Weekendplanner Kaartjes

Het is altijd uitverkoop in de Designer Outlet Centra.

Ieder weekend trekken de winkels in de Outlet Centra klanten uit heel Nederland op zoek naar koopjes maar ook naar plezier en sfeer. Een dagje naar een outlet is moet een dagje uit zijn.

In Nederland zijn op dit moment drie outlet centra en er zijn plannen voor meer. Net over de grens zijn er ook twee:

  • In België is er een outlet in Maasmechelen.
  • Net over de Duitse grens bij Enschede bij Ochtrup.

Alle outlet centra zijn met de auto gemakkelijk te bereiken en parkeren is zelden een probleem.

Batavia Stad Fashion Outlet.

Lelystad

Dit Outlet Centrum ligt bij Lelystad.

De Outlet Centra.

Bij een Factory Outlet Center kunt u merkartikelen op het gebied van mode, sport, schoenen, accessoires, huishoudelijke artikelen en speelgoed met een flinke korting kopen.

Alle outlet centra zijn gebouwd in de stijl van een historisch dorp met mooie gevels, leuke winkelstraten en sfeervolle pleintjes. Behalve meer dan honderd winkels zijn er in iedere outlet ook restaurants, eethuizen, cafés en een speelplek voor de kinderen.

Meestal zijn in de omgeving van een outlet andere attracties zodat ook gezinsleden die niet van winkelen houden zich kunnen vermaken.

De Outlet Centra in Nederland.

outlet

De outlets in Nederland.

In Nederland zijn op dit moment drie outlets: in Roermond, in Roosendaal en in Lelystad. Bij de grens in België en in Duitsland zijn ook outlets.

Waarom zijn outlet centra goedkoper?

Ieder merk in een outlet centrum heeft een winkel waar overproductie, mode van vorig jaar en artikelen met kleine beschadigingen met flinke kortingen worden aangeboden.

Veel artikelen in deze winkels zijn echter speciaal gemaakt voor de oulets. Het zijn dus geen artikelen die elders zonder korting verkocht worden. Ze zijn echter wel goedkoop.

Maasmechelen Village.

Net over de grens ligt de Belgische outlet Maasmechelen Village. Het winkelcentrum ligt bij de vroegere mijnen van Eisden. De winkels zijn op zondag meestal geopend.

Adres: Maasmechelen Village, Zetellaan 100, Maasmechelen – België

Bij Maasmechelen Village ligt nog een ander winkelcentrum, het M2 Shopping Center. In M2 Shopping Center zijn ongeveer 50 winkels. Helaas zijn de winkels van M2 Shopping Center op zondag gesloten.

Designer Outlet Ochtrup in Ochtrup
(Duitsland)
.

Net over de grens bij Enschede bij het stadje Gronau ligt Designer Outlet Ochtrup Ochtrup. De winkels in deze outlet zijn gebouwd in de stijl van het oude Münsterland.

Een deel van de winkels liggen in overdekte straten met Nederlandse namen als Twenteplein, IJsselstraat en de Hamalandweg.

Hier in Designer Outlet Ochtrup zijn meer dan honderd winkels, een serieuze concurrent voor de binnensteden in Twente. De winkels in de outlets zijn zes dagen per week tot ongeveer 19:00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn de winkels een uur langer open. Op zondag zijn de winkels gesloten. Er zijn wel enkele koopzondagen.

De Designer Outlet Ochtrup in Ochtrup.

Het outlet La Vallee Village bij Parijs

In Serris, vlakbij Parijs en Disneyland, ligt het outlet centrum La Vallee Village. Dit is één van de beste outlet centra van Europa.

Adres: winkelcentrum La Vallee Village, Cours de la Garonne, Serris, Parijs.
Vlakbij het RER station met de treinen naar Parijs en Disneyland.

Winkelen in Parijs.

De Outlet Centra in Nederland.

outlet