Weekendje weg
De site voor uw weekend weg.
Overnachten in Keulen
   
De hotels in Keulen

Keulen is een populaire bestemming voor een weekend weg. Vooral rond de Dom, bij de oever van de Rijn en bij de Messe zijn veel hotels te vinden.

In de Messe van Keulen en in de Köln Arena vinden regelmatig druk bezochte evenementen plaats. De hotels in de omgeving van de Messe en de Arena zijn dan volgeboekt.

     
Eropuit > Duitsland > Keulen > Overnachten
Leuke dingen doen in Keulen Wellness in Bad-Keulen Low budget hostels in Keulen
Overnachten in Keulen

Een paar dagen in Keulen

Keulen trekt jaarlijks veel toeristen. Alleen de Messe van Keulen trekt al meer dan 1,4 miljoen bezoekers per jaar naar de stad. Gelukkig bevinden zich in de stad naast veel luxe vijfsterrenhotels ook hotels die eenvoudiger en dus goedkoper zijn. Hieronder vindt u een overzicht van wijken in de stad waar u een goed hotel kunt vinden. Ook vindt u hier de meest bijzondere hotels.

Befaamde luxueuze hotels in het centrum van Keulen zijn Hotel im Wasserturm, het Dom Hotel, het InterContinental Köln en het Hilton Köln.

De hotels van Keulen

Keulen Altstadt
Foto: Bij de promenade aan de Rijn vindt u verschillende hotels.

De hotels in het centrum en in de Altstadt

Keulen is een grote stad maar in het centrum ligt bijna alles wat leuk is in Keulen op loopafstand. In het centrum van Keulen staan de vele bezienswaardigheden, u kunt er uitgaan en shoppen, er zijn verschillende sauna's, u bent dichtbij de Köln Arena en u bent dichtbij de vele terrasjes aan de oever van de Rijn.

De meeste mensen kiezen dan ook een hotel in het centrum of in de Altstadt.

Het centrum en de Altstadt zijn overigens grotendeels voetgangerszone dus u kunt uw auto hier niet bij het hotel parkeren. Er is in het centrum van Keulen echter altijd wel een parkeergarage op loopafstand te vinden.

Hotels in de Altstadt en het centrum

Hotel in de Altstadt
Foto: Een hotel met terras in de Altstadt bij de promenade aan de Rijn.

De hotels bij de Messe en de Köln Arena

Als u Keulen bezoekt voor de Messe, het kuurcentrum of voor een concert in de Köln Arena dan kunt u een hotel in de buurt van de Dom nemen.

Als u nog dichter bij de Messe of de Arena wilt overnachten, dan kunt u een luxe hotel nemen aan de overkant van de Rijn in de buurt van Fair Koeln en het Rheinpark.

De hotels in de buurt van de Messe en de Arena.

Hotel in de Altstadt
Budget hotel Rhein-Hotel St.Martin ligt aan de Rijn en bij de Altstadt en het winkelgebied.

Wellness hotels in Keulen

Keulen is al sinds de Romeinse tijd een kuuroord met natuurlijke warme bronnen. In Keulen zijn dan ook een aantal uitstekende sauna's en wellness hotels te vinden.

Meer over een wellness hotels in Keulen.

De Altstadt

Bijzondere hotels in Keulen

Het luxe Hotel Im Wasserturm is een bijzonder hotel in Keulen. Het hotel is centraal gelegen en is gevestigd in een gebouw dat ooit de hoogste watertoren van Europa was. Het gebouw van het hotel staat op de Werelderfgoedlijst. Vanuit het gastronomische restaurant op de elfde verdieping van het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Keulen.

Het bijzondere aan het luxe vijf sterren Dom Hotel Le Méridien is de ligging. Het hotel ligt letterlijk naast de Dom. U bent dus dichtbij de promenade langs de Rijn, bij het Domplein en het winkelgebied en natuurlijk vlakbij de fraaie Altstadt.

De best beoordeelde hotels van Keulen

Dom Hotel
Het luxe vijf sterren Dom Hotel Le Méridien

Informatie voor uw weekend in Keulen

Leuke dingen doen in Keulen Kuuroord Bad-Keulen
De hotels aan de A3 in Duitsland Uitagenda van Keulen
Gratis attracties in Keulen De kerstmarkten van Keulen
 
 
Duitsland
 
 
Kaartjes voor attracties
 
 
zoeken
 
 
Reserveringen

Reserveringen

 
 
Duitsland
 
 
Kaartjes voor attracties
 
 
zoeken
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Contact en privacybeleid
media