Weekendplanner Kaartjes

Goedkoop een weekend naar het strand in Nederland.

Het goedkoopste weekendje naar het strand is een paar dagen in een hostel.

In de badplaatsen langs de Nederlandse kust zijn een aantal uitstekende hostels te vinden. Bekend zijn de hostels van de hotelketen Stayokay.

Het strand van Noordwijk aan Zee.

strand

Tips voor een dagje naar het strand.

Goedkoop overnachten Noordwijk aan Zee.

Het Flying Pig Beach Hostel is een goedkoop hostel in het centrum van Noordwijk aan Zee. Het hostel ligt vlakbij het strand en bij de belangrijkste winkelstraat en het uitgaanscentrum van Noordwijk aan Zee

Vier keer per dag gaat er een gratis shuttle bus naar Amsterdam zodat u een weekendje strand kunt combineren met een stedentrip. In het Flying Pig Beach Hostel kunt u gebruik maken van de surfplanken en de bodyboards en skimboards zijn gratis. U kunt in het hostel fietsen huren.

De budgethotels en hostels in Noordwijk aan Zee.

Overnachten aan de kust.

Overnachten

Het hostel Stayokay Noordwijk

Stayokay Noordwijk ligt tussen Noordwijk en Noordwijk aan Zee in de duinen. Aan één kant van het hostel liggen de duinen en aan de andere kant liggen de bollenvelden.

Het hostel beschikt over familiekamers maar u kunt ook overnachten op een slaapzaal. Als u kiest voor een bed op een slaapzaal kunt u hier heel goedkoop overnachten.

Stayokay Noordwijk is een goedkoop adres als u in het voorjaar door de bollenvelden en de duinen wilt fietsen. In het hostel kunt u fietsen en steps huren. Er zijn recreatie faciliteiten in en rond het hostel. Er is een recreatiezaal en buiten is er voor de kinderen een speeltuin.

Het hostel Stayokay Noordwijk.

Leuke badplaatsen in Nederland.

badplaatsen naar zee

Goedkoop overnachten in Scheveningen

De goedkoopste slaapplaats in Scheveningen vindt u in het Jorplace Beach Hostel. Een bed op de slaapzaal kost rond de € 25,- maar er zijn ook tweepersoonskamers. U overnacht in het centrum van Scheveningen en het is dichtbij het strand.

In Hotel Empire kunt u ook goedkoop overnachten. Er is een slaapzaal maar u kunt ook overnachten op een tweepersoons- of driepersoonskamer. Het budget hotel ligt slechts 50 meter van het strand.

Overnachten in Scheveningen.

Zandvoort aan Zee.

Surfhotel De Kust ligt vlakbij het station van Zandvoort en niet ver van het strand. In dit goedkope hotel kunt u overnachten op een kleine slaapzaal en er zijn twee- en driepersoonskamers. U kunt in het hotel fietsen huren.

Rosie's Apartment is een gezellig huisje dat bij mensen in een tuin in Zandvoort staat. Het leuke huisje staat niet zo ver van het strand en beschikt over een keuken en een terras. U kunt er met twee personen overnachten.

Overnachten in Zandvoort.

Goedkoop overnachten op Texel.

Stayokay Texel ligt bij het dorp Den Burg op het eiland Texel. Het is een modern hostel met veel ruimte en faciliteiten. Rondom het hostel liggen speelvelden (met speeltuin) voor de kinderen en er zijn sportfaciliteiten. In het hostel is een recreatieruimte waar u o.a. kunt biljarten en tafeltennissen.

U kunt overnachten op een slaapzaal (heel goedkoop) of in een kamer. Er zijn ook familiekamers en vier- en zespersoonskamers. In het hostel kunt u fietsen huren.

Tip: Op vakantiepark de Krim op Texel huurt u voor de hele familie goedkoop een vakantiehuisje.

Overnachten op Texel.

Overnachten in een hostel in een kasteel.

Kinderen vinden een overnachting in een echt kasteel heel spannend maar het is ook heel romantisch. Er staan in Nederland twee hostels langs de kust die gevestigd zijn in een kasteel, in Domburg en in Heemskerk.

In Zeeland staat tussen de badplaatsen Oostkappelle en Domburg een bijzonder hostel. Het hostel is gevestigd in een middeleeuws kasteel en staat vlakbij zee. Een ander hostel dat gevestigd in een kasteel Slot Assumburg in Heemskerk, niet ver van de badplaats Wijk aan Zee.

Overnachten in een hostel in een kasteel.

Goedkoop overnachten in dit kasteel.

overnachten

Dit kasteel in Domburg is een ook hostel van Stayokay.

Overnachten