Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Kaartjes voor sauna's
De sauna's en wellnessresorts in Nederland en BelgiŽ

In Nederland en BelgiŽ zijn veel goede sauna's te vinden met een verscheidenheid aan wellnessfaciliteiten. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire resorts en sauna's in Nederland en BelgiŽ.

Als u online reserveert kan dat wel tot 50 % schelen per kaartje.

     
Eropuit > Wellness & Beauty > Kaartjes voor de sauna
Wellness in Duitsland Wellnesscentra en thermen Wellness & beauty arrangementen
De sauna's en wellnessresorts in Nederland en BelgiŽ
 
 
De kuuroorden
 
 
Wellness in Nederland
 
 
Limburg
 
 
zoeken
 
 
Reserveringen

Reserveringen

 
 
Wellness in Nederland
 
 
De kuuroorden
De kuuroorden
 
Limburg
 
 
zoeken
Korting op uw kaartje voor de sauna

Als u online een bezoek aan een wellness resort boekt is dat vaak goedkoper dan bij de kassa. Online een bezoek aan een sauna boeken is eenvoudig. U kiest de sauna die u wilt bezoeken en klikt op de aanbieding. Na betaling krijgt u uw voucher binnen een half uur per mail toegestuurd. De voucher moet u meenemen bij uw bezoek aan de sauna. Soms moet u nog wel een dag of tijdstip reserveren.

De kaartjes zijn online vaak 10 % goedkoper dan bij de kassa. Er zijn zelfs aanbiedingen van sommige sauna's waarbij u 50 % korting op uw toegangskaartje krijgt.

tickets Voordelig naar de sauna en wellness resorts
sauna
Het Scandic Sanadome in Nijmegen. Foto: @ Scandic Sanadome.

De vier echte thermen van Nederland

Iedereen kent het stadje Spa in de Ardennen waar u kunt kuren in het bronwater dat ter plekke gewonnen wordt.

Er zijn in Nederland echter ook vier thermen waar ter plekke opgepompt warm bronwater gebruikt wordt. Hier kunt u een dagje kuren maar u kunt er ook overnachten voor een wellness weekendje.

Bad Nieuweschans (Groningen) Bad Nijmegen (Gelderland)
Bad Valkenburg (Zuid Limburg) Bad Arcen (Zuid-Limburg)

Enkele populaire wellness resorts in Nederland

Drenthe Zuidwolde In de boerderij Sauna Thermen Zuidwolde zijn zeven sauna's en een beautyafdeling. De boerderij ligt in een prachtige tuin.
     
Friesland Boijl Sauna het Friese Woud in Boijl is ťťn van de beste wellness resorts van Friesland. In deze sauna zijn o.a. zes sauna's, twee zwembaden, drie massage salons, twee beautysalons, een hammam en een rhassoul.
Friesland Vlieland Het luxueuze wellness center WellCome op Vlieland is gevestigd in het hotel WestCord Strandhotel Seeduyn. U hoeft niet in het hotel te overnachten als u naar de sauna wilt.
     
Flevoland Lelystad Aestas Beauty & Wellness is een modern wellnesscentrum in Lelystad.
Flevoland Almere Thermen La Mer is een luxe sauna met Finse Kelo-sauna'sen een mooie mediterrane tuin.
Flevoland Dronten Aphrodite's Thermen is een middelgroot Wellness en Beauty Centrum in het bos aan de rand van Dronten. Adres: Oude Dronterweg 3, 8251 PL Dronten, Tel. 0321-33 66 33.
     
Gelderland, Braamt Sauna Palestra is een mooi wellness centrum met Finse sauna's, stoom- en bubbelbaden en een zwembad.
Gelderland Lunteren Sauna & Beauty De Veluwe ligt bij het bos rond Lunteren. De sauna staat ook bekend om zijn restaurant.
Gelderland Nijmegen Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet sauna- en thermencomplex.
Gelderland Epe Saunapark Epe is een luxueus sauna- en thermencentrum dat ongeveer 10 km van Enschede ligt..
     
Utrecht Houten In Thermen Houten zijn veel sauna's en baden, binnen- en buitenterrassen en er is een ruime keuze aan massage- en beauty behandelingen.
     
Noord-Holland Amsterdam Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam ligt aan de rand van het Amsterdamse Bos. Het is met zijn 13.000 m2 aan wellness faciliteiten een grote sauna.
Noord-Holland Haarlem Sauna Centre Haarlem is een gezellige sauna in de buurt van het station van Haarlem.
     
Noord-Brabant Den Bosch Wellness Centre De Thermen in Rosmalen is verdeeld in een gekleed en een ongekleed gedeelte die gescheiden van elkaar zijn. U kunt hier dus ook met badkleding naar de sauna.
Noord-Brabant Eindhoven Wellness & Healthresort Thermae Son ligt tussen Eindhoven en Den Bosch in de natuur. Het is een mooie wellness centrum met veel faciliteiten.
Noord-Brabant Eindhoven Thermen Prinsejagt is een mooi saunacomplex en beautycentrum.
Noord-Brabant Mill De Wellnessboot in het Brabantse Mill is een veertig meter lang schip met vier verdiepingen. Aan boord is o.a. een een kruidenbad, relaxruimtes, een infrarood sauna, een 90 graden sauna, twee zwembaden, een dompelbad, een whirlpool en een sauna grot.
Noord-Brabant Roosendaal Wellness Roosendaal is een splinternieuw sauna en beauty resort gelegen in recreatiepark de Stok
     
Zeeland Vlissingen Thermen & Beauty Zeeland ligt in het natuurrecreatiepark Westduin. In het wellnesscentrum zijn uitgebreide saunafaciliteiten, een prachtige beauty afdeling en een restaurant.
Zeeland Domburg Het kuur- en beautycentrum De Parel.
     
Zuid-Holland Schiedam Thermen Holiday in Schiedam biedt een met een scala aan wellnessfaciliteiten. Er zijn elf bijzondere sauna's. Zo kunt u film kijken in de bioscoop sauna. Ook zijn er massages en beautybehandelingen.
     
Limburg Valkenburg Thermae 2OOO ligt op de top van de Cauberg. Het is ťťn van de vier wellnesscentra in Nederland dat een eigen warmwaterbron heeft.
De wellness resorts in Nederland en BelgiŽ

Meer arrangementen voor een verwenweekend.

Leuke wellness arrangementen Verwenweekendjes
Wellness net over de grens in Duitsland Wellness aan zee
Wellness in BelgiŽ Thermae 2000
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media