Weekendje weg
De site voor uw weekend weg.
Hostels aan de Nederlandse kust
Goedkoop een weekend naar het strand in Nederland

Het goedkoopste weekendje naar het strand is een paar dagen in een hostel.

In de badplaatsen langs de Nederlandse kust zijn een aantal uitstekende hostels te vinden. Bekend zijn de hostels van de hotelketen Stayokay.

     
Eropuit > Nederland > Hostels en budgethotels aan de kust van Nederland
  Badplaatsen aan de kust Een paar dagen naar zee
Goedkoop een weekend naar het strand in Nederland
 
 
badplaatsen
 
 
kaart met  badplaatsen Holland
 
 
koffers
 
 
zoeken
 
 
Reserveringen
 
 
kaart met  badplaatsen Holland
 
 
Walcheren
 
 
badplaatsen
 
koffers
 
zoeken
Hostels en goedkope hotels aan de kust van Zuid-Holland

Goedkoop overnachten Noordwijk aan Zee

In Noordwijk aan Zee zijn twee goedkope hostels te vinden. Het Flying Pig Beach Hostel is een goedkoop hostel in het centrum van Noordwijk aan Zee. Het hostel ligt vlakbij het strand en bij de belangrijkste winkelstraat en het uitgaanscentrum van Noordwijk aan Zee.

Vier keer per dag gaat er een gratis shuttle bus naar Amsterdam zodat u een weekendje strand kunt combineren met een stedentrip. In het Flying Pig Beach Hostel kunt u gebruik maken van de surfplanken en de bodyboards en skimboards zijn gratis. U kunt in het hostel fietsen huren om daarmee de mooie omgeving te verkennen.

Goedkoop overnachten in Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee

Stayokay Noordwijk ligt tussen Noordwijk en Noordwijk aan Zee in de duinen. Aan één kant van het hostel liggen de duinen en aan de andere kant vindt u de bollenvelden. Het hostel beschikt over familiekamers maar u kunt ook overnachten op een slaapzaal. Als u kiest voor een bed op een slaapzaal kunt u hier heel goedkoop overnachten.

Stayokay Noordwijk is een goedkoop adres als u in het voorjaar door de bollenvelden en de duinen wilt fietsen. In het hostel kunt u fietsen en steps huren. Er zijn recreatie faciliteiten in en rond het hostel. Er is een recreatiezaal en buiten is er voor de kinderen een speeltuin.

Scheveningen

Goedkoop overnachten in Scheveningen

De goedkoopste slaapplaats in Scheveningen vindt u het
pension Jorplace. Een bed op de slaapzaal kost rond de € 20,- maar er zijn ook tweepersoonskamers. U overnacht in het centrum van Scheveningen en het is dichtbij het strand. U kunt gebruik maken van de keuken zodat u zelf kunt koken.

Ook in Hotel Empire kunt u goedkoop overnachten. Er is een slaapzaal maar u kunt ook overnachten op een tweepersoons- of driepersoonskamer. Het budget hotel ligt in het centrum van Scheveningen, slechts 50 meter van het strand.

Tip: U kunt ook goedkoop overnachten in het nabijgelegen
Den Haag of Zandvoort.

Overnachten in Scheveningen

Texel

Goedkope hotels aan de kust van Noord-Holland

Zandvoort aan Zee

Surfhotel De Kust ligt vlakbij het station van Zandvoort en niet ver van het strand. In dit goedkope hotel kunt u overnachten op een kleine slaapzaal en er zijn twee- en driepersoonskamers. U kunt in het hotel fietsen huren.

Rosie's Apartment is een een gezellig huisje dat bij mensen in een tuin in Zandvoort staat. Het leuke huisje staat niet zo ver van het strand en beschikt over een keuken en een terras. U kunt er met twee personen overnachten.

Overnachten in Zandvoort

De badplaatsen van Noord-Holland

Goedkoop overnachten op Texel

Stayokay Texel ligt bij het dorp Den Burg op het eiland Texel. Het is een modern hostel met veel ruimte en faciliteiten. Rondom het hostel liggen speelvelden (met speeltuin) voor de kinderen en er zijn sportfaciliteiten. In het hostel is een recreatieruimte waar u o.a. kunt biljarten en tafeltennissen.

U kunt overnachten op een slaapzaal (heel goedkoop) of in een kamer. Er zijn ook familiekamers en vier- en zespersoonskamers. In het hostel kunt u fietsen huren.

Tip: Op vakantiepark de Krim op Texel huurt u voor de hele familie goedkoop een vakantiehuisje.

Overnachten op Texel

Bijzondere hostels aan de kust

Kinderen vinden een overnachting in een echt kasteel heel spannend maar het is ook heel romantisch. Er staan in Nederland twee hostels langs de kust die gevestigd zijn in een kasteel, in Domburg en in Heemskerk.

In Zeeland staat tussen de badplaatsen Oostkappelle en Domburg een bijzonder hostel. Het hostel is gevestigd in een middeleeuws kasteel en staat vlakbij zee. Een ander hostel dat gevestigd in een kasteel Slot Assumburg in Heemskerk, niet ver van de badplaats Wijk aan Zee.

U kunt in deze hostels van StayOkay een kamer huren of nog goedkoper een bed nemen op een slaapzaal.

Badplaatsen aan de Nederlandse kust

Informatie over leuke badplaatsen aan de kust

Badplaatsen aan de Nederlandse kust Attracties in Zuid-Holland
Badplaatsen aan de Belgische kust Hostels en jeugdherbergen
Een paar dagen naar zee Bungalowparken aan de Nederlandse kust
De Waddeneilanden Badplaatsen in Zeeland
Hoek van Holland Beach Hostel Holland in Katwijk aan Zee
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Contact en privacybeleid
media