Weekendplanner Kaartjes

Wellness in het kuuroord van Arcen in Limburg.

Bij het dorpje Arcen ligt één van de vier echte kuuroorden van Nederland. In Thermaalbad Arcen wordt warm water opgepompt uit een bron diep onder de grond.

De thermen liggen naast het vakantiepark Klein Vink. Hier zijn luxueuze villa's en eenvoudige bungalows.

Het Thermaalbad Arcen.

Thermaalbad Arcen

Adres: Thermaalbad Arcen, Klein Vink 11, Arcen
el. 077-4732424

Het Thermaalbad Arcen.

Thermaalbad Arcen heeft net zoals de drie andere thermen van Nederland een eigen warmwaterbron. Het kuurbad is volgens de Duitse richtlijnen dan ook een erkend Heilbad.

Het bronwater komt van een diepte van 900 meter en is ongeveer 36 °C als het aan de oppervlakte komt. Het water in het kuuroord is rijk aan mineralen als ijzer, bromide, mangaan en fluoride.

In het kuuroord vindt u binnenbaden en buitenbaden met water uit de warme bron. In de baden is zwemkleding verplicht, in de sauna's niet. Verder zijn er sauna's en diverse behandelmogelijkheden.

Het hotel de Arcense Herberg.

Overnachten Arcen

Het hotel de Arcense Herberg ligt dichtbij de beroemde Tuinen van Arcen.

Overnachten bij Thermaalbad Arcen.

Thermaalbad Arcen staat in de bossen buiten het dorp Arcen (gemeente Venlo) bij de ingang van het vakantiepark Klein Vink.

Als u in de buurt van het kuuroord wilt overnachten dan kunt u een wellness arrangement op het 5 sterren vakantiepark nemen. U kunt dan van uw bungalow lopend naar Thermaalbad Bad gaan.

Op het bungalowpark is een apart gedeelte van het park gereserveerd voor luxueuze villa's, Résidence Klein Vink. Deze vakantiehuizen zijn ideaal als u zich eens een weekend wilt laten verwennen. Sommige vakantiehuizen hebben tot vier slaapkamers waar u tot maximaal 11 personen kunt overnachten.

In het mooie dorp Arcen aan de rivier de Maas zijn een aantal leuke hotels. Met de fiets of de auto ligt Arcen niet zover van het kuurbad.

Openingstijden van het kuuroord.

Het kuuroord is zeven dagen per week geopend van 8:30 uur tot 23:00 uur.

Het beautycentrum is geopend van 9:00 uur tot 20:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het beautycentrum een uur langer geopend.

Reserveren.

Voor toegang tot de warme baden en sauna's hoeft u niet te reserveren. U bent iedere dag welkom.

Therapeutische behandelingen en arrangementen moet u wel van tevoren reserveren.

Kinderen zijn welkom in de zwembaden maar niet in de sauna's.

attracties Limburg

In de mooie omgeving van Arcen kunt u fietsen en wandelen.

Arcen Limburg

Wandelen in de omgeving van Arcen.

Arcen

Vakantiepark Klein Vink.

Het Vakantiepark Klein Vink ligt naast het kuuroord Thermaalbad Arcen.

Klein Vink heeft een eigen overdekt zwembad en vanuit het bungalowpark bent u zo in het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. Het is een bungalowpark waar de hele familie zich thuis zal voelen.

In een apart gedeelte van het park, Résidence Klein Vink, vindt u luxueuze villa's . In de villa's is plaats voor vier personen. Als u één van deze villa's huurt heeft u iedere dag 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen.

Reserveer een vakantiepark in Arcen.