Weekendplanner Kaartjes

De mooiste hotels in Den Haag.

Hier vindt u een aantal zeer mooie en luxe viersterren en vijfsterrenhotels in Den Haag. Den Haag is van oudsher een stad waar macht en rijkdom bij elkaar komen.

In Den Haag staan dan ook veel bijzondere hotels. Hieronder vindt u de drie mooiste hotels: o.a. het Carlton Ambassador Hotel, het historische Hotel Des Indes en het luxe Hotel Corona.

De hotels en appartementen in Den Haag.

Hotel 't Goude Hooft.

Den Haag Gouden Hooft

Het historische hotel 't Goude Hooft ligt in het centrum.

Het Carlton Ambassador Hotel ****.

Het Carlton Ambassador Hotel is een viersterrenhotel dat in het historische Mesdag Kwartier ligt.

Het hotel is omgeven door de belangrijkste winkelstraten van Den Haag, het Vredespaleis, de ambassades en er zijn in de buurt verschillende musea. De kamers zijn ingericht in Oud Hollandse en Oud Engelse Tudor stijl.

Vanaf de halte bij het hotel kunt u met de tram in een kwartier het strand van Scheveningen bereiken.

Overnachten in Den Haag.

Overnachten

Hotel Des Indes *****

Het Hotel Des Indes is een beroemd vijfsterrenhotel aan de Lange Voorhout in het centrum van Den Haag. Ooit werd het gebouw als stadspaleis gebouwd voor Baron van Brienen.

Sinds 1881 is het een hotel. Er werd een vredesconferentie gehouden, Mata Hari, Haile Selassie en sheik Feisal hebben er overnacht en de beroemde balletdanseres Anna Pavlova stierf er.

Het hotel heeft de 19de-eeuwse sfeer weten te behouden. In de hal vindt u marmeren pilaren en rode lopers terwijl de kamers nog de hoge plafonds van weleer hebben.

Het hotel heeft 92 luxueuze kamers (ook familiekamers). Er is een exclusieve health club in Hotel Des Indes gevestigd.

Het Kurhaus in Scheveningen.

Kurhaus Scheveningen

Leuke hotels in Scheveningen.

Hotel Corona

Dit luxe viersterrenhotel staat naast het Binnenhof in het centrum van Den haag. Het hotel bestaat uit drie 17e-eeuwse panden vlakbij het Binnenhof.

De luxueuze kamers en junior suites zijn chique ingericht in de klassieke stijl van Den Haag. Regelmatig overnachten hier ministers en diplomaten.

Het hotel ligt in het centrum van Den Haag. Uitgaan, winkelen, musea, het Binnenhof. Alles ligt op loopafstand.

Den Haag

Het Parkhotel Den Haag.

Het Parkhotel Den Haag is een hotel in Art Deco stijl en ligt in het Hofkwartier, bij de tuinen van Paleis Noordeinde. Alle attracties in het centrum van Den Haag liggen op loopafstand.

In dit luxueuze hotel kunt u fietsen huren zodat u naar het strand van Scheveningen kunt fietsen.

In dit hotel kunt u parkeren in de parkeergarage onder het hotel.

Hotel Corona

De hotels van Novotel in Den Haag.

Novotel heeft een aantal fraaie hotels in Den Haag. Het meest centraal ligt het Novotel Den Haag City Centre. Dit hotel ligt tegenover het Binnenhof.

Als u voor het congrescentrum World Forum in Den Haag bent kunt u overnachten in het Novotel Den Haag World Forum. Dit hotel ligt boven het congrescentrum.

Het Paleis Hotel.

Het Paleis Hotel is een boetiekhotel in het hart van de stad. Het viersterrenhotel heeft een prachtig interieur. U kunt bij het hotel veilig parkeren.