Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
De hotels bij de Efteling
De hotels en appartementen bij de Efteling

Vlakbij attractiepark de Efteling liggen het Eftelinghotel, Hotel de Kroon en Hotel NH Waalwijk.

Vanuit deze hotels in Kaatsheuvel zijn attractiepark de Efteling en het Nationaal Park de Drunense Duinen gemakkelijk te bereiken.

     
Eropuit > Nederland > Noord-Brabant > Efteling > Efteling hotels
Attractiepark de Efteling Bungalowpark Droomgaard Disneyland Paris
De hotels in de buurt van de Efteling en bij de Drunense Duinen
 
 
Attracties in Noord-Brabant
 
zoeken
 
 
Reserveringen

Reserveringen

Reserveringen

 
 
Attracties in Noord-Brabant
 
zoeken
De hotels en vakantieparken bij de Efteling in Kaatsheuvel

Het meest bekende hotel bij de Efteling is natuurlijk het viersterrenhotel Eftelinghotel. Toch zijn er in Kaatsheuvel en Waalwijk meer hotels waar u kunt overnachten als u een weekend naar de Efteling, de Drunense Duinen of naar de golfbaan Efteling Golfpark wilt. Het dichtste bij de hoofdingang van de Efteling ligt Hotel de Kroon in Kaatsheuvel.

U loopt vanuit het hotel in een paar minuten Hotel NH Waalwijk is ook een goede keuze als u dichtbij de Efteling wilt overnachten. Het hotel ligt aan de toegangsweg tot de Efteling en met de auto bent u vanuit dit gemakkelijk te bereiken hotel in 5 minuten bij de ingang van de Efteling.

Overnachten in de buurt van de Efteling

Het Efteling Hotel

Het Eftelinghotel in Kaatsheuvel

Het Eftelinghotel ligt naast het attractiepark Efteling. Het hotel beschikt zelfs over een eigen ingang aan de zijkant van de Efteling. In een paar minuten loopt u vanuit het hotel de Efteling op. Het Eftelinghotel is een luxe viersterrenhotel die niet alleen gasten met kinderen trekt.

Vlakbij de Efteling ligt de 18 holes golfbaan Efteling Golfpark en het Eftelinghotel is het hotel dat het dichtste bij de golfbaan ligt.

Het Eftelinghotel is een kindvriendelijk hotel. Uiteraard zijn er tweepersoonskamers en ruime familiekamers te reserveren. Kinderen kunnen in en bij het hotel spelen in 't Speelkasteel.

In 't Speelkasteel kunnen de kinderen spelletjes spelen en er zijn activiteiten. U kunt dan bijvoorbeeld rustig eten in het naastgelegen restaurant.

Adres: Eftelinghotel, Horst 31, 5171 RA Kaatsheuvel.

Meer over het Eftelinghotel

Hotel in Kaatsheuvel

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Behalve een hotel hoort er bij de Efteling ook een mooi vakantiepark, het sprookjesachtige Bosrijk. De appartementen en vakantiehuizen zijn ingericht volgens het thema van de Efteling.

Overnachten in de buurt van de Efteling

Hotel de Kroon in Kaatsheuvel

Hotel de Kroon is het hotel dat het dichtste bij de hoofdingang van de Efteling ligt. In 5 minuten kunt u naar de Efteling lopen.

Dit driesterrenhotel ligt tegenover een bijzondere bakkerij in Eftelingstijl. Hotel de Kroon beschikt over tweepersoonskamers en er zijn familiekamers.

Hotel NH Waalwijk

Hotel NH Waalwijk ligt aan de toegangsweg tot de Efteling. Het hotel is met de auto gemakkelijk bereikbaar en u rijdt vanuit dit hotel in vijf minuten naar de Efteling.

Ook de Drunense Duinen, de grootste zandbak van Nederland, is vanuit dit hotel gemakkelijk te bereiken.

Hotel Restaurant de Joremeinshoeve

Hotel Restaurant de Joremeinshoeve is een driesterrenhotel met een uitstekend restaurant. Het hotel is gevestigd in een 18de-eeuwse boerderij in Kaatsheuvel. Een aantal kamers in dit hotel hebben een eigen jacuzzi.

Dit hotel ligt ongeveer 3 km van de Efteling.

Hotel in Kaatsheuvel
Foto: Hotel Restaurant de Joremeinshoeve

Een bungalow op Recreatiepark Droomgaard

Het bungalowpark Recreatiepark Droomgaard ligt in Kaatsheuvel, vlakbij de Efteling. Het is een mooi gelegen park met een subtropisch zwemparadijs, sauna's en sportvelden.

De bossen en heivelden van de Drunense Duinen liggen dichtbij. U kunt een bungalow huren voor een weekend, midweek of een week.

Bungalowpark Droomgaard

Tip: Vakantiepark de Beekse Bergen ligt maar 20 km van de Efteling.

Overnachten

Informatie over arrangementen bij pretparken in Nederland

© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media