Weekendplanner Kaartjes

Safaripark Beekse Bergen met bungalowpark en camping.

Safaripark De Beekse Bergen ligt in Noord-Brabant tussen Tilburg en Hilvarenbeek. Het is mogelijk om met de eigen auto tussen de dieren in het wildpark te rijden.

Bij het safaripark kunt u ook overnachten. Er ligt naast het dierenpark een bungalowpark en een camping waar u ´s ochtends de leeuwen kunt horen brullen.

Tip: neem een combi-kaart voor Speelland Beekse Bergen. Een combi-kaartje met Speelland Beekse Bergen is maar een paar euro duurder dan een los kaartje.

Vakantiepark de Beekse Bergen.

Kaartjes voor het safaripark.

De dierentuin Beekse Bergen.

Beekse Bergen

Regelmatig zijn er in de dierentuin jonge dieren te zien.

Safaripark Beekse Bergen.

Safaripark De Beekse Bergen is het grootste wildpark van de Benelux. In het park leven meer dan 150 diersoorten in redelijke vrijheid. U kunt met uw eigen auto door het hele park rijden. U passeert dan leeuwen, jachtluipaarden, zebra's en giraffes.

Het eindpunt is een restaurant met speeltuin. U kunt het hele jaar met een boot door het safaripark varen. De aanlegplaats is vlakbij het restaurant. Uiteraard kunt u ook te voet op safari gaan. U kunt in het winterseizoen ook per bus op safari gaan. De busrit naar het andere eind van park duurt ongeveer 45 minuten.

Als u eenmaal een kaartje voor de dierentuin heeft zijn deze vormen van safari gratis.

Safaripark Beekse Bergen

Vakantiepark en safarikamp Beekse Bergen.

Bij het safaripark kunt u ook overnachten. Er is een vakantiepark naast het safaripark en vlakbij Speelland Beekse Bergen waar u een weekend of midweek in een bungalow kunt doorbrengen. U kunt ook kamperen op de camping van de Beekse Bergen.

Als u in het bungalowpark of op de camping overnacht kunt u het safaripark en het pretpark gratis en onbeperkt bezoeken.

Nieuw is het Safari Resort Beekse Bergen. Hier slaapt u in een boomhut, lodge of safaritent tussen de twee savannes en een leeuwenvlakte. Met wat geluk brullen de leeuwen u in de ochtend wakker.

Overnachten op het vakantiepark en in het Safari Resort.

Een autosafari in de Beekse Bergen.

Met de bus of de auto kunt u dichtbij een groot aantal dieren komen. Het is niet slim om uw auto uit te gaan om roofdieren te knuffelen. Dat bleek niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. De leeuwen zitten weer achter hekken maar jachtluipaarden zijn ook niet altijd lief.

U mag zelf weten hoe lang u erover doet om de safari met de auto te rijden. Op de helft is een parkeerplaats waar u eventueel kunt pauzeren. U kunt hier de dierentuin in en er is een restaurant. De bus stopt hier ook.

Beekse Bergen Brabant

De Beekse Bergen ligt
vlakbij Tilburg.

De openingstijden.

Safaripark de Beekse Bergen is 365 dagen per jaar geopend. De openingstijden zijn van 10.00 uur en 20:00 uur.

Het adres.

Safaripark de Beekse Bergen, Beekse Bergen 31, 5081 NJ Hilvarenbeek.

Neem een goede verrekijker mee.

Beekse Bergen

Speciale safari's.

Er zijn vier soorten safari's mogelijk met een gewoon toegangskaartje: een autosafari, een wandelsafari, een bootsafari en in de winter een bussafari.

Daarnaast kunt u ook een dagje meelopen met een ranger en helpen met het voederen van de dieren.

Ook is er een kanosafari voor groepen van meer dan 20 personen. Hierbij vaart u met een ranger door de wateren van het safaripark.

U kunt ook in een open Land Cruiser met een ranger off-road door het safaripark rijden. Deze Game Drive vertrekt vanuit Karibu Town, naast de Struisvogelexpress.

De safari's van safaripark Beekse Bergen.