Weekendplanner Kaartjes

Een weekend Den Haag en Scheveningen..

Den Haag is één van de leukste winkelsteden van Nederland. U vindt in de binnenstad veel trendy modewinkels en talloze speciaalzaken. Ideaal voor een weekendje shoppen en uitgaan.

Als u een weekend naar Den Haag wilt kunt u overnachten in Scheveningen of in de binnenstad van Den Haag.

Een paar dagen in Den Haag.

Den Haag bestaat uit een aantal stadsdelen en wijken. Voor een weekendje weg zijn het centrum van Den Haag, het stadsdeel Scheveningen en de wijk Kijkduin het meest interessant. Hier staan dan ook de meeste hotels, pensions en appartementen.

Het leuke van Den Haag is ook dat het strand en de zee bij Scheveningen altijd in de buurt is. Vandaar dat een zaterdag shoppen in Den Haag vaak gecombineerd wordt met een zondag naar Scheveningen of Kijkduin.
Met de tram reist u vanuit deze badplaatsen snel het centrum van Den Haag.

Overnachten in Den Haag en Scheveningen.

Overnachten

Shoppen in Den Haag

Er zijn in Den Haag veel winkelgebieden. Aan de Spuistraat en de Grote Marktstraat zijn alle grote winkelketens te vinden. In de straten achter de Bijenkorf vindt u veel internationale winkels en restaurants.

Als u bijzondere stropdassen en designproducten zoekt kunt u naar de Haagsche Passage. Deze overdekte winkelgalerij is meer dan 100 jaar oud. In de Hoogstraat vindt u maatkleding, schoenen en tassen. Antiekwinkels en kunst zijn er rond de Denneweg. Overal in de Haagse binnenstad zijn kledingwinkels, trendy boetieks en leuke schoenenwinkels.

In stadsdeel Scheveningen treft u op de promenade nog een aantal leuke winkels aan. Bij mooi weer, maar ook als het wat minder is, kunt u hier heerlijk wandelen en rondkijken.

Een weekend naar Scheveningen.

Scheveningen

Het strand van Scheveningen.

Binnenhof Den Haag

Het Binnenhof met de Ridderzaal en het Torentje.

shoppen Den Haag

Winkelen in de Haagsche Passage in Den Haag

Overnachten in Den Haag en Scheveningen.

Den Haag en Scheveningen hebben voor een weekend weg veel te bieden.

Als u van strand en zee houdt overnacht u in een appartement of hotel in Scheveningen of Kijkduin. Met de tram kunt u dan in 15 minuten naar het centrum van Den Haag reizen.

Voor een stedentrip of voor een weekendje winkelen en uitgaan overnacht u in het centrum van Den Haag maar u kunt toch in 15 minuten naar het strand van Scheveningen reizen.

De hotels van Den Haag en Scheveningen.

Hotel het Kurhaus in Scheveningen.

overnachten

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

De attracties van Den Haag.

Het strand, de winkels, de bijzondere musea en de vele uitgaansmogelijkheden van Den Haag zijn belangrijke attracties voor Den Haag.

Populaire attracties voor kinderen in Den Haag zijn o.a. Madurodam, pretpark Duinrell en pretpark Drievliet.

Het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Overnachten in vakantiepark Duinrell.

tickets voor attracties in Den Haag.

Enkele attracties in Den Haag.