Weekendplanner Kaartjes

Goedkope vliegreizen binnen Europa

Sinds de komst van de prijsvechters is vliegen veel goedkoper en kunt u ook voor een weekendje weg ergens naartoe vliegen.

Een weekend weg naar steden als Barcelona, Parijs, Madrid, Rome, Venetië, Londen, Lissabon of Wenen behoort nu tot de mogelijkheden.

Zoek een voordelige vlucht.

vliegvelden

De luchthavens van Nederland

Vervoer naar het vliegveld.

De vliegvelden in Nederland en België.

Schiphol is niet de enige luchthaven van Nederland. Iedere dag vertrekken er talloze vluchten vanuit kleinere luchthavens Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Maastricht Airport.

De vliegvelden van België

In België vertrekken veel goedkope vluchten vanaf vliegveld Brussels South Charleroi Airport. Brussels South is wel wat misleidend omdat het vliegveld ongeveer 50 km onder Brussel ligt.

Het andere vliegveld van Brussel is Brussels Airport bij Zaventem.

Veel vluchten van Ryanair vertrekken vanaf Charleroi.

Goedkope vliegtickets zoeken.

Op internet kun je veel aanbieders van goedkope vliegreizen vinden. Naast sites van reisbureaus en vliegtuigmaatschappijen zijn er ook sites waar de databases van verschillende maatschappijen geraadpleegd worden om de beste aanbiedingen te vinden.

Prijzen kunnen per aanbieder en per dag verschillen dus als je de tijd hebt kun je het beste op verschillende dagen zoeken.

Tips om de goedkoopste vliegtickets te vinden.

Bagage

Tips voor je bagage en handbagage

Bagage

Voordelige vluchten vanuit Nederland en België.

Hier vindt u vliegreizen naar bijna alle bestemmingen in de wereld tegen gunstige prijzen.

U kunt hier de aanbiedingen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia, KLM, Ryanair en Easyjet met elkaar vergelijken, reserveren en uitprinten.

Vervoer van en naar luchthavens

Als u een vliegreis gaat maken moet u kiezen hoe u naar het vliegveld wilt gaan. De trein is goedkoop, de eigen auto of een taxi is gemakkelijk en ook is het mogelijk om de avond voor vertrek te overnachten in een comfortabele hotelkamer vlakbij Schiphol.

Het is vooral een afweging. Gemakkelijk en comfortabel of vooral goedkoop.

Bij aankomst op het vliegveld in het buitenland kunt u een shuttlebus of taxi nemen om u naar uw hotel of resort te brengen. Hier kunt u wereldwijd reserveren.

Vervoer vanaf meer dan 1000 vliegvelden.

De vliegvelden bij de grens in Duitsland.

Vlakbij de Nederlandse en Belgische grens in Duitsland liggen een aantal goedkope vliegvelden.

Prijsvechters vliegen onder andere vanuit Keulen, Weeze en Düsseldorf (niet te ver van de grens) naar bijna alle Europese landen.

De prijzen van de tickets vanaf de kleinere vliegvelden langs de grens zijn vaak laag vergeleken met vluchten die vanaf Schiphol vertrekken

De vliegvelden bij de Duitse grens.

De vliegvelden bij de Duitse grens.

kaartjes

Lagere prijzen voor vluchten vanuit Duitsland.

In Duitsland zijn de schoolvakanties niet helemaal gelijk aan die van Nederland dus het hoogseizoen, met duurdere tickets, wijkt iets af. Dit biedt kansen voor het vinden van een goedkope vlucht.

Het loont de moeite om op de Duitse vliegvelden te zoeken als u op zoek bent naar een goedkope vlucht.

Vergelijk vluchten vanaf verschillende vliegvelden.