Weekendplanner Kaartjes

Wellness in het kuuroord van Valkenburg.

In Valkenburg bevindt zich het beroemde kuuroord Thermae 2000. Met het warme mineraalrijke water van de eigen bronnen worden de baden in het kuuroord en het hotel gevuld.

In het resort is een uitstekend hotel waar u een heerlijk verwenweekend kunt beleven.

Overnachten in Hotel Thermae 2000.

Wellness in Thermae 2000.

Thermae2000 Valkenburg

Het kuurpark met Hotel Thermae 2000 op de Cauberg.

Wellness in Valkenburg.

In Valkenburg vindt u op de helling van de Cauberg een thermaal wellness center, Thermae 2000. In het bijzondere gebouw kunt u genieten van het warme mineraalwater dat hier uit drie bronnen wordt gewonnen. Thermae 2000 is door haar eigen warmwaterbronnen dan ook officieel erkend als een Nederlands kuuroord.

In het kuuroord is een hotel met gratis toegang tot het kuurcentrum. Hier kunt u op uw kamer uw bad kunt vullen met het warme bronwater.

Een wellness weekend weg.

Overnachten in Valkenburg.

Overnachten

Het wellness hotel Thermae 2000 in Valkenburg.

Bij Thermae 2000 staat het kuurhotel Thermae 2000. Als u hier overnacht mag u in dit luxe viersterrenhotel zonder te betalen binnendoor lopen naar de thermen. Het hotel is met haar sauna, spa's, bubbelbaden en wellness center ideaal voor een ontspannend wellness weekend. Ook op de hotelkamers kunt u in bad genieten van het warme bronwater uit Zuid-Limburg.

Als gast van Hotel Thermae 2000 heeft u op de meeste kamers bij één overnachting twee dagen toegang tot het saunacomplex.

Adres: Kuurpark Cauberg 25-27, 6301 BT Valkenburg, Nederland.

Overnachten in Hotel Thermae 2000.

Dineren of lunchen bij Thermae2000

Bij het kuuroord kunt u lekker eten in Restaurant Sense, Restaurant Pure of in buffetrestaurant Bread & Bites. Voor een drankje gaat u naar de trendy Lounge Bar.

In het culinaire Restaurant Pure kunt u dineren met een prachtig uitzicht op de Limburgse heuvels. U eet hier gekleed. Restaurant Sense ligt boven het saunalandschap. U kunt in uw badjas aanschuiven en bij het open haardvuur genieten van een gezonde maaltijd.

Een culinair weekendje weg.

Kuuroorden met echt bronwater.

kuuroorden Nederland Zuid-Limburg

Ontdek Valkenburg en de omgeving.

In de tuinen van het bekende hotel Château St. Gerlach en in de natuurgebieden 't Ingendael en het Gerendal vindt u een prachtig Zuid-Limburgse landschap.