Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Vaals, Zuid-Limburg.

De belangrijkste attractie van Vaals is het Drielandenpunt maar Zuid-Limburg biedt meer. In Vaals zijn twee kasteelhotels: Hotel Kasteel Bloemendal en Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek.

Deze twee luxe hotels zijn uitermate geschikt voor een wellness weekend of culinair weekend in Zuid-Limburg.

De hotels en vakantiehuizen in Vaals.

Hotel Kasteel Bloemendal.

Texel

De kasteelhotels van Vaals.

Vaals is tegen de Duitse stad Aken aangebouwd maar ligt op de grens van de Belgische Ardennen in het prachtige Zuid-Limburg.

In Vaals vindt u twee bekende kasteelhotels, Hotel Kasteel Bloemendal en hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Beide hotels zijn luxe viersterrenhotels die populair zijn voor een culinair of romantisch weekendje weg.

Vaals ligt tussen de thermen van Bad Valkenburg en het Duitse kuuroord Bad Aachen in. Beide hotels beschikken dan ook over uitgebreide wellness faciliteiten.

Overnachten bij Vaals.

Overnachten

Hotel Kasteel Bloemendal in Vaals.

Hotel Kasteel Bloemendal ligt iets buiten het centrum van Vaals. Het is een luxe hotel met uitstekende beoordelingen van haar gasten. Ooit sliepen Napoleon en Josephine in dit kasteel maar tegenwoordig is het een hotel van de hotelketen Van der Valk.

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant dus als u voor een gastronomisch weekendje weg naar Vaals wilt is dit hotel een uitstekende keuze. Het hotel heeft een prachtige historische kasteeltuin.

Er zijn luxe kamers vragen die ingericht zijn met meubels in de stijl van een kasteel.

Kasteelhotels in Nederland.

Overnachten

Het Bilderberg Hotel Kasteel Vaalsbroek

Het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is enkele eeuwen ouder dan Hotel Kasteel Bloemendal. Het kasteel ligt iets buiten Vaals. In het kasteel vindt u o.a. een gastronomisch restaurant (een Franse keuken) en worden congressen en feesten georganiseerd.

Naast het historische kasteel is een moderne vleugel gebouwd waar het hotel is gevestigd.

In het hotel vindt u o.a. een sauna landschap en een fitness ruimte. Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is dan ook een uitstekende bestemming voor een verwenweekend.

Restaurant In de Oude Watermolen.

Naast het hotel ligt restaurant In de Oude Watermolen. Het gastronomische restaurant (met een regionale keuken) beschikt over een heerlijk terras aan het water.

Het Bilderberg restaurant is in een 600 jaar oude watermolen gevestigd.

De hotels in de omgeving van Vaals..

Vaals ligt tegen de Duitse stad Aken aan. De afstand tussen Vaals en Aken is maar 5 km. Aken is dan ook met de bus gemakkelijk te bereiken.

In Aken heeft u een ruime keus aan hotels. Het dichtstbijzijnde hotel in Aken ligt ongeveer 4 km van het centrum van Vaals.

Vlakbij Vaals, in het dorp Vijlen, ligt Hotel de Linde. Hotel de Linde ligt vlakbij het mooie natuurreservaat Vijlener Bos. Dit natuurgebied staat bekend om haar heuvels en dalen.