Weekendplanner Kaartjes

Vakantieparken bij het strand in de Kop van Noord-Holland.

In de Kop van Noord-Holland liggen schone stranden waar nog volop de ruimte is. Het is een prachtig gebied voor strandwandelingen, fietsen, wandelen door de bossen en de duinen en voor een bezoek aan de bollenvelden.

Leuke plaatsen met een vakantiepark zijn Julianadorp aan Zee, Callantsoog, Schoorl en Egmond aan Zee.

Vakantieparken aan de kust.

Kop van Noord-Holland

De vakantieparken van Julianadorp aan Zee.

Er liggen twee parken van Roompot Vakanties naast elkaar in Julianadorp als één groot park. De luxe villa's liggen ongeveer 500 meter van het strand. In het vakantiepark zijn geen recreatievoorzieningen zoals in het nabijgelegen vakantiepark van Landal. Het is maar 10 minuten lopen vanuit uw villa of bungalow naar het strand.

 • Villaparc Duynopgangh (van Roompot)
 • Resort Duynzicht (van Roompot)
 • Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne.

Een weekend of midweek in Julianadorp.

Vakantiehuizen aan de kust.

Overnachten

De badplaats Julianadorp aan Zee.

 1. De badplaats Julianadorp aan Zee ligt in de Kop van Noord-Holland, ongeveer 5 km van Den Helder en Texel.
 2. Eind april en begin mei staan de bollenvelden met krokussen, hyacinten, irissen, narcissen, tulpen, lelies en gladiolen in bloei.
 3. In de omgeving van Julianadorp aan Zee ligt een prachtig natuurgebied met bossen en duinvalleien. U kunt bijvoorbeeld gaan fietsen of wandelen op het Noord-Hollandpad en door de Helderse Duinen.
 4. De badplaats Julianadorp aan Zee heeft twee veilige en schone stranden met de Blauwe Vlag. Er zijn op de stranden richting Den Helder altijd wel rustige plekken te vinden.

De attracties van Julianadorp.

Villaparc Duynopgangh van Roompot.

Villaparc Duynopgangh ligt vlak achter de duinen in Julianadorp. De vakantiehuizen in dit park zijn eenvoudiger dan die van het naastgelegen Resort Duynzicht. Ze zijn echter ook goedkoper.

Alle huizen in de vakantiepark hebben een tuin op het zuiden. De villa's hebben drie slaapkamers en zijn dus geschikt voor zes personen. In de woonkamer is vaak een open haard. Er is ook een villa voor maximaal acht personen.

In sommige huizen zijn honden toegestaan, andere huizen zijn huisdiervrij.

De vakantieparken van Roompot Vakanties.

Landal Beach Resort Ooghduyne.
(in Julianadorp)

Een video (2 min.) over het vakantiepark Ooghduyne.

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne.

Het luxe Resort Duynzicht in Julianadorp.

Alle vakantiehuizen op dit vakantiepark hebben drie slaapkamers en zijn dus geschikt voor maximaal zes personen. Iedere villa heeft een eigen sauna en een tuin met een luxe tuinset. Veel villa's hebben in de woonkamer een sfeer haard en een jacuzzi. De villa's zijn dus ook geschikt voor een romantisch verblijf in de winter.

De vakantieparken in Noord-Holland.

De faciliteiten in Landal Beach Resort Ooghduyne.

Er is in Julianadorp aan Zee ook een vakantiepark van Landal. Op het park zijn meer faciliteiten dan in de andere vakantieparken in Julianadorp. De vakantiehuizen bij Landal zijn wel eenvoudiger dan die van Roompot.

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne .

In Vakantiepark Ooghduyne is veel te doen. In het vakantiepark is een overdekt zwembad met glijbaan en er zijn bowlingbanen, een indoor speelparadijs, squashbanen, sauna's en kampvuurplekken. Verder zijn er speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen. Als u naar de golfbaan wilt is er een 9-holes golfbaan met A-status en een par 3 familiebaan. Ook kunt u in het vakantiepark fietsen en kano's huren om de omgeving te verkennen.

Er zijn in Vakantiepark Ooghduyne 284 villa's en 50 appartementen. U overnacht op het vakantiepark een appartement of villa. Er zijn ook enkele grote familiehuizen voor tien, twaalf, zestien of 22 personen. Veel huizen hebben een eigen sauna.

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne.

De strandhuisjes van Landal en Roompot Vakanties.

U kunt bij zowel Landal als bij Roompot in een strandhuisje op het strand van Julianadorp aan Zee overnachten. U slaapt dan op het strand.

De Landal en Roompot Strandhuisjes.

Leuke dingen doen.

Egmond aan Zee

Het vakantiepark van Callantsoog.

Vakantiepark Callassande in Callantsoog biedt luxe lodges, comfortabele chalets en ruime kampeerplaatsen. Op het vakantiepark zijn sportvelden, tennisbanen, (elektrische) fietsverhuur, speeltuinen en een overdekt zwembad. En het strand is maar 15 minuten lopen. Het nabij gelegen strand Groote Keeten heeft een Blauwe Vlag.

Op het vakantiepark kunt u overnachten in een lodge met twee of drie slaapkamers, er zijn chalets met twee slaapkamers en u kunt een compleet ingerichte safaritent of bungalowtent huren. Een week in een safaritent voor zes personen is verrassend goedkoop.

Overnachten in badplaats Callantsoog.

Het Roompot Park Scorleduyn in Schoorl.

Schoorl

De vakantiehuizen tussen Egmond aan Zee en Den Helder.

Bij Egmond aan Zee, Callantsoog, Julianadorp aan Zee en Den Helder zijn veel vakantiehuizen van particulieren. U kunt veel vakantiehuizen gewoon via Booking.com boeken. Dat is handig want dan kunt u ervoor kiezen om zonder kosten te annuleren.

 • Schoorl:
  Vlakbij het hoge duin in het centrum van Schoorl ligt het Roompot Park Scorleduyn.
  Het vakantiepark in Schoorl.
 • Egmond aan Zee:
  In Egmond aan Zee ligt het bungalowpark en camping van Roompot Vakanties, Kustpark Egmond aan Zee.
  Kustpark Egmond aan Zee.

Vakantiehuizen aan de kust.

Overnachten