkelen, musea, het Binnenhof. Alles ligt op loopafstand.

Hotel Corona

Centrum van Den Haag

Informatie voor uw weekend naar de kust.

© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Contact en privacybeleid
media