Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in de badplaats Zoutelande.

Langs de duinen van Zoutelande liggen een aantal mooi gelegen drie- en viersterrenhotels. Ook zijn er enkele hotels waar u een appartement kunt huren.

In Zoutelande zijn veel vakantiehuizen. U kunt ook naar de chalets van Camping Resort De Meerpaal. In de chalets heeft u wel de service van een hotelkamer.

De hotels van Zoutelande.

Overnachten in Zoutelande.

Als u in het dorp Zoutelande wilt overnachten heeft u een ruime keus aan hotels, vakantiehuizen en appartementen. Langs de duinen vindt u een aantal uitstekende hotels. Deze hotels zijn allemaal met de auto gemakkelijk te bereiken.

Op Vakantiepark de Meerpaal is een hotel waar u een studio kunt huren. Er zijn ook veel chalets.

Zoek een overnachting in Zoutelande.

Overnachten

Enkele aanraders in Zoutelande.

Het Strandhotel Zoutelande ligt bij het strand en toch in het centrum van Zoutelande.

Iets verder van het centrum maar dichtbij zee vindt u hotels als Duinhotel Tien Torens, het Beach Hotel en Duinhotel Zomerlust.

Tip: Het Aparthotel Duinhotel Tien Torens ligt op een duin vlakbij het centrum van Zoutelande. In het vernieuwde hotel kunt u overnachten in een mooi ingericht appartement met balkon. Vanuit het hotel is het strand gemakkelijk bereikbaar.

Een weekend in Zoutelande.

Tip: Overnachten in een strandhuisje aan zee.

Beach Hotel Zoutelande

Het Beach Hotel is een viersterrenhotel aan de rand van Zoutelande. De duinen, het strand en de bossen liggen vlakbij.

Met de auto is het hotel gemakkelijk te bereiken. Parkeren is er gratis en er staat zelfs een laadpaal voor elektrische auto's.

Het hotel biedt uitgebreide wellness faciliteiten en er is een goed restaurant,Restaurant Brasserie De Walvis.

overnachten

Enkele vakantiehuizen in Zoutelande.

In de Vakantiepark de Meerpaal en in Minicamping De Visser kunt u een luxe chalet huren voor een nacht of langer.

In en rond Zoutelande kunt u overnachten in een vakantiehuis of B&B. Enkele goede vakantiehuizen zijn Villa Zeezout, Zandput nr 30 en nr 46, Villa Zoutelande en vakantiehuis Nieuwstraat 4.

De vakantiehuizen van Zeeland

Een hotel in Zoutelande.

Hotel Zomerlust

Duinhotel Zomerlust.

Vakantiepark de Meerpaal.

Vakantiepark de Meerpaal ligt aan het eind van een doodlopende weg in de bossen aan de rand van de duinen en is met de auto gemakkelijk te bereiken.

Op het vakantiepark staan ruime chalets met ieder een eigen tuintje. Er zijn chalets voor vier en zes personen. De chalets bieden hotelfaciliteiten. Zo wordt er iedere ochtend een mandje met vers gebakken broodjes bij uw huisje neergezet en er zijn wellness faciliteiten in het park. Het park en de chalets zijn vrij nieuw en schoon. Het strand is slechts één duin verwijderd van het park. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het vakantiepark heeft een eigen wellnesscentrum waar u gratis gebruik van kunt maken.

De vakantieparken van Zeeland.