Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

De twee badplaatsen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen ongeveer vijf kilometer van elkaar aan het strand van Noord-Holland.

In beide badplaatsen vindt u veel hotels waarvan sommige met zwembad. In Egmond aan Zee is ook een bungalowpark, een camping en een goedkoop hostel.

De leukste hotels en vakantiehuizen.

Een hotel in Egmond aan Zee.

Texel

Een hotel achter de duinen.

De badplaatsen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

De badplaats Egmond aan Zee is een voormalig vissersdorp waar u zelfs op zondag nog goed kunt shoppen.

De nabijgelegen badplaats Bergen aan Zee biedt wat winkels betreft minder mogelijkheden maar er zijn wel enkele gezellige strandpaviljoens die het hele jaar open zijn.

In beide badplaatsen vindt u leuke hotels en appartementen die vlakbij zee liggen. In Egmond aan Zee is zelfs een hostel van Stayokay.

Overnachten in Bergen en Egmond aan Zee.

Overnachten

De hotels en appartementen in Bergen aan Zee.

Strandhotel Nassau Bergen is een goed hotel in de duinen aan het strand. In veel hotelkamers heeft u een prachtig uitzicht op de zee en kunt u de zee horen ruisen. Als u voor het strand en de duinen komt is dit hotel heel geschikt om in te overnachten.

Bij het Zee-Aquarium van Bergen aan Zee ligt het appartement Hèt Strandappartement. Vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht op zee.

Het kunstenaarsdorp Bergen ligt ongeveer 5 km van de badplaats Bergen aan Zee. In Bergen zijn enkele uitstekende hotels. Met een gehuurde fiets kunt u vanuit uw hotel in het kunstenaarsdorp Bergen naar het strand fietsen.

attracties

Aparthotel de Dennen in Bergen aan Zee heeft een eigen zwembad (binnen).

De hotels aan het strand in Egmond aan Zee.

Hotel de Vassy en Hotel-Restaurant de Boei zijn twee goede driesterrenhotel bij de duinen van Egmond aan Zee. De hotels hebben uitstekende beoordelingen van haar gasten. De hotels liggen bij de opgang naar het strand en dichtbij de markante vuurtoren.

Hotel Dennen en Hotel Zuiderduin zijn goede hotels in Egmond aan zee. Beide hotels hebben een eigen parkeergarage. Dat is op zonnige dagen in het weekend erg handig als u met de auto komt.

strandhotel Bergen aan Zee

Strandhotel Nassau Bergen in Bergen aan Zee.

Het hostel Stayokay Egmond in Egmond aan Zee.

Stayokay Egmond ligt iets buiten Egmond aan Zee bij Egmond aan den Hoef. In het vroege voorjaar ziet u vanuit het hostel over de bollenvelden aan de Herenweg. Veel kamers hebben uitzicht op de duinen van Egmond. Het hostel is zeer geschikt voor gezinnen. Er is voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en er is een tuinkamer. U kunt in het hostel een familiekamer boeken.

Vlakbij het hostel liggen twee maneges die buitenritten over het strand en door de duinen organiseren.

Texel

Vakantiepark en camping Kustpark Egmond aan Zee.

In Egmond aan Zee ligt een bungalowpark en camping van Roompot Vakanties, Kustpark Egmond aan Zee.

Het is een rustig gelegen park waar u bungalows kunt huren en er zijn kampeerplaatsen voor uw tent of caravan. Het park ligt niet zo ver van het strand en het beschikt o.a. over een verwarmd zwembad en een speeltuin.

U kunt hier al voor twee nachten een vakantiehuis of kampeerplaats huren. Het vakantiepark is dus een goede locatie voor een weekendje naar zee.

Kustpark Egmond aan Zee van Roompot Vakanties.

De vakantieparken in de Kop van Noord-Holland.