Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
In het weekend naar Arcen
Wellness in het kuuroord van Arcen in Limburg

Bij het dorpje Arcen ligt één van de vier echte kuuroorden van Nederland. In Thermaalbad Arcen wordt warm water opgepompt uit een bron diep onder de grond.

De thermen liggen naast het vakantiepark Klein Vink. Hier zijn luxueuze villa's en eenvoudige bungalows.

     
Eropuit > Nederland > Limburg > Arcen > Thermaalbad Arcen
Overnachten in Arcen Eropuit in Limburg De kuuroorden van Nederland
Wellness in het kuuroord van Arcen in Limburg
 
 
Kaart van de Nijmegen
 
 
zoeken
 
 
Reserveringen

Reserveringen

 
 
 
Kaart van de Nijmegen
 
 
Kaart met de thermen van Nederland
 
 
zoeken
Het Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen heeft net zoals
de drie andere thermen van Nederland een eigen warmwaterbron. Het kuurbad is volgens de Duitse richtlijnen dan ook een erkend Heilbad.

Het bronwater komt van een diepte van 900 meter en is ongeveer 36 °C als het aan de oppervlakte komt. Het water in het kuuroord is rijk aan mineralen als ijzer, bromide, mangaan en fluoride.

In het kuuroord vindt u binnenbaden en buitenbaden met water uit de warme bron. In de baden is zwemkleding verplicht, in de sauna's niet. Verder zijn er sauna's en diverse behandelmogelijkheden.

Adres: Thermaalbad Arcen, Klein Vink 11, Arcen, Tel. 077-473 24 24

Kuuroord Arcen

Overnachten bij het kuuroord

Thermaalbad Arcen staat in de bossen buiten het dorp Arcen (gemeente
Venlo) bij de ingang van het vakantiepark Klein Vink.

Als u in de buurt van het kuuroord wilt overnachten dan kunt u een wellness arrangement op het 5 sterren vakantiepark nemen. U kunt dan van uw bungalow lopend naar Thermaalbad Bad gaan.

Op het bungalowpark is een apart gedeelte van het park gereserveerd voor luxueuze villa's, Résidence Klein Vink. Deze vakantiehuizen zijn ideaal als u zich eens een weekend wilt laten verwennen. Sommige vakantiehuizen hebben tot vier slaapkamers waar u tot maximaal 11 personen kunt overnachten.

In het mooie dorp Arcen aan de rivier de Maas zijn een aantal leuke hotels. Met de fiets of de auto is Arcen niet zover weg van het kuurbad.

Overnachten in Arcen

Vakantiepark Arcen
Foto: De ingang van Vakantiepark Klein Vink en het restaurant. Het Thermaalbad ligt naast het restaurant aan de andere zijde.

Openingstijden van het kuuroord

Het kuuroord is zeven dagen per week geopend van 8:00 uur tot 23:00 uur. Het beautycentrum is geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur. In het weekend is het beautycentrum een half uur langer geopend.

Reserveren

Voor toegang tot de warme baden en sauna's hoeft u niet te reserveren. U bent iedere dag welkom. Therapeutische behandelingen en arrangementen moet u wel van tevoren reserveren. Kinderen zijn welkom in de zwembaden maar niet in de sauna's.

De omgeving van Arcen
Foto: In de mooie omgeving van Arcen kunt u fietsen en wandelen.

Vakantiepark Klein Vink

Het Vakantiepark Klein Vink ligt naast het kuuroord Thermaalbad Arcen. Klein Vink heeft een eigen overdekt zwembad en vanuit het bungalowpark bent u zo in het prachtige natuurgebied
Nationaal Park De Maasduinen. Het is een bungalowpark waar de hele familie zich thuis zal voelen.

In een apart gedeelte van het park,
Résidence Klein Vink, vindt u luxueuze villa's . In de villa's is plaats voor vier personen. Als u één van deze villa's huurt heeft u iedere dag 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen.

Vakantiepark Klein Vink van Roompot Vakanties

De omgeving van Arcen
Informatie voor een leuk weekendje weg
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media