Weekendplanner Kaartjes

De vakantieparken in Zeeland.

In Zeeland zijn veel vakantieparken en campings aan het strand. Er zijn in Zeeland wel 27 parken van de vakantiepark keten Roompot Vakanties.

De meeste vakantieparken liggen in badplaatsen in Zeeuws-Vlaanderen en op Walcheren. U kunt een accommodatie huren voor een lang weekend, en midweek en per week.

De vakantiehuizen in deze vakantieparken.

De vakantieparken in Zeeuws-Vlaanderen.

In Zeeuws-Vlaanderen zijn veel vakantieparken van Roompot Vakanties. Het is een gebied met schone stranden en grote natuurgebieden. De Belgische badplaats Knokke en de stad Brugge liggen vlakbij.

Zoek een overnachting in Zeeland.

Overnachten

De vakantieparken bij Cadzand-Bad.

De meeste vakantieparken in Zeeuws-Vlaanderen liggen in en rond de badplaats Cadzand-Bad. Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een vakantiepark bij het strand met luxe villa’s. Veel villa’s hebben een sauna, een terras en/of een aanlegsteiger en soms zelfs een roeiboot. Enkele huizen hebben ook een sfeerhaard. Uiteraard is er Wifi.

Vlakbij Cadzand ligt de badplaats Nieuwvliet-Bad. Hier liggen Beach Resort Nieuwvliet-Bad en vakantiepark St. Pierre net achter de duinen. Er zijn eenvoudige bungalows en lodges en er zijn luxe villa’s.

Er is bij Nieuwvliet-Bad een breed strand en natuurlijk het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. Vanuit de vakantieparken kunt u ook fietsen en wandelen.

Boek een vakantiehuis in een vakantiepark.

De twee vakantieparken bij Breskens.

Bij de badplaats Breskens liggen de vakantieparken:

 • Droompark Schoneveld
 • Vakantiepark Zeebad
 • Park Scheldeveste

Er is o.a. een overdekt zwembad en de stranden van Breskens en Groede liggen vlakbij.
De veerboot naar Vlissingen ligt op loopafstand.

Overnachten in Breskens.

Vakantiepark in Cadzand-Bad.

Een video (2 min.) over Noordzee Résidence Cadzand-Bad.

De vakantieparken bij Vlissingen.

Bij Vlissingen op Walcheren kunt u een strandhuis of villa huren bij Strandpark Zeeland en bij het luxe Largo Noordzee Resort Vlissingen. Strandpark Zeeland is een rij strandhuisjes op het strand. U wordt dus wakker op het strand.

Het Largo Noordzee Resort Vlissingen heeft ook strandhuisjes op het strand, dit zijn de Beach Houses, er er zijn luxe villa’s en iets eenvoudiger lodges. Er zijn villa’s met een open haard. Dat is leuk als u in de winter een paar dagen naar het vakantiepark wilt.

Overnachten in Vlissingen.

Het strand van Domburg.

Domburg strand

Overnachten bij het strand van Domburg.

De vakantieparken van Domburg.

Bij de badplaats Domburg liggen meerdere vakantieparken van Roompot.

In vakantiepark Hof Domburg kunt u een luxe villa, een bungalow, chalet of safaritent huren voor een midweek of weekend weg. Het park ligt naast Domburg en net achter de duinen.

Buitenhof Domburg is een groot vakantiepark met luxe villa’s en landhuizen met een tuin. Het strand en Domburg liggen op loopafstand. Het vakantiepark ligt naast vakantiepark Hof Domburg. In het vakantiepark is een zwembad, een wellness centrum en bowlingbanen.

Appartementenhotel Résidence Wijngaerde ligt in het centrum van de badplaats. Hier kunt u een appartement met balkon huren.

De vakantiehuizen van Dishoek.

Net achter de duinen bij Dishoek ligt camping Dishoek. Hier kunt u een zespersoons bungalow huren. De bungalow heeft vier slaapkamers. In de woonkamer is een sfeerhaard voor een verblijf in de winter.

Het nieuwe vakantiepark LARGO Noordzee Résidence Dishoek is een kleinschalig luxueus vakantiepark met villa’s en appartementen. Het vakantiepark ligt bij zee. Als u het duin over loopt bent u op het strand.

Overnachten in Dishoek.

Vakantiepark in Dishoek.

Een video (1 min.) over vakantiepark LARGO Noordzee Résidence Dishoek.

Faciliteiten op veel vakantieparken.

 • Bowlingbanen
 • Tennisbanen
 • Een overdekt subtropisch zwembad.
 • Sauna’s met een kuur- en beautycentrum
 • Aanlegsteigers met roeiboten en waterfietsen
 • Minigolf en/of een golfbaan
 • Een speeltuin
 • Een animatieprogramma voor kinderen, de kidsclub.
 • Fietsverhuur, ook van elektrische fietsen.
 • Bootverhuur.