Weekendplanner Kaartjes

Een weekend of korte vakantie in Zeeland.

De zon schijnt langer en vaker in Zeeland dan waar dan ook in Nederland. Overal langs de kust kunt u een hotel, vakantiehuis of camping boeken.

Walcheren is, behalve bij Westkapelle, omgeven door duinen en de zee. Domburg, Veere, Vlissingen en Middelburg zijn bekende toeristische trekpleisters in Walcheren.

Overnachten op Zeeuws-Vlaanderen.

Zeeuws-Vlaanderen ligt tegen de kust van België aan. Zeeuws-Vlaanderen heeft een lange kust langs de Noordzee en de Westerschelde. Vanuit Zeeuws-Vlaanderen zijn de mooie Belgische badplaatsen gemakkelijk te bereiken. De meest populaire bestemmingen in Zeeuws-Vlaanderen zijn Breskens en Cadzand.

In Breskens is B&B De Passant in de Dorpsstraat een aanrader. De B&B heeft elegante kamers met uitzicht op de zee en de duinen.

De hotels en vakantiehuizen in Zeeuws-Vlaanderen.

Zoek een overnachting in Zeeland.

Overnachten

Overnachten in Cadzand.

Als u in Cadzand-Bad wilt overnachten zijn Hotel & Spa Noordzee en het Strandhotel aanraders. Het viersterrenhotel Hotel & Spa Noordzee ligt op een duin en beschikt over een wellness centrum. Ideaal voor een wellness weekend weg. Het hotel is ook in de winter een populaire bestemming voor een verwenweekend.

Ook het mooie Strandhotel in Cadzand biedt wellness faciliteiten en uitzicht op zee. U kunt in dit hotel gebruik maken van de tennisbaan en het zwembad. Het Strandhotel beschikt over een uitstekend restaurant.

De hotels en vakantiehuizen in Cadzand.

Haaientanden zoeken bij Cadzand Bad.

Zeeland
Walcheren
Schouwen-Duiveland
Vlissingen

Overnachten op Walcheren.

Het schiereiland Walcheren is een populaire bestemming voor een weekendje naar het strand. Ook als u van fietsen en wandelen houdt heeft Walcheren veel te bieden.

Walcheren is omsloten door de Westerschelde, de Noordzee en het Veerse Meer. Als u in Vlissingen overnacht en de Westerschelde wilt oversteken kunt u Zeeuws-Vlaanderen bezoeken via de snelle veerboot tussen Vlissingen en Breskens.

Met de auto rijdt u door de tunnel tussen Vlissingen en Terneuzen op Zeeuws-Vlaanderen.

Het centrum van Vlissingen.

Vlissingen

Een weekend naar Schouwen-Duivenland.

De meest populaire badplaats van Schouwen-Duivenland aan de Noordzee is het dorp Renesse. Renesse is populair bij jongeren en gezinnen. Er zijn dan ook veel hotels, pensions en campings in Renesse te vinden.

Een mooie camping bij Renesse is Camping De Wijde Blick. Op de camping kunt u chalets en hotelkamers huren. Er zijn hier voldoende familiekamers.

Het driesterrenhotel Landgoedhotel Moermond ligt bij een 14de-eeuws kasteel op een landgoed in Renesse. Het hotel ligt op loopafstand van het strand.

Overnachten in de badplaats Renesse.

Tip: Vakantiepark Aquadelta bij Bruinisse ligt aan het Grevelingenmeer.