Weekendplanner Kaartjes

De thermen Sanadome in Nijmegen.

In het centrum van Nijmegen vindt u één van de vier erkende kuuroorden van Nederland, het Sanadome. Het Sanadome heeft eigen thermen.

Het Sanadome Hotel & Spa maakt deel uit van het kuuroord. Vanuit dit hotel heeft u gemakkelijk toegang tot alle kuurfaciliteiten.

De baden van Sanadome.

Texel

Het Sanadome in Nijmegen.
Foto: © Sanadome. Foto's overgenomen met toestemming.

Het kuuroord Sanadome.

In Nijmegen vindt u de thermen van het wellness resort Sanadome. De stad is door het kuurcentrum één van de vier Nederlandse kuuroorden die de Duitse kwalificatie Bad mogen dragen omdat er een eigen bron met thermaal water aanwezig is en het kuuroord in een schone en groene omgeving ligt.

De baden in Sanadome zijn gevuld met mineraalrijk thermaal water uit een eigen bronnen. De warme bronnen liggen diep onder Nijmegen en bevatten zowel zoet als zout water. Het zoute water bevat zoveel zout dat het water te vergelijken is met dat van de Dode Zee.

Voor een heerlijk wellness weekend in Nijmegen gaat u naar kuurhotel Sanadome Hotel & Spa.

Overnachten

© Sanadome.

Overnachten bij het kuuroord Sanadome.

Het viersterrenhotel Sanadome Hotel & Spa Nijmegen maakt deel uit van het kuuroord. Het hotel beschikt over een aantal Health & Beauty salons en u heeft vanuit het hotel gemakkelijk toegang tot de baden van het kuuroord.

Als u in het hotel overnacht heeft u gratis toegang tot het spa-centrum van Sanadome met haar eigen minerale bronnen. Badkleding is verplicht.

Het verwenhotel Sanadome Hotel & Spa.

Andere hotels en appartementen in Nijmegen.

De thermen van Nijmegen

Volgens de Duitse normen zijn de thermen van Nijmegen geneeskrachtig.

In de thermen vindt u een groot thermaal binnenbad, een zoutwaterbad, verschillende soorten whirlpools, een groot thermaal buitenbad en een besloten tuin.

Als u niet in het Sanadome hotel overnacht kunt u een dagkaart kopen voor de thermen.

Adres van Sanadome.

  • Sanadome Nijmegen
  • Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen
  • Tel. 024-3597280