Weekendplanner Kaartjes

Een midweek of weekend naar een vakantiepark

Hier vindt u aanbiedingen voor een midweek of weekend naar een vakantiepark in o.a. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Kijk eens bij de arrangementen in vakantieparken aan het IJsselmeer, op de Veluwe, in de Drunense Duinen (bij de Efteling) en bij zee.

Vakantieparken in Nederland.

Kaartjes voor attracties

Vakantiepark Klein Vink bij het kuuroord van Arcen (Limburg).

De vakantieparken in Nederland

In Nederland en België zijn enkele grote ketens van vakantieparken actief die bungalows en villa's aanbieden met veel faciliteiten. Bekende ketens in Nederland en België zijn Roompot Vakantieparken, Landal Greenparks, Hogeboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks, Droomparken, Centerparcs en CountryCamp.

Europarcs beheert zes kindvriendelijke bungalowparken in Nederland. Ieder park ligt in het bos, bij zee of aan het water en heeft o.a. een zwembad, speeltuin en een supermarkt.

De vakantieparken in Nederland.

Overnachten in een vakantiehuis.

Overnachten

Een midweek, weekend of week boeken

Een midweek loopt van maandag tot en met vrijdag. Het zijn dus in totaal vier dagen. Op vrijdagochtend moet u dus uitchecken.
Een weekend loopt van vrijdagmiddag tot uiterlijk maandagochtend, dit zijn drie nachten.

Enkele tips:

  • Neem in de zomer een huisje met een eigen terras en een barbecue.
  • Neem in de winter een villa of bungalow met open haard en/of een sauna.

Samen een leuke avond

Beekese Bergen

Bij het safaripark Beekse Bergen is
een vakantiepark en een camping.

De vakantieparken in Europa

Binnen Europa zijn veel vakantieparken waar u een leuke vakantie of een midweek c.q. weekendje weg kunt boeken.

Op de site van Booking staan tegenwoordig duizenden vakantieparken in de meeste landen van Europa en soms daarbuiten. De beoordelingen van andere gasten op de site zijn heel handig bij het kiezen van een leuk vakantiepark.

Een vakantiehuis annuleren is bij Booking meestal ook gratis.

De meeste vakantieparken in Europa.

Strand

In Zandvoort aan Zee en aan de Belgische kust zijn vakantieparken van Center Parcs.

Bungalowparken rond attractieparken en dierentuinen

Er zijn in Nederland een aantal attractieparken met een eigen bungalowpark. Zo zijn er bungalowparken bij de pretparken attractiepark Walibi, attractiepark Duinrell, Ponypark Slagharen en Safaripark de Beekse Bergen.

Bij de Efteling kunt u in stijl overnachten in het sprookjesachtige Eftelinghotel. Ongeveer 6 km van de dierentuin in Emmen ligt een vakantiepark van Center Parcs.

Bungalowparken bij de attractieparken..

Breskens Zeeland

Het strand van Breskens. In Zeeland zijn veel vakantieparken van Roompot Vakanties.

De vakantieparken en campings van Roompot Vakanties

Roompot is een grote aanbieder van bungalows en vakantiehuizen in vakantieparken. In Nederland, België en Duitsland heeft Roompot meer dan 100 bungalowparken en luxe campings.

Roompot Vakantie staat bekend om het ruime aanbod van vakantieparken in Zeeland maar tegenwoordig heeft Roompot overal in Nederland vakantieparken.

Roompot heeft veel vakantieparken en appartementen bij zee en in natuurgebieden. Ook biedt Roompot wellness vakanties aan, bijvoorbeeld Vakantiepark Klein Vink bij het kuuroord van Arcen.

De vakantieparken van Roompot.

Goedkope hotelkamer

Het Roompot Vakantiepark Zeebad in Breskens (Zeeland) bestaat uit drie ruim opgezette bungalowparken dichtbij het strand.

De vakantieparken van Center Parcs in Europa

De vakantieparken van Center Parcs zijn ruim opgezet en tussen de bungalows is veel groen. De bungalowparken bieden volop recreatiemogelijkheden en u kunt er dan ook ieder seizoen met de kinderen naartoe. Alle vakantieparken hebben ze een subtropisch zwembad met veel tropische planten.

Er zijn regelmatig aanbiedingen voor een weekendje weg en voor een midweek weg. Kijk ook bij de lastminutes. In Nederland heeft Center Parcs parken in o.a. Limburg, Drenthe, Flevoland en Noord-Brabant. Er is ook een vakantiepark van Center Parcs is Zandvoort.

Een midweek of weekend naar Center Parcs

vakantieparken Texel

Overnachten in een vakantiepark.

Overnachten

Enkele tips bij het kiezen van een vakantiehuis.

  • Kies voor een vakantiehuis waar u gratis kunt annuleren. U bent er dan zeker van dat u niet hoeft te betalen als u later besluit om thuis te blijven.
  • Voor in de winter of in het voorjaar. Er zijn vakantiehuizen met sauna, een open haard en een verwarmd bubbelbad in de tuin. Dus heel geschikt voor een verblijf in de koude maanden.
  • In de zomer is een eigen terras met barbecue fijn.
  • Let op hoe de schoonmaak geregeld is. Als u de beoordelingen van andere gasten leest krijgt u een goed beeld daarvan.
  • Sinds de coronacrisis zijn de vakantieparken erg populair. Reserveer dus ruim van te voren een vakantiehuis.
  • Als u lang van tevoren boekt is het handig als u gratis kunt annuleren.