Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Katwijk aan Zee.

In Katwijk aan Zee vindt u een aantal hotels, B&B's en appartementen in de buurt van het strand. De hotels aan de boulevard hebben soms uitzicht op de zee.

Luxe hotels vindt u niet in Katwijk aan Zee. Daarvoor moet u naar het vlakbij gelegen Noordwijk aan Zee.

De hotels en appartementen in Katwijk.

Hotel Savoy in Katwijk.

Katwijk hotel Savoy

Uitzicht op zee vanuit het restaurant van Hotel Savoy.

De hotels, appartementen en vakantiehuizen in Katwijk aan Zee.

Katwijk aan Zee is een populaire badplaats en u vindt dan ook langs de boulevard een paar goede hotels. Vanuit Katwijk aan Zee bent u overal dichtbij het strand.

Veel bezoekers van de musical Soldaat van Oranje overnachten in Katwijk aan Zee. Deze musical vindt plaats in Theater Hangaar Katwijk, een theater tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden.

Er zijn in Katwijk aan Zee zowel hotels als B&B's en appartementen te boeken.

Zoek een overnachting in Katwijk aan Zee.

Overnachten in Katwijk aan Zee.

Overnachten

De hotels, appartementen en B&B´s bij het strand.

In Katwijk aan Zee zijn geen grote hotels of luxe vier of vijfsterrenhotels. Voor de grote luxe hotels moet u 5 km verder naar de badplaats Noordwijk aan Zee.

De hotels in Katwijk aan Zee hebben echter een prachtige locatie. U bent hier nooit ver van de zee. Langs de boulevard langs het strand staan een aantal hotels met uitzicht op zee. Hotel Noordzee en Hotel Zee en Duin liggen bijvoorbeeld aan Zee. De Nicolette Appartementen liggen maar een paar meter van de boulevard.

Het driesterrenhotel Hotel Savoy ligt aan zee en u kunt er gemakkelijk parkeren.

Tip: Overnacht eens in een strandhuisje bij zee.

Overnachten
Hotel Noordzee

Hotel Noordzee ligt vlakbij zee.

strand Katwijk

Het strand van Katwijk.

Het driesterrenhotel Hotel van Beelen.

Het beste hotel in Katwijk aan Zee is het driesterrenhotel Hotel van Beelen. Het hotel ligt niet aan de boulevard maar toch dichtbij het strand. Het is een familiehotel met een gemoedelijke sfeer.

In het hotel kunt u zowel kamers als studio´s huren. In een studio heeft u een eigen keuken. Het hotel ligt maar 100 meter van het strand en het centrum. In Hotel van Beelen heeft u gratis Wifi.

Overnachten in een studio in Katwijk aan Zee.

Bij Nicolette Appartementen huurt u een studio voor twee, drie of vier personen. Iedere studio heeft een kleine keuken zodat u niet in een restaurant hoeft te eten.

De Nicolette Appartementen ligt tegenover Hotel Noordzee, slechts een paar meter van de boulevard langs het strand.

Voor tien euro per dag kunt u in de parkeergarage Boulevard parkeren. Wifi is gratis.

attracties Katwijk

Bed&Breakfast in Katwijk aan Zee.

In Katwijk aan Zee worden veel kamers verhuurt. Een goed B&B is B&B aan Zee. Het B&B ligt vlakbij het strand en de belangrijkste winkelstraten van Katwijk aan Zee.

In B&B aan Zee kunt u overnachten in een kamer, studio of appartement. In het B&B heeft u gratis Wifi en u kunt fietsen huren.

badplaatsen Holland