Weekendplanner Kaartjes

Het pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen.

Het attractiepark Walibi Holland ligt bij Biddinghuizen in Oostelijk Flevoland. Het is een spectaculair attractiepark met reusachtige achtbanen.

U kunt overnachten in Walibi Village, het vakantiepark van Walibi Holland, of bijvoorbeeld in een hotel van Hajé.

Kaartjes met online korting.

Efteling hotel

Foto: Speed of Sound.

Het pretpark Walibi Holland.

Walibi Holland is het grootste themapark van de Benelux. Hier is alles steiler, hoger en sneller. Jaarlijks bezoeken ongeveer een miljoen bezoekers dit populaire pretpark.

In Walibi Holland zijn spectaculaire achtbanen, waterattracties, een reuzenrad, picknickplekken en restaurants.

Er is zoveel te doen dat u zich er meerdere dagen kunt vermaken. U kunt overnachten in Walibi Village, het vakantiepark van Walibi Holland.

De hoogste achtbaan van de Benelux.

achtbaan

De attracties van Walibi Holland.

In Walibi Holland staat de eerste achtbaan van Nederland waarin muziek gespeeld wordt, de "Speed of Sound". In de "Speed of Sound" is de muziek afgestemd op de spectaculaire rit.

Behalve deze muzikale achtbaan zijn er nog de achtbanen Xpress, Goliath, Robin Hood, El Condor en de nieuwe achtbaan Lost Gravity om over de rails te razen. Na de achtbanen kunt u nog omhoogschieten in de attractie Space Shot. Hierbij schiet u 60 meter de lucht in. Met de attractie Excalibur zult u ook regelmatig over de kop gaan.

In Walibi Holland zijn ook een aantal waterattracties. U vaart op de stroomversnellingen van de waterattractie El Rio Grande of u daalt af in een boomstam in de attractie Crazy River. In de attractie Splash Battle kunnen uw kinderen elkaar nat spuiten met een waterkanon.

Outlet Centra

Vervoer naar Walibi Holland.

Adres van Walibi Holland
Walibi Holland, Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

U kunt Walibi Holland vanuit Lelystad of Harderwijk met de auto bereiken door de borden Walibi Holland volgen.

Tijdens het seizoen kunt u de Walibi Express (bus 247) vanaf het NS station in Harderwijk nemen.

overnachten

Overnachten bij Biddinghuizen.

Walibi Holland ligt dichtbij het dorp Biddinghuizen. Het dichtstbijzijnde hotel is hotel Princess Hotel Dorhout Mees. Het hotel ligt buiten het dorp.

Vakantiepark Walibi Village ligt in pretpark Walibi. U kunt er een vakantiehuis huren. Ieder vakantiehuis heeft een kitchenette met een eethoek.

De hotels en vakantiehuizen in Biddinghuizen.

Walibi pretpark

Foto's overgenomen met toestemming van Walibi Holland

Het vakantiepark Walibi Village.

In Walibi Village kunt u in een riante bungalow overnachten. In het vakantiepark is o.a. een zwembad.

In de omgeving van Biddinghuizen is ook veel te doen. Zo ligt het Nationaal Park de Veluwe (afstand 17 km) waar kunt fietsen en wandelen. Op loopafstand ligt het strand van het Veluwemeer. In Harderwijk vindt u het Dolfinarium en bij Lelystad liggen o.a. het winkelparadijs Bataviastad en de Bataviawerf.

Het vakantiepark Walibi Holland.