Weekendplanner Kaartjes

Vakantiehuizen en weekendhuizen

De Nederlandse boekingssite Booking heeft wereldwijd een breed aanbod aan vakantiehuizen, appartementen en vakantieparken in wereldwijd.

Voor veel bestemmingen kunt u zelf bepalen op welke dag u wilt inchecken en wilt vertrekken. Van vrijdag tot vrijdag boeken is niet nodig.

Zoek een vakantiehuis of appartement

vakantiehuis

Een blokhut of tent op de camping

Op veel campings kunt u een blokhut of luxueuze tent huren. Op stadscampings is een overnachting in een chalet of blokhut veel goedkoper dan een hotel of appartement.

In landen als Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland kunt u al decenia overnachten in een blokhut op een camping.

Huur een chalet, stacaravan of blokhut op een camping.

De vakantieparken in Nederland

In Nederland zijn vakantieparken en bungalowparken vooral populair bij gezinnen met kinderen. Bij veel attractieparken liggen dan ook vakantieparken waar u in een bungalow, chalet of vakantiehuis in de stijl van het attractiepark kunt overnachten.

Vanuit het vakantiepark zijn de attracties gemakkelijk te bereiken en soms is de toegang in de prijs van het huisje inbegrepen.

De vakantieparken in Europa.

Enkele populaire attractieparken met een bungalowpark

bungalow

De faciliteiten op een vakantiepark.

Natuurlijk zijn de bossen en het strand in de omgeving belangrijke attracties voor een bungalowpark. De meeste vakantieparken bieden extra faciliteiten als een zwembad, een wellness en een entertainment programma.

Bungalowpark

Vakantieparken hebben vaak eigen recreatiemogelijkheden en restaurants.

Leuke vakantiehuizen en bungalows in Nederland en Belgie

Hier vindt u vakantiehuizen voor een lang weekend of midweek aan de Nederlandse kust, in de bossen en in enkele leuke steden.

Er zijn bijzondere accommodaties als een boomhut in Drenthe, een windmolen bij Nijmegen of een historisch zeilschip in Zierikzee.

In België liggen de meest populaire vakantiehuizen en vakantieparken in de Ardennen en aan de kust.

Vakantiehuizen en appartementen in Nederland en Belgie