Weekendplanner Kaartjes

Vakantiepark de Beekse Bergen en het Safari Resort.

In vakantiepark de Beekse Bergen kunt u in Afrikaanse sfeer overnachten in een blokhut, chalet of fraaie bungalow.

Het vakantiepark bestaat uit drie delen: een camping, een Safari Resort en een bungalowpark. Zowel het vakantiepark de Beekse Bergen als het safaripark zijn het hele jaar geopend! Dus ook tijdens de feestdagen.

Reserveer een overnachting in de Beekse Bergen.

vakantiepark Beekse Bergen

In het vakantiepark zijn luxe vakantiehuizen en eenvoudiger blokhutten en chalets.

Foto's van het vakantiepark.

Het vakantiepark en het Safari Resort.

In vakantiepark de Beekse Bergen kunt u in Afrikaanse sfeer overnachten in een blokhut, chalet of fraaie bungalow. Het vakantiepark en het Safari Resort zijn in Afrikaanse sfeer ingericht.

Het Safaripark de Beekse Bergen en Speelland de Beekse Bergen liggen naast dit prachtige vakantiepark in Noord-Brabant.

Voor een echte safaribeleving gaat u naar het nieuwe Safari Resort. Hier kunt u vlakbij de dieren overnachten in een lodge, boomhut of safaritent.

Overnachten bij de Beekse Bergen.

Overnachten

Het Safari Resort.

In het Safari Resort slaapt u tussen de savannes of bij de leeuwenvlakte. U kunt kiezen uit een avontuurlijke boomhut, een luxe lodge of een echte safaritent.

U wordt dus wakker met de geluiden van de savanne. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt toegang tot het Safaripark, Speelland, Dierenrijk en ZooParc.

U kunt deelnemen aan de activiteiten in het Safaripark. Zo is er de Gamedrive waarbij u met een ranger off road in een open Land Cruiser langs de dieren rijdt. Ook zijn er de kano safari's. Uiteraard kunt u ook gewoon met uw eigen auto op safari gaan.

Het Safari Resort en het vakantiepark van de Beekse Bergen.

Vakantiepark de Beekse Bergen.

Het vakantiepark ligt aan een meertje met een zandstrand. De bungalows, blokhutten en chalets van het vakantiepark liggen bij het meer.

Het vakantiepark heeft als thema Afrika. De vorm en inrichting van de huisjes, het animatieprogramma en natuurlijk de dierengeluiden uit het safaripark geven een Afrikaanse sfeer.

Als u een bungalow, blokhut of chalet huurt heeft u gratis en onbeperkte toegang tot Safaripark de Beekse Bergen en Speelland de Beekse Bergen.

Safari Resort Beekse Bergen.

Een video (3 min.) over Safari Resort Beekse Bergen.

De camping van de Beekse Bergen.

In het vakantiepark ligt camping de Beekse Bergen. U kunt hier kamperen in uw eigen tent of caravan maar u kunt ook een safaritent of caravan huren. Op de camping kunt u wakker worden door het gebrul van een leeuw en naar het safaripark wandelen.

Uiteraard kunt u op de camping ook gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark.

De faciliteiten op dit vakantiepark.

Het vakantiepark de Beekse Bergen ligt rond een meer, het Victoriameer. Met een veerboot vaart u gratis naar Speelland de Beekse Bergen en naar het safaripark. Bij het meer zijn zandstrandjes en er zijn speelvelden.

In het vakantiepark is een zwembad en er is een restaurant met terras aan het Victoriameer. Ook het animatieprogramma heeft Afrika als thema.

Als u op Vakantiepark de Beekse Bergen verblijft is de toegang tot Speelland de Beekse Bergen en het safaripark met zijn bussafari's, autosafari's en wandelsafari's gratis.

Tip: Neem een goede verrekijker mee.

Leuke plaatsen in de buurt van het vakantiepark.

Noord-Brabant dierentuin

Leuke steden in de omgeving.