Weekendplanner Kaartjes

De hotels, appartementen en vakantiehuizen in Vlissingen.

Aan de lange boulevard aan zee in Vlissingen staan veel goede hotels en luxe appartementen. Veel kamers hebben een prachtig uitzicht op zee met de voorbij varende schepen en het strand.

Hotels als Amadore Grand Hotel Arion en Strandappartementen De Gulden Stroom beschikken over familiekamers.

De hotels en appartementen in Vlissingen.

De boulevard van Vlissingen.

Texel

Rechts ligt Grand Hotel Arion.

De hotels en appartementen in Vlissingen.

Vlissingen is een populaire bestemming voor een weekend weg door de mooi gelegen stranden, de jachthaven en door het mooie Walcheren.

De hotels van Vlissingen staan langs de lange boulevard aan de zee en in het historische centrum van de stad.

In de zomermaanden kan het in Vlissingen tijdens een zonnig weekend wel eens moeilijk zijn om een vrije hotelkamer te vinden. U kunt dan uitwijken naar een hotel of vakantiehuis in de nabijgelegen badplaats Zoutelande.

Overnachten in Vlissingen.

Overnachten

Overnachten aan de boulevard van Vlissingen.

Vlissingen beschikt over de langste boulevard langs zee in Nederland. Langs deze boulevard ligt een mooi strand en er zijn veel terrasjes gevestigd. U vindt aan de boulevard diverse hotels.

Zo is er driesterrenhotel Hotel de Leugenaar met een terras aan zee. U herkent dit hotel aan de kleine vuurtoren vlakbij het terras van het hotel.

Een ander populair hotel is het luxe Amadore Grand Hotel Arion. U kunt in dit hotel gratis gebruik maken van de sauna en fitnessruimte. Op het terras van het stijlvolle restaurant en brasserie Arion kunt u heerlijk eten met uitzicht op het strand en de zee. Het hotel beschikt ook over familiekamers.

De badplaats De Koog aan het Noordzeestrand

Als u een appartement aan zee zoekt moet u eens naar de luxueuze appartementen van Strandappartementen De Gulden Stroom kijken. De appartementen liggen aan de boulevard, pal naast het strand. Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht op de drukke scheepvaart van de Westerschelde. De vierpersoonsappartementen worden per midweek en weekend verhuurd.

Tip: In de oude Gevangentoren aan de boulevard kunt u overnachten in een luxe suite. Vanuit uw kamer heeft u hier een prachtig uitzicht op het strand en de zee.

De hotels in het centrum van Vlissingen.

Het Villahotel ligt vlakbij het centrum, het strand en de zee. Dit in Jugendstil stijl gebouwde hotel is een hotel met een romantische uitstraling.

Het driesterrenhotel beschikt naast romantische kamers ook over familiekamers in de vorm van een vierpersoonsappartementen. De zogenaamde Comfortkamers in dit hotel beschikken over een eigen jacuzzi.

Hotel Vlissingen

Hotel-Restaurant de Belgische Loodsensociëteit.

Overnachten bij het Beursplein.

Aan het Beursplein in het centrum van Vlissingen vindt u Hotel Bonaventure. Dit driesterrenhotel ligt tegenover de jachthaven in het historische gedeelte van het centrum van Vlissingen.

Op het mooie Beursplein zijn verder veel restaurants en terrasjes. Het strand, de winkels, het Arsenaal en de restaurants zijn vanuit het hotel in een paar minuten lopend te bereiken.

Hotel-Restaurant de Belgische Loodsensociëteit.

Hotel-Restaurant de Belgische Loodsensociëteit is een driesterrenhotel aan de boulevard van Vlissingen. Het hotel heeft naast tweepersoonskamers ook familiekamers. Veel kamers hebben uitzicht op zee.

De campings in de buurt van Vlissingen

  • Camping de Nolle in Vlissingen
  • Camping De Lange Pacht in Vlissingen
  • Camping Dishoek ligt aan zee in Dishoek
  • Camping De Kiekendief in Koudekerke

De campings bij Vlissingen
(kijk bij de ANWB-campings).
Leuke badplaatsen op Walcheren.

Villahotel

Hotel Bonaventure ligt op het gezellige Beursplein.

De vakantiehuizen en bungalowparken bij Vlissingen.

Bij Vlissingen liggen meerdere vakantieparken vlakbij zee. U kunt ook kiezen voor een strandhuisje op het strand.

De vakantieparken van Vlissingen.

Bij de badplaats Dishoek, ongeveer 6 km van Vlissingen, liggen meerdere bungalowparken.