Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Schoorl.

Het hoge duin in het centrum, de zee en de vele bossen maken Schoorl een leuke bestemming voor een weekendje weg.

In Schoorl zijn behalve hotels ook twee vakantieparken en enkele campings. Als u voor een culinair of een luxe weekend naar Schoorl wilt moet u naar Restaurant Hotel Merlet.

Het luxe vakantiepark Park Scorleduyn.

Schoorl hotel

Dit vakantiepark heeft een mooie ligging in Schoorl.

De hotels en vakantiehuizen in Schoorl.

In het centrum van Schoorl zijn een paar hotels. Het Restaurant Hotel Merlet is een prima bestemming voor een culinair weekendje weg.

Grandcafé Hotel de Viersprong en Hotel Jan van Scorel liggen dichtbij het natuurgebied de Schoorlse Duinen. Als u bij zee en de duinen wilt overnachten is Strandhotel Camperduyn een goede keuze.

Bij Schoorl vindt u een paar bungalowparken met fraaie vakantiehuizen. Zo ligt het mooie vakantiepark Park Scorleduyn aan de rand van Schoorl bij het natuurgebied.

De hotels en vakantiehuizen in Schoorl.

Overnachten in Schoorl.

Overnachten

Hotels waar u lekker kunt eten in Schoorl.

Het viersterrenhotel Restaurant Hotel Merlet heeft al meer dan 10 jaar een Michelin ster. Als u voor een gastronomisch weekend naar de Schoorlse Duinen wilt is dit hotel een goede keuze. Achter het restaurant ligt het hotel. Het hotel grenst aan een weiland. Vanuit het hotel loopt u in een paar minuten naar het klimduin in het centrum van Schoorl en naar de Schoorlse Duinen.

Grandcafé Hotel de Viersprong ligt in het centrum van Schoorl. Het hotel ligt tegenover het hoge klimduin van Schoorl. Het driesterrenhotel ligt aan de weg en er is een parkeerplaats voor gasten. Het hotel beschikt over enkele familiekamers. Vanuit dit hotel hoeft u alleen maar de weg over te steken om het klimduin te bereiken.

Hotel Jan van Scorel.

Het viersterrenhotel Fletcher Hotel Jan van Scorel ligt tegenover het bezoekerscentrum van de Schoorlse Duinen. Vanuit het hotel loopt u in een paar minuten naar het natuurgebied.

Het hotel beschikt over een binnenzwembad en een sauna. Het hotel heeft een eigen restaurant maar u kunt ook naar het centrum van Schoorl lopen voor één van de andere restaurants.

Het hotel biedt kamers met een kleine keuken. Als u met kinderen in het hotel overnacht kunt u kiezen voor een familiekamer.

Een hotel in Schoorl.

overnachten Schoorl

Grandcafé Hotel de Viersprong ligt bij het klimduin in Schoorl.

Het vakantiepark Park Scorleduyn.

Het vakantiepark Park Scorleduyn is een kleinschalig vakantiepark tegenover het bezoekerscentrum van de Schoorlse Duinen aan de rand van Schoorl.

In het bungalowpark zijn ongeveer 40 luxe vakantievilla's. Alle vakantiehuizen hebben een terras en een tweede verdieping met een extra slaapkamer.

Het vakantiepark en de vakantiehuizen van Schoorl

De vakantieparken in de Kop van Noord-Holland.

Het klimduin in Schoorl.

Texel

Het klimduin ligt in het centrum.

Een hotel of vakantiehuis bij de zee.

Bij het dorp Schoorl is het duingebied breed. De Duinen van Schoorl zijn prachtig maar u moet vanuit Schoorl wel een uur lopen om bij zee te komen. Uiteraard kunt u in uw hotel in Schoorl een fiets huren en in 20 minuten door de duinen naar zee te fietsen maar u kunt ook een hotel buiten Schoorl maar dichtbij de zee nemen.

Het Strandhotel Camperduyn ligt buiten Schoorl maar wel vlakbij zee. U hoeft vanuit het hotel alleen maar de opgang naar het strand over en u bent bij zee. Vanuit het restaurant van het hotel heeft u uitzicht op zee. Het hotel is met de auto te bereiken. Het is een mooi hotel als u komt voor strandwandelingen, de overweldigende natuur en de zee.

De hotels en vakantiehuizen in Schoorl.