Weekendplanner Kaartjes

Een midweek of weekend naar een vakantiepark

Hier vindt u aanbiedingen voor een midweek of weekend naar een vakantiepark in o.a. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Kijk eens bij de arrangementen in vakantieparken aan het IJsselmeer, op de Veluwe, in de Drunense Duinen (bij de Efteling) en bij zee.

De meeste vakantieparken.

Kaartjes voor attracties

Vakantiepark Klein Vink bij het kuuroord van Arcen (Limburg).

De vakantieparken in Nederland

In Nederland en België zijn enkele grote ketens van vakantieparken actief die bungalows en villa's aanbieden met veel faciliteiten. Bekende ketens in Nederland en België zijn Roompot Vakantieparken, Landal Greenparks, Hogeboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks, Droomparken, Centerparcs en CountryCamp.

Europarcs beheert zes kindvriendelijke bungalowparken in Nederland. Ieder park ligt in het bos of aan het water en heeft o.a. een zwembad, speeltuin en een supermarkt.

De vakantieparken in Nederland.

Overnachten

Een midweek, weekend of week boeken

Een midweek loopt van maandag tot en met vrijdag. Het zijn dus in totaal vier dagen. Op vrijdagochtend moet u dus uitchecken. De tijd waarop u uiterlijk mag uitchecken is afhankelijk van het vakantiepark. Een weekend loopt van vrijdagmiddag tot uiterlijk maandagochtend. Het betreft dus uiterlijk drie nachten.

Dit komt overeen bij de meeste andere vakantieparken. Bij het huren van een vakantiehuis van particulieren, bijvoorbeeld via Novasol, hoeft u niet altijd op vaste dagen in te checken of uit te checken. U kunt dan bijvoorbeeld een lang weekend boeken van donderdag tot zondag.

Vakantiehuizen voor een weekend of midweek.

Beekese Bergen

Op safari in Nederland. Bij het safaripark Beekse Bergen ligt een vakantiepark en camping.

De vakantieparken in Europa

Binnen Europa zijn veel vakantieparken waar u een leuke vakantie of een midweek c.q. weekendje weg kunt boeken.

Op de site van Booking staan tegenwoordig duizenden vakantieparken in de meeste landen van Europa en soms daarbuiten. De beoordelingen van andere gasten op de site zijn heel handig bij het kiezen van een leuk vakantiepark.

Annuleren is bij Booking meestal gratis.

De meeste vakantieparken in Europa.

Strand

In Zandvoort aan Zee en aan de Belgische kust zijn vakantieparken van Center Parcs.

Bungalowparken rond attractieparken en dierentuinen

Er zijn in Nederland een aantal attractieparken met een eigen bungalowpark. Zo zijn er bungalowparken bij de pretparken attractiepark Walibi, attractiepark Duinrell, Ponypark Slagharen en Safaripark de Beekse Bergen.

Bij de Efteling kunt u in stijl overnachten in het sprookjesachtige Eftelinghotel. Ongeveer 6 km van de dierentuin in Emmen ligt een vakantiepark van Center Parcs.

Bungalowparken bij de attractieparken..

Breskens Zeeland

Het strand van Breskens. In Zeeland zijn veel vakantieparken van Roompot Vakanties.

De vakantieparken en luxe campings van Roompot Vakanties

Roompot is een aanbieder van bungalows en vakantiehuizen in vakantieparken. In Nederland, België en Duitsland heeft Roompot meer dan 100 bungalowparken en campings.

Roompot Vakantie staat bekend om haar ruime aanbod van vakantieparken in Zeeland maar tegenwoordig heeft Roompot overal vakantieparken.

Roompot heeft een ruim aanbod aan vakantieparken en appartementen bij zee en in natuurgebieden. Ook biedt Roompot wellness vakanties aan. Een bekend vakantiepark van Roompot is bijvoorbeeld Vakantiepark Klein Vink bij het kuuroord van Arcen.

Goedkope hotelkamer

Het Roompot Vakantiepark Zeebad in Breskens (Zeeland) bestaat uit drie ruim opgezette bungalowparken dichtbij het strand.

De vakantieparken van Center Parcs in Europa

De vakantieparken van Center Parcs zijn ruim opgezet en tussen de bungalows is veel groen. De bungalowparken bieden volop recreatiemogelijkheden en u kunt er dan ook ieder seizoen met de kinderen naartoe. Alle vakantieparken hebben ze een subtropisch zwembad met veel tropische planten.

Er zijn regelmatig aanbiedingen voor een weekendje weg en voor een midweek weg. Kijk ook bij de lastminutes. In Nederland heeft Center Parcs parken in o.a. Limburg, Drenthe, Flevoland en Noord-Brabant. Er is ook een vakantiepark van Center Parcs is Zandvoort.

Een midweek of weekend naar Center Parcs