Weekendplanner Kaartjes

De attracties, de hotels en Batavia Stad Outlet in Lelystad.

In Lelystad liggen een aantal attracties die ieder weekend veel bezoekers trekken. Zo liggen het Aviodrome, het luchtvaart-themapark van Nederland, en Lelystad Airport in Lelystad.

Zeven dagen per week kunt u in Batavia Stad bij Lelystad met een flinke korting merkkleding kopen.

De hotels en appartementen in Lelystad.

Batavia Stad

Het Outlet Centrum Bataviastad is geheel in de stijl van een 17de-eeuws fort gebouwd.

Een dagje shoppen in Batavia Stad.

Batavia Stad is één van de populairste attracties van Lelystad. Het is één van de drie Shopping Outlet Centra in Nederland. Batavia Stad is een paradijs voor shoppers en koopjesjagers. De winkels met bieden een ruim assortiment van nationale en internationale topmerken op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en vele andere luxe producten.

Batavia Stad is in de stijl van een 17de-eeuwse nederzetting gebouwd. Kinderen vinden het prachtig. In de nederzetting zijn naast veel winkels van bekende merken ook vele restaurants, eethuizen en terrasjes te vinden.

Overnachten in Lelystad.

Overnachten

Overnachten in Lelystad.

Als u voor een paar dagen naar Lelystad gaat kunt u kiezen uit verschillende kleine maar bijzondere hotels om in te overnachten. Een bijzonder hotel bij de haven van Lelystad is het driesterrenhotel De Lange Jammer is een klein hotel dat bestaat uit verschillende huisjes op een voormalig werkeiland uit de tijd van de inpoldering.

Als u in het centrum van Lelystad wilt overnachten kunt u naar het viersterrenhotel Het Apollo Hotel Lelystad City Centre. Dit hotel ligt bij de winkels, de restaurants en het treinstation in de binnenstad van Lelystad.

Twee hele bijzondere hotels treft u aan op de grens van de autosnelweg de A6 en het natuurgebied de Oostvaardersplassen.

Bataviastad

Batavia Stad Fashion Outlet

Bataviastad

Restaurants en eetcafés in de outlet Bataviastad.

Het adres en openingstijden Bataviastad.

Adres: Batavia Stad, Bataviaplein 60, 8242 PN Lelystad
Openingstijden: 7 dagen per week open van 10.00 tot 18.00 uur.

Leuke dingen doen:.

De omgeving van Lelystad.

Outlet Centra Flevoland

Andere attracties in Lelystad.