Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Den Haag en Scheveningen.

Den Haag is de ideale stad om in te shoppen, te bezichtigen of gewoon om in uit te gaan. Ook de stranden van Den Haag trekken veel toeristen.

Het strand van de Haagse wijk Kijkduin en die van stadsdeel Scheveningen trekken veel toeristen. Den Haag is dan ook een ideale bestemming voor een weekendje weg.

De hotels en appartementen in Den Haag.

Hotel 't Goude Hooft.

Hotel Den Haag

Hotel 't Goude Hooft aan de Groenmarkt is de oudste herberg van Den Haag.

Overnachten in het centrum van Den Haag.

Voor een weekendje in Den Haag zoekt u een hotel in de historische binnenstad van Den Haag. Hier zijn o.a. het Binnenhof, het Stadhuis, Paleis Noordeinde, de Koninklijke Schouwburg en de Haagse Grachtengordel.

In het oude centrum van Den Haag kunt u uitgaan en shoppen. Populaire winkelstraten in Den Haag zijn de Grote Marktstraat, de Spuistraat en Noordeinde.

Door de vele diplomaten, zakenreizigers en weekendtoeristen is er in Den Haag een divers aanbod aan hotels en appartementen. De vele ambassades en het Binnenhof liggen in en rond het centrum

Een weekend in Den Haag en Scheveningen.

Overnachten in Den Haag

Overnachten

Enkele goede hotels in Den Haag

Enkele hotels in Den Haag behoren tot de meest bekende hotels van Nederland.

Het hotel Novotel Den Haag City Centre en Hotel Corona liggen tegenover het Binnenhof en bij het winkelcentrum Haagse Passage. Deze hotels liggen ideaal als u een weekend wilt shoppen en uitgaan.

Hotel Hilton The Hague ligt vlakbij het Panorama Mesdag. Het hotel heeft uitstekende beoordelingen van haar gasten.

Als u een evenement heeft in het World Forum, het vroegere Congresgebouw, dan is een overnachting in het Novotel Den Haag World Forum een goede keus.

Binnenhof Den Haag

Het Binnenhof is één van de bezienswaardigheden van Den Haag.

De badplaats Scheveningen

De badplaats Scheveningen was ooit een dorp aan zee maar is tegenwoordig een stadsdeel van Den Haag. Vanuit het centrum is het strand van Scheveningen met de tram dan ook gemakkelijk bereikbaar.

Het meest bekende hotel van Scheveningen is het Kurhaus. Dit fraaie hotel ligt aan de boulevard en het strand. Ook het Boulevard Hotel Scheveningen, Hotel Gevers en Hotel Albion zijn uitstekende hotels in Scheveningen-Bad.

Overnachten in Scheveningen

De Haagse wijk Kijkduin.

Net zoals Scheveningen is ook Kijkduin een badplaats van Den Haag. Kijkduin heeft uit een boulevard langs het strand met winkels. Kijkduin heeft een breed strand met lage duinen en er zijn leuke terrasjes met uitzicht op zee.

Hier bij het strand ligt het viersterrenhotel NH Atlantic Den Haag. Het strandhotel beschikt over een overdekt zwembad zodat u ook op minder zonnige dagen kunt zwemmen. Verder zijn er wellness faciliteiten als een sauna en Turks stoombad.

De stranden van Kijkduin

Haagse Passage

De Haagse Passage ligt bij het Buitenhof.

De vakantieparken rond Den Haag.

Als u met kinderen naar Kijkduin gaat en niet in een hotel wilt overnachten kunt u er een bungalow huren in vakantiepark Kijkduin of in bungalowpark Duinrell.

Vlakbij Noordwijk, ongeveer 25 km van Den Haag, ligt het vakantiepark Parc du Soleil. Hier kunt u een strandhuisje of chalet vlakbij de duinen huren.

Overnachten in een strandhuisje op het strand

Vakantieparken bij Den Haag