Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Hoek van Holland.

In het dorp Hoek van Holland vindt u enkele kleine hotels en B&B's. De veerhaven ligt vlakbij het centrum van Hoek van Holland.

Als u naar Hoek van Holland gaat voor het strand kunt u ook een strandhuis bij Landal Beach Villa's of een bungalow in vakantiepark Vlugtenburg nemen. Dit bungalowpark ligt vlakbij de duinen.

De attracties van Hoek van Holland.

De hotels en vakantiehuizen in Hoek van Holland.

Overnachten in Hoek van Holland.

In het dorp Hoek van Holland vindt u geen grote hotels maar wel enkele gezellige familiehotels en B&B's. Als u in Hoek van Holland wilt overnachten omdat u met de veerboot naar Engeland gaat kunt u een kamer nemen in Hotel Amerika, Hotel Noordzee of in Mijn Torpedoloods.

Als u voor een weekendje naar het strand gaat kunt u kiezen voor een strandhuis van Landal Villa's aan het strand of voor een bungalow achter de duinen op Vakantiepark Vlugtenburg.

Overnachten in Hoek van Holland.

Overnachten

Hotel Amerika in het centrum van Hoek van Holland.

Het Grand Hotel Amerika ligt aan het dorpsplein in het centrum van Hoek van Holland. Het hotel ligt vlakbij de terminal van de veerboot naar Harwich en treinstation Hoek van Holland Haven. Om de hoek kunt u fietsen huren om ermee naar het strand te fietsen. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant.

Het hotel wordt als uitstekend beoordeeld door haar gasten. Men is heel tevreden over de service en het ontbijt en het restaurant bij het hotel is erg goed. In dit hotel kunt u gratis parkeren en er is gratis internet.

De hotels en vakantiehuizen in Hoek van Holland.

Landal Beach Villa's

De 74 strandhuizen van Landal Beach Villa's liggen aan het strand.

attracties

De haven van Hoek van Holland. Hier vertrekken de veerboten van Stena Line.

Hotel Noordzee in het centrum van Hoek van Holland.

Hotel Noordzee is een klein hotel in het centrum van Hoek van Holland. Het hotel/B&B beschikt over maar zeven kamers. Één van de kamers is een familiekamer. Het hotel besteedt veel aandacht aan het uitgebreide ontbijt.

U kunt bij het hotel gratis parkeren en er is gratis WIFI. In het hotel kunt u fietsen huren om ermee naar het strand en de duinen te fietsen.

overnachten

Vakantiehuizen van Vakantiepark Vlugtenburg bij de duinen.

Vakantiepark Vlugtenburg achter de duinen bij het strand.

Vakantiepark Vlugtenburg ligt iets buiten Hoek van Holland aan het strand. In het vakantiepark kunt u voor twee of meer dagen een bungalow huren. Er zijn bungalows voor vier, zes, acht en tien personen.

Het is ongeveer 300 meter lopen naar het strand. U kunt bij het vakantiepark gratis parkeren.

Een vakantiepark of camping bij Hoek van Holland.

Hotel Kuiperduin

Hotel Kuiperduin ligt in het centrum van Hoek van Holland.

De LARGO Beach Villa’s.

De LARGO Beach Villa’s zijn 74 strandhuizen die direct aan het strand liggen. Vanuit uw strandhuis loopt u dus zo de zee in.

De strandhuizen liggen aan de monding van de Nieuwe Waterweg. Grote zeeschepen varen dus vlakbij de vakantiehuizen naar zee.

De LARGO Beach Villa’s liggen vlakbij de strandpaviljoens. Hier kunt u tot laat in de avond buiten zitten met een biertje.

Verder kunt u op het strand surfen, kitesurfen of blokarten.

Een strandhuis van LARGO Beach Villa’s.