Weekendplanner Kaartjes

Een lang weekend, midweek of vakantie weg

De vakantiehuizen van Booking (meestal gratis annuleren!)

Weet u dat u ook vakantiehuizen via Booking.com kunt boeken? Booking heeft een breed aanbod van bungalows in de vakantieparken tot de meer exclusieve en authentieke vakantiehuizen in de meeste landen.

De site van Booking biedt dezelfde voordelen als die van de hotels. Bij de meeste vakantiehuizen kunt u gratis annuleren en u kunt bij het kiezen van uw ideale vakantiehuis gebruik maken van de meer dan 40.000.000 beoordelingen.

De vakantiehuizen van Booking.com

De vakantieparken van Center Parcs

Center Parcs heeft vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In alle vakantieparken zijn huisdieren welkom. De vakantieparken bieden veel groen, ruime bungalows en goede recreatievoorzieningen.

Het meest luxe vakantiehuis bij Center Parcs is de zogenaamde VIP Cottage. U kunt ook voor de wat eenvoudiger Comfort of Premium cottage kiezen.

Behalve verschillende soorten cottages zijn er in sommige vakantieparken van Center Parcs ook luxe boomhuizen en woonboten. Voor kinderen zijn er de Kindercottages.

De vakantiehuizen van Center Parcs

Huisdieren in vakantiehuizen

Vooral bij vakanties en weekendjes weg in Nederland, België en Duitsland worden huisdieren meegenomen.

Er zijn veel vakantiehuizen waar u uw hond gewoon mag meenemen.

Op safari in Nederland

Bij safaripark de Beekse Bergen hoort een vakantiepark met blokhutten, chalets en luxe bungalows. Hier lijkt het alsof u in Afrika bent.

In de avond

Vakantiehuizen en appartementen

Overnachten