Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Keulen: de hotels en appartementen.

Keulen is een populaire bestemming voor een weekend weg. Vooral rond de Dom, bij de oever van de Rijn en bij de Messe zijn veel hotels te vinden.

In de Messe van Keulen en in de Köln Arena vinden regelmatig druk bezochte evenementen plaats. De hotels in de omgeving van de Messe en de Arena zijn dan volgeboekt.

De hotels in Keulen met 8+ beoordelingen.

Hotel Sion in Keulen.

Hotel in Keulen

Hotel Sion is een goed driesterrenhotel in de Altstadt.

Een paar dagen in Keulen.

Keulen trekt jaarlijks veel toeristen. Alleen de Messe van Keulen trekt al meer dan 1,4 miljoen bezoekers per jaar naar de stad. Gelukkig bevinden zich in de stad naast veel luxe vijfsterrenhotels ook hotels die eenvoudiger en dus goedkoper zijn. Hieronder vindt u een overzicht van wijken in de stad waar u een goed hotel kunt vinden. Ook vindt u hier de meest bijzondere hotels.

Befaamde luxueuze hotels in het centrum van Keulen zijn Hotel im Wasserturm, het InterContinental Köln en het Hilton Köln.

Zoek een hotel of appartement in Keulen.

Zoek een overnachting in Keulen.

Overnachten

De hotels in het centrum en in de Altstadt.

Keulen is een grote stad maar in het centrum ligt bijna alles wat leuk is in Keulen op loopafstand. In het centrum van Keulen staan de vele bezienswaardigheden, u kunt er uitgaan en shoppen, er zijn verschillende sauna's, u bent dichtbij de Köln Arena en u bent dichtbij de vele terrasjes aan de oever van de Rijn.

De meeste toeristen kiezen dan ook een hotel in het centrum of in de Altstadt.

Het centrum en de Altstadt zijn overigens grotendeels voetgangerszone dus u kunt uw auto hier niet bij het hotel parkeren. Er is in het centrum van Keulen echter altijd wel een parkeergarage op loopafstand te vinden.

Een hotel bij de Alter Markt.

Hotel in Keulen
attracties

Budget hotel Rhein-Hotel St.Martin ligt aan de Rijn en bij de Altstadt en het winkelgebied.

Hotels promenade

Bij de promenade aan de Rijn zijn meerdere hotels.

Hotel Altstadt

Een hotel met terras in de Altstadt bij de promenade aan de Rijn.

De hotels bij de Messe en de Köln Arena.

Als u Keulen bezoekt voor de Messe, het kuurcentrum of voor een concert in de Köln Arena dan kunt u een hotel in de buurt van de Dom nemen.

Als u nog dichter bij de Messe of de Arena wilt overnachten, dan kunt u een luxe hotel nemen aan de overkant van de Rijn in de buurt van Fair Koeln en het Rheinpark.

De hotels en appartementen in de Altstadt.

Keulen hotel

Hotel Mondial am Dom Cologne MGallery.

Wellness hotels in Keulen.

Keulen is al sinds de Romeinse tijd een kuuroord met natuurlijke warme bronnen. In Keulen zijn dan ook een aantal uitstekende sauna's en wellness hotels te vinden.

De hotels bij de thermen in het Rheinpark hebben een goede reputatie. Het Dorint Sofitel an der Messe-Koeln ligt bij de Claudius Therme.

De wellness hotels in Keulen.

De Keulse Dom.

Dom Keulen

Bijzondere hotels in Keulen.

Het luxe Hotel Im Wasserturm is een bijzonder hotel in Keulen. Het hotel is gevestigd in een gebouw dat ooit de hoogste watertoren van Europa was. Vanuit het gastronomische restaurant op de elfde verdieping van het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Keulen.

Het bijzondere aan het luxe vijf sterren Excelsior Hotel Ernst am Dom is de ligging. Het hotel ligt bij de Dom. U bent dus dichtbij de promenade langs de Rijn, bij het Domplein en het winkelgebied in de Altstadt. Één van de restaurants van het hotel, restaurant Taku, heeft een Michelin-ster.

Bijzondere hotels in de Altstadt.