Weekendplanner Kaartjes

CentrO en het Neue Mitte Oberhausen.

Oberhausen ligt vlakbij de Nederlandse grens in het Ruhrgebied. In CentrO zijn meer dan 200 winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants.

Tegenover het winkelcentrum is een pretpark en de König Pilsener Arena waar regelmatig popconcerten plaatsvinden. U kunt overnachten in één van de hotels in de buurt.

Winkelcentrum CentrO in Oberhausen.

Duitsland

Openingstijden: Dagelijks van 10.00 uur tot 20.00 uur. Op zondag zijn de winkels gesloten.

Winkelen in CentrO Oberhausen.

In Oberhausen is een reusachtig winkelcentrum gebouwd, CentrO. Hier vindt u meer dan 200 winkels, zeer veel restaurants, een pretpark en een promenade. De omgeving van CentrO, Neue Mitte Oberhausen, behoort tot de grootste uitgaanscentra van het Ruhrgebied.

In het weekend doen veel Nederlanders in CentrO Oberhausen hun inkopen. Er zijn in het winkelcentrum binnenterrassen met lichtkoepels dus u kunt er ook in de winter op een terrasje zitten.

De meeste winkels in Centro zijn kledingwinkels maar er zijn ook winkels in accessoires, sieraden, parfum en elektronica.

Oberhausen tram

Dit is het tram- en busstation bij CentrO Oberhausen.

De hotels en appartementen in Oberhausen.

Tegenover CentrO ligt het driesterrenhotel Hotel TRYP CentrO Oberhausen. Dit hotel ligt het dichtste bij het winkelcentrum, de Arena en het pretpark bij CentrO.

In en rond Oberhausen zijn echter meer goede hotels te vinden. CentrO is vanuit deze hotels met het openbaar vervoer en met de auto gemakkelijk te bereiken.

De hotels bij CentrO in Oberhausen.

Het adres van CentrO Oberhausen.

Adres: CentrO Oberhausen, Centroallee 1000, D-46047 Oberhausen

attracties Neue Mitte

Uitzicht vanaf het dak van Gasometer.

attracties

In Saturn ziet u 4000 m² aan elektronica.

Vervoer naar CentrO Oberhausen.

De Duitse stad Oberhausen ligt maar twee uur rijden van Utrecht. CentrO ligt aan de snelweg en is dus vanuit Nederland met de auto gemakkelijk te bereiken. Er zijn parkeergarages naast het winkelcentrum en het uitgaanscentrum.

Vanaf het centraal station in Oberhausen is CentrO gemakkelijk met de tram of bus te bereiken.

CentrO Oberhausen ligt vlakbij het bekende attractiepark Movie Park Germany.

Parkeren bij CentrO Oberhausen.

parkeergarage CentrO

De reusachtige parkeergarage in CentrO.

Overnachten