Weekendplanner Kaartjes

Een weekend naar Zeeland in de badplaats Dishoek.

Tussen de badplaatsen Zoutelande en Vlissingen ligt het kleine Dishoek. In Dishoek vindt u een aantal leuke terrasjes bij de duinen.

Dishoek ligt vlakbij Zoutelande, Koudekerke en Vlissingen.

De appartementen en vakantiehuizen in Dishoek.

In de buurt van de kleine badplaats Dishoek zijn maar liefst drie vakantieparken en een camping. U kunt er dus overnachten in een vakantiehuis of appartement.

Een mooie plek voor een overnachting is Vakantiepark Largo Noordzee Residence Dishoek. Hier krijgt u een ruim appartement vlakbij zee. Andere vakantieparken in Dishoek zijn Vakantiepark Vebenabos en Vakantiepark Park Westduin.

De vakantiehuizen en appartementen in Dishoek.

Overnachten bij Dishoek.

Overnachten

De campings bij Dishoek.

U kunt er echter ook overnachten op een bungalow, chalet of tent op Camping Dishoek. Deze camping van Roompot ligt aan het strand en u kunt er een complete accomodatie of een kampeerplaats voor uw eigen tent reserveren.

Ongeveer anderhalve kilometer van Dishoek ligt Camping Resort de Meerpaal. Deze camping ligt bij de duinen, vlakbij de badplaats Zoutelande.

De campings bij Dishoek.

De hotels in Dishoek.

U kunt ook overnachten in het driesterrenhotel De Wijde Landen en in pension eetcafé Duinlust.

strand Dishoek

De opgang naar het strand.

Walcheren

De badplaats Dishoek

Tussen de badplaatsen Vlissingen en Zoutelande ligt het kleine plaatsje Dishoek.

Als u van wandelen of fietsen op Walcheren houdt kent u Dishoek waarschijnlijk van de terrasjes van het restaurant en het eetcafé bij de duinen.

Het is mogelijk om vanuit Vlissingen (5 km) of Zoutelande (7 km) over een pad door de duinen naar Dishoek te wandelen.
U kunt in Dishoek achter de duinen parkeren.

Vakantiepark Largo Noordzee Residence Dishoek

Het strand bij Dishoek.

Bij Dishoek vindt u een prachtig wit zandstrand dat iedere dag weer netjes opgeruimd wordt. Er zijn douches en er is een strandwacht. Op het strand kunt u ligstoelen, windschermen en parasols huren.

Fossielen zoeken op het strand.

Strandhotel Westduin.

Het Strandhotel Westduin ligt vlakbij Dishoek. Dit populaire hotel is rustig gelegen bij zee en ligt tussen Koudekerke en Vlissingen. In een paar minuten steekt u vanuit het hotel de duinen over naar het strand.

Een terrasje in Dishoek.

Dishoek

De duinen bij Dishoek.

Tussen de zee en Dishoek liggen prachtige hoge duinen. Over de toppen van de duinen loopt u over een smal wandelpad langs de kust van Walcheren.

Vanuit Dishoek is het ongeveer 2 km lopen naar Zoutelande en 5 km naar Vlissingen. Hier en daar staan bankjes vanwaar u een mooi uitzicht heeft op de zee, het strand en op de omgeving van Dishoek. Bij mooi weer ziet u vanaf het pad in de duinen de skyline van Vlissingen en de daken van Zoutelande.

U kunt een strandwandeling van of naar Dishoek combineren met een wandeling door de duinen.

Wandelen en fietsen op Walcheren.