Weekendplanner Kaartjes

Tickets voor attracties en vervoer

Als u tijdens uw vakantie niet in de rij hoeft te staan heeft u meer tijd om leuke dingen te doen.

Vul hier een plaats in

Goed om te weten:
U kunt de meeste tickets tot 24 uur van tevoren gratis annuleren.

Kaartjes voor gondels

Voor E-tickets en ideeën voor attracties en vervoer.

Getyourguide is een gerenommeerde aanbieder van toegangskaartjes. Op de Nederlandstalige site kunt u gemakkelijk en snel toegangskaartjes kopen voor attracties overal in de wereld. Ook stedenpasjes, museumkaarten en kaartjes voor het openbaar vervoer zijn in het Nederlands gemakkelijk te bestellen.

Toegang tot attracties, shows en openbaar vervoer.

Londen

Voor E-tickets en ideeën voor attracties en vervoer.

Als u uw tickets voor uw vakantie of weekendje weg online koopt kunt u lange rijen bij de attracties vermijden. Er zijn in steden als Amsterdam, Berlijn, Londen, Parijs, Rome en New York zelfs gratis tours en attracties te vinden.

Getyourguide biedt bij alle attracties, shows en evenementen onafhankelijke beoordelingen zodat u weet wat u kunt verwachten.

U kunt er ook kaartjes voor de attracties van Nederland online kopen.

Amsterdam rondvaartboten

Verken een stad eerst met Hop On Hop Off bussen.

Hop-On-Hop-Off bussen zijn bussen die langs de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden van een stad rijden. U kunt bij iedere halte uitstappen en later weer instappen. In steden als New York, Londen, Parijs en Berlijn komen er bij een halte iedere 15 minuten een nieuwe bus.

Met Hop On Hop Off bussen kunt u alle bezienswaardigheden in een stad zien zonder teveel bezig te zijn met het openbaar vervoer. In steden als Londen en Amsterdam heeft u ook Hop On Hop Off Boten.

Kaartjes voor de Hop-On Hop-Off bussen.

Parijs shows

Shows, concerten en evenementen.

Als u tijdens uw stedentrip wilt uitgaan kunt u naar een musical, show of concert gaan. Voor sommige steden is een bezoek aan het theater of een concertzaal één van de populairste toeristische attracties.

Shows en concerten overal ter wereld.

Gratis rondleidingen met gids

In steden als Berlijn, New York, Londen en Parijs kunt u een rondleiding met een gids krijgen. Er zijn rondleidingen te voet, met de fiets, op de scooter of met een Segway.

U kunt natuurlijk ook zelf op stap op een gehuurde fiets of scooter en een audiotour.

Gratis rondleidingen met gids

Vermijd de rijen bij musea

In het hoogseizoen kan het erg druk zijn bij musea. Vooral bij de musea in het Vaticaan staan altijd lange rijen. Als u online een kaartje koopt hoeft u minder in de rij te staan.

New York

Shows in NY

New York

De attracties in NY

Londen shows

Tickets voor Londen

Shows in Parijs

De shows van Parijs

Rondvaarten en dinnercruises.

In Parijs en Londen is een rondvaart op de Seine of op de Theems een populaire attractie. Vooral in de avond of nacht kan een rondvaart in een mooi verlichte stad erg mooi zijn.

In Parijs en Londen zijn er rondvaarten van varende restaurants, de zogenaamde Dinner Cruises. Soms zijn er boottochten met live muziek.

In Venetië boekt u een romantische vaartocht door Venetië in een gondel.

Stedenpasjes om een stad te verkennen

Veel toeristenbureaus geven stedenpasjes uit die speciaal bedoeld zijn voor toeristen. Met deze pasjes kunt u vrij reizen met het openbaar vervoer en musea en veel andere attracties zijn gratis.

Stedenpasjes

Stedenpasjes en museumkaarten