Weekendplanner Kaartjes

Vaker in de tuin zitten met een terrasverwarmer.

Op warme zomerdagen kunt u lekker op uw terras of uw balkon in de zon zitten. In het voor en najaar en als de zon het een keer laat afwegen wordt buiten zitten echter al snel te fris.

Met een terrasverwarmer kunt u ook op een frisse dag toch op uw balkon of in de tuin zitten. En duur is het niet. Er zijn al tuinverwarmers van rond de vijftig euro.

Terrasverwarmer

Een staande terrasverwarmer op gas

Terrasverwarmers voor op het balkon.

Als verwarmer voor een balkon worden vooral elektrische terrasverwarmers gebruikt. U kunt op een balkon een terrasverwarmer aan de wand of aan de overkapping hangen.

Een staande terrasverwarmer neemt meer ruime in dan een hangende verwarmer. Ze zijn dus minder geschikt op een klein balkon.

Hangende verwarmers voor een balkon.

Zo kunt u vaker in de tuin zitten.

Voor in de tuin heeft u een ruime keuze aan terrasverwarmers. Probeer niet de hele tuin te verwarmen maar richt u op een hoek die zoveel mogelijk uit de wind ligt. U kunt dan voor een verwarming kiezen met minder vermogen.

Naast terrasverwarmers die u aan de wand bevestigd of kunt ophangen zijn er ook staande terrasverwarmers. U kunt deze verwarmers verplaatsen.

Verwarmers voor in de tuin.

Tip: Een gezellige vuurschaal of een vuurtafel.

Een hangende terrasverwarmer.

Deze lichte elektrische verwarmers hangt u aan de muur. Een terrasverwarmer aan de muur neemt weinig ruimte in. Dat is handig als u een klein balkon heeft of een beschutte lounge set in de tuin.

Sommige terrasverwarmers kunnen ook in een parasol gehangen worden.

Een terrasverwarmer aan de muur.

Een terrasverwarmer die u aan het plafond of overkapping kunt hangen neemt weinig plaats in. Vaak geven deze verwarmers ook licht zodat u in de avond geen aparte lamp nodig heeft. Uiteraard heeft u bij een hangende terrasverwarmer wel een stopcontact en elektrische kabel nodig.

Een staande verwarmer.

Een staande terrasverwarmer kunt u verplaatsen. Deze terrasverwarmers zijn handig als u overal in de tuin wilt gaan zitten. Als u een verwarmer op gas heeft hoeft u geen elektrische aansluiting te hebben. U heeft bij het verplaatsen ook geen gedoe met snoeren.

Hangende terrasverwarmers in een parasol.

Sommige terrasverwarmers kunnen ook in een parasol gehangen worden. Let er op dat deze terrasverwarmers niet te zwaar moeten zijn en ze mogen niet teveel warmte afgeven aan de bovenkant.

Tafel Heaters.

Een tafel Heater is een kleine verwarmer die u op de tuintafel zet. Er zijn zowel elektrische tafelverwarmers als verwarmers die op gas werken.

Flame Heaters.

Een Flame Heater is een terrasverwarmer op gas waarbij u achter glas de vlammen ziet. Een flame-Heater is gezellig maar als er wind is valt de verwarming soms tegen. Als de Flame Heater wielen heeft kunt u de verwarmer dichtbij de stoelen zetten.

Lounge-Heaters.

Een Lounge Heater staat naast uw lounge set op het terras. Het is een losse terrasverwarmer dus u kunt hem verplaatsen.

Omdat deze terrasverwarmer dichtbij uw stoel geplaatst wordt gaat er weinig warmte verloren.

Verwarmers voor de tuin.

staande terrasverwarming

Hoezen voor terrasverwarmers.

Als u een terrasverwarmer ook in de herfst en winter in de tuin laat staan kunt u het beste een beschermingshoes aanschaffen.

Met deze beschermingshoezen is uw terrasverwarmer beschermd en blijft mooi. Weer en wind hebben geen vat op uw terrasverwarmer.