Weekendplanner Kaartjes

De snelle veerboot tussen Vlissingen en Breskens.

Als u zonder auto van Walcheren naar Zeeuws-Vlaanderen wilt reizen, kunt u in Vlissingen de voetveer nemen naar Breskens. De snelle veerboten van Fast Ferries varen u in 20 minuten over de Westerschelde.

U kunt op de veerboot uw fiets of bromfiets meenemen. Reserveren is niet nodig, u kunt kaartjes kopen bij de kassa in de veerhaven.

Bij aankomst in Breskens.

veerboot Breskens Vlissingen

De attracties van Breskens.

De overtocht tussen Vlissingen en Breskens.

De veerboten van Fast Ferries die tussen Breskens en Vlissingen varen zijn snel en comfortabel. U zit in vliegtuigstoelen binnen maar er zijn ook een beperkt aantal banken buiten in de frisse lucht.

De overtocht duurt maar 20 minuten maar onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de kust van Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen.

De veerboot is geliefd bij fietsers die een weekend door Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen fietsen. Ook steken veel toeristen de Westerschelde over voor de visrestaurants in Breskens of de stranden van Walcheren.

de veerboot

Op de veerboot zijn vliegtuigstoelen.

De veerhaven van Vlissingen.

U vindt de veerhaven in Vlissingen naast het treinstation iets buiten de binnenstad. U loopt in een minuut van het station in Vlissingen naar de veerboot. Vaak ligt de veerboot al te wachten als de trein aankomt.

Het station en de haven van Vlissingen liggen enkele kilometers buiten het centrum. Er loopt een mooi fietspad over de dijk van het station naar het centrum van Vlissingen. Het is ongeveer een half uur lopen naar de binnenstad van Vlissingen.

Er rijden tussen het centrum van Vlissingen en het station ook een toeristentreintje en een bus. U kunt op het station fietsen huren voor een fietstocht over Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen.

Het station van Vlissingen

Het station en de veerhaven van Vlissingen.

Vlissingen

De veerboot vaart langs Vlissingen.

attracties

Op de veerboot ziet u grote zeeschepen uit de haven van Antwerpen.

De Westerschelde oversteken.

Westerschelde

Met de auto reist u via de tunnel tussen Ellewoutsdijk en Terneuzen.

De terminal van Breskens.

In Breskens ligt de veerboot tussen het centrum van Breskens en het bungalowpark van Roompot. In de terminal in de haven kunt u een kaartje kopen voor de overtocht.

U kunt ook langs de kust naar het centrum van Breskens lopen.

Vanaf het busstation bij de haven van Breskens vertrekken bussen naar o.a. Cadzand, Sluis en naar de Belgische steden Brugge en Knokke.

terminal Breskens

Bij deze terminal in de veerhaven in Breskens kunt u kaartjes kopen voor de overtocht.

De veerhaven van Vlissingen.

De veerhaven van Vlissingen ligt naast het station. Vanaf het station van Vlissingen kunt u met de trein naar Middelburg, Goes en Bergen op Zoom reizen.

Er rijden bussen vanaf het station van Vlissingen naar o.a. Koudekerke, Middelburg en Terneuzen (via de Westerscheldetunnel).

De vertrektijden van de veerboten.

De veerboot vaart afhankelijk van de vertrektijd één of twee keer per uur. De overtocht duurt 20 minuten.

veerhaven Vlissingen

In Vlissingen gaat u hier aan boord.

aan boord veerboot

Aan boord van de veerboot.

veerboot Breskens

Op de veerboot kunt u ook buiten zitten.