Weekendplanner Kaartjes

Een paar dagen weg met de kinderen

Naast bungalowparken en vakantieparken zijn hier ook hotels die voor een verblijf met kinderen net iets meer te bieden hebben dan andere hotels.

Resort Beekse Bergen

Het Safari Resort van de Beekse Bergen ligt tegenover de savanne.

Overnachten bij Safaripark de Beekse Bergen in Noord-Brabant

De camping en het bungalowpark bij Safaripark de Beekse Bergen is in safaristijl ingericht.

Als u in dit vakantiepark overnacht kunt u het safaripark en het pretpark gratis bezoeken.

Vakantiepark de Beekse Bergen

Kindvriendelijke accommodaties.

Overnachten

Vakantiepark Walibi Village

Naast het attractiepark Walibi in Biddinghuizen ligt het Vakantiepark Walibi Village. Als u in dit vakantiepark overnacht heeft u gratis toegang tot het attractiepark Walibi.

Hier kunt u kiezen uit twee soorten bungalows. U kunt ook kamperen op de Walibi Camping. Het restaurant, het zwembad en Walibi Holland zijn tussen begin april en eind oktober geopend. Behalve het attractiepark Walibi Holland liggen er ook andere attracties dichtbij het vakantiepark.

Zo vindt u er het Dolfinarium Harderwijk, Outlet Center Bataviastad, Bataviawerf in Lelystad en het Aviodrome.

De website van Walibi.

Disney Parijs

De hotels van Disneyland Parijs zijn allemaal kindvriendelijk.

Overnachten bij de Efteling

Bij het attractiespark de Efteling in Kaatsheuvel liggen twee vakantieparken en twee hotels.

Het Eftelinghotel heeft een eigen ingang op de Efteling. In het hotels zijn kamers en suites met het sprookjesthema.

Het andere hotel, het Loonsche Land Hotel, ligt op vakantiepark Loonsche Land. Dit vakantiepark ligt aan de rand van een groot natuurgebied. In het vakantiepark liggen hutten in de duinen, in het bos en op de heide. Uiteraard ligt de Efteling op loopafstand.

Overnachten op de Efteling

Walibi

(© Walibi Holland): In attractiepark Walibi Holland zijn meer dan 40 attracties en shows.

Vakantiepark Duinrell en het Tikibad bij Den Haag

Het attractiepark Duinrell ligt vlakbij Den Haag en Scheveningen. Bij Duinrell vindt u een bungalowpark, een camping en een hostel. Als u op vakantiepark Duinrell overnacht heeft u tussen april en oktober gratis toegang tot het pretpark van Duinrell en het tropisch zwembad Tikibad.

Reserveer voor Duinrell

Vakantiepark Slagharen in Drenthe

Op de grens van Overijssel en Drenthe, niet ver van Attractiepark Slagharen, liggen in twee vakantieparken naast elkaar: Ponyparkcity en vakantiepark Slagharen.

In Vakantiepark Slagharen zijn verschillende attracties en u heeft tijdens uw verblijf in gratis toegang tot Attractiepark Slagharen.

Er is ook een camping waar u in uw eigen tent of caravan kunt overnachten. Als u in dit bungalowpark overnacht kunt u gratis in het pretpark.

Website: Vakantiepark Slagharen.

Reserveer een vakantiehuisje op vakantiepark Slagharen.

De attractieparken in Nederland.

pretparken

Ponyparkcity Slagharen in Collendoorn

Er zijn in Ponyparkcity Slagharen veel dieren. Het leukste in Ponyparkcity is dat kinderen in het bungalowpark een eigen pony bij de bungalow krijgen. Als ze dat willen kunnen uw kinderen rijlessen krijgen.

Het kan overigens wel lastig zijn om voor oudere kinderen een geschikte, dus grote, pony te krijgen. U moet soms uren van te voren in de rij gaan staan om een populaire pony te kunnen krijgen. U kunt overigens wel bij aankomst voor een paar euro een "slotje" kopen in de winkel en die in de avond in de stal om de nek van een pony hangen. De pony is dan gereserveerd.

Efteling

Het Eftelingtheater in de Efteling in Kaatsheuvel.

Park de Haan bij Plopsaland

Park de Haan is een bungalowpark aan de Belgische kust. Het is een fraai bungalowpark met een tropisch zwembad, een kinderspeelparadijs en sauna. Eigenaar van dit kindvriendelijke park is Center Parcs.

Het bungalowpark ligt vlakbij het strand, de gezellige badplaats De Haan, attractiepark Plopsa en bij Sealife.

Center Parcs bij Plopsaland (Park de Haan).

Een hotel of bungalow in Vakantiepark Aquadelta (Zeeland).

Vakantiepark Aquadelta is een prachtig vakantiepark bij het vissersdorpje Bruinisse aan de oever van het Grevelingenmeer in Zeeland. Het park is kindvriendelijk ingericht. Er zijn volop speeltoestellen, een indoor speeltuin en tijdens de schoolvakanties is er voor kinderen een recreatieprogramma.

Vakantiepark Aquadelta beschikt over een indoor zwembad met zonneterras. In het zwembad is een kinder-waterspeeltuin. Verder zijn er in Aquadelta tennisbanen, u kunt er squashen, bowlen, biljarten en midgetgolfen. Het vakantiepark ligt naast Golfbaan Grevelingenhout. U kunt bij de receptie fietsen huren.

Beekse Bergen Camping

Bij dierenpark de Beekse Bergen is een vakantiepark met bungalows en tenten.

Familiekamer

In een familiekamer heb je vaak een slaapbank voor twee personen.

Kaartjes attracties

Kaartjes voor de attracties