Weekendplanner Kaartjes

Het Eftelinghotel bij de Efteling in Kaatsheuvel.

Het Eftelinghotel is een sprookje voor kinderen en volwassenen. Het hotel biedt een directe toegang tot de Efteling en een deel van de kamers zijn thematisch ingericht.

Naast de Efteling zijn ook het nabijgelegen Efteling Golfpark, het theater en het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen een bezoek waard.

Het Efteling Hotel in Kaatsheuvel.

Als u komt aanrijden ziet u de torens van het Efteling Hotel eerder dan de Efteling zelf. Het hotel staat naast de Efteling en heeft een eigen ingang naast het hotel. U kunt dus gemakkelijk en onbeperkt vanuit het hotel de Efteling binnengaan.

Het hotel en het bijbehorende restaurant zijn ingericht in de sfeer van de Efteling. Het is een kindvriendelijk hotel met veel ruimte om te spelen. Het hotel beschikt over een speelkasteel, een speelplaats en een theater.

Overnachten bij de Efteling.

Overnachten

Leuke attracties in de buurt van het hotel.

Behalve de Efteling zijn er meer attracties in de buurt van het hotel. Zo is er een golfbaan en kunt u met de kinderen naar de grootste zandbak van Europa, De Loonse en Drunense Duinen.

Ook de musicals in het grote theater naast de ingang van de Efteling trekken veel bezoekers. U moet hiervoor wel een apart kaartje kopen.

De Comfort Kamers

De Comfort kamers in het Efteling Hotel zijn ruime kamers waar u met twee, drie of vier personen kunt overnachten.

Op de familiekamers staan twee tweepersoonsbedden maar u kunt ook een extra bed bij laten plaatsen.

De badkamers zijn ingericht volgens een thema.

Overnachten in het Efteling Hotel.

Eftelinghotel

De 21 Thema Suites.

Als u een kamer wilt dat volledig thematisch is ingericht moet u een Thema Suite nemen. Iedere suite is ingericht volgens een eigen sprookje of thema. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten in de Assepoester Suite of de Doornroosje Suite.

Ook zijn er thematische kamers zoals de Coca Cola Suite (met bubbelbad), de Carrousel Suite, de Golfers Suite en de Fifties Suite.

Het Efteling Theater.

Texel

Het Efteling Theater.

Ook het theater in de Efteling is een reden om in de buurt van de Efteling een hotel, B&B of vakantiehuis te zoeken.

Het Efteling Hotel ligt dichtbij Theater de Efteling, het grote theater bij de Efteling. Als u 's avonds een musical heeft bijgewoond en niet naar huis wilt rijden kunt u hier dus overnachten.

Ook de hotels in Kaatsheuvel liggen overigens dichtbij het theater.