Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
De kuuroorden in Nederland
Het kuuroord Sanadome in Nijmegen

In het centrum van Nijmegen vindt u één van de vier erkende kuuroorden van Nederland, het Sanadome. Het Sanadome heeft eigen thermen.

Het Scandic Hotel Sanadome maakt deel uit van het kuuroord. Vanuit dit hotel heeft u gemakkelijk toegang tot alle kuurfaciliteiten.

     
Eropuit > Nederland > Gelderland > Nijmegen > Wellness resort Sanoma
Een verwenweekend Overnachten in Nijmegen Weekend in Nijmegen Wellness weekend
De thermen Sanadome in Nijmegen
Het kuuroord Sanadome

In Nijmegen vindt u de thermen van het wellness resort Sanadome. De stad is door het kuurcentrum één van de vier Nederlandse kuuroorden die de Duitse kwalificatie Bad mogen dragen omdat er een eigen bron met thermaal water aanwezig is en het kuuroord in een schone en groene omgeving ligt.

De baden in Sanadome zijn gevuld met mineraalrijk thermaal water uit een eigen bronnen. De warme bronnen liggen diep onder Nijmegen en bevatten zowel zoet als zout water. Het zoute water bevat zoveel zout dat het water te vergelijken is met dat van de Dode Zee.

Volgens de Duitse normen zijn de thermen van Nijmegen geneeskrachtig. In de thermen vindt u een groot thermaal binnenbad, een zoutwaterbad, verschillende soorten whirlpools, een groot thermaal buitenbad en een besloten tuin.

Als u voor een heerlijk wellness weekend naar Nijmegen wilt is kuurhotel Scandic Sanadome een goede keuze.

Overnachten in Nijmegen

Overnachten bij het kuuroord Sanadome

Het viersterrenhotel Scandic Sanadome Nijmegen maakt deel uit van het kuuroord. Het hotel beschikt over een aantal Health & Beauty salons en u heeft vanuit het hotel gemakkelijk toegang tot de baden van het kuuroord.

Als u in het hotel overnacht heeft u gratis toegang tot het spacentrum van Sanadome met haar eigen minerale bronnen. Badkleding is verplicht.

Het verwenhotel Scandic Sanadome

Sanadome
Het Sanadome in Nijmegen. Foto: @ Scandic Sanadome.
Adres van het Scandic Sanadome Nijmegen

Sanadome Nijmegen
Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen
tel. 024-359 72 80

Tip: In het Sanadome kunt u Health & Beauty behandelingen krijgen voor hem en haar. En in het Sanadome kunt u heerlijk ontspannen met bijvoorbeeld een aroma massage of een massage met warme olie.

 
 
Kaart met de thermen van Nederland
 
 
Kaartjes voor sauna's
 
 
zoeken
 
 
Reserveringen
 
 
Kaart met de thermen van Nederland
 
 
zoeken
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Contact en privacybeleid  
media