Weekendplanner Kaartjes

Wilt u heerlijk uitwaaien op het strand of lekker zonnen bij zee?

Hier vindt u de leukste badplaatsen van Nederland waar u kunt overnachten in één van de vele hotels, vakantiehuizen en appartementen aan het strand.

badplaatsenn

Overnachten langs de kust.

In Nederland liggen er langs de Noordzeekust ongeveer dertig badplaatsen. In het hoogseizoen kan het wel eens lastig zijn om last minute nog een goed hotel of appartement te boeken. Buiten het seizoen zijn veel hotels in badplaatsen echter veel goedkoper.

Behalve hotels en appartementen kunt u ook overnachten bij particulieren. In de zomer vindt ziet u in plaatsen als Zandvoort, Scheveningen en Bergen aan Zee bij veel huizen een bordje voor het raam met de tekst Zimmer Frei. Uiteraard kunt u ook online een kamer of studio boeken.

Tip: Huur eens een strandhuisje bij zee.

Een hotel in de duinen van Terschelling.

Parijs shows

Het Hotel Sandton Paal 8 ligt in de duinen van Terschelling.

Overnachten in een Nederlandse badplaats.

Als u in de zomer een hotel of vakantiehuis wilt reserveren moet u er op tijd bij zijn. Als de weersvoorspellingen aangeven dat er een zonnig weekend aankomt zijn de meest populaire hotels en vakantiehuizen al gereserveerd.

Als u zeker wilt weten dat u in de zomer op een hete dag wel een accomodatie bij het strand heeft kunt u een maand eerder alvast een hotel of vakantiehuis boeken met de optie om gratis te annuleren. Als het dan toch een regenachtig weekend wordt kunt u altijd nog gratis annuleren.

Zoek een accomodatie die u gratis kunt annuleren.

De vakantieparken aan de kust

Langs de kust zijn een groot aantal vakantieparken waar u een vakantiehuis kunt huren voor een weekend.

De vakantieparken hebben vaak faciliteiten als een subtropisch zwembad en wellness faciliteiten. U bent hier dichtbij het strand maar als het regent of koud is er in het vakantiepark genoeg te doen.

De vakantieparken aan de kust.

Een weekend naar een camping.

Net achter de duinen van Nederland zijn veel campings waar u ook voor een paar dagen kunt overnachten.

Eigenlijk is een camping ideaal als u kinderen heeft of als u veel buiten wilt zijn. Op de meeste campings zijn faciliteiten als een speeltuin, een winkel en vaak een zwembad.

U hoeft voor een weekend niet zelf een tent op te zetten. Er zijn volledig ingerichte bungalowtenten, caravans en chalets te huur.

Naar een camping aan de Nederlandse kust.