Weekendplanner Kaartjes

Overnachten bij Schiphol.

Als uw vlucht vroeg vertrekt is het handig om op Schiphol te overnachten. Hieronder vindt u een overzicht van hotels op luchthaven Schiphol.

Tip: Bij het centraal station in Amsterdam kunt u ook een hotel nemen. Met de trein rijdt u dan eenvoudig tot onder de vertrekhal.

Het hotel Sheraton Amsterdam Airport.

Schipholhotel

De hotels bij Schiphol.

Het Sheraton Airport Hotel tegenover de terminal.

Het hotel dat het dichtst bij de vertrekhal van Schiphol ligt is het viersterrenhotel Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Het hotel ligt tegenover de terminal van Schiphol. In een paar minuten loopt u vanuit het hotel naar de incheckbalie. Het hotel wordt als uitstekend beoordeeld door haar gasten.

In het Sheraton Amsterdam Airport Hotel vindt u overigens ook een uitstekend restaurant en diverse wellness faciliteiten.

Een goedkoper hotel dan het Sheraton Airport Hotel is het Van der Valk Hotel A4 Schiphol en het Yotelair op Schiphol.

Overnachten bij Schiphol.

Overnachten

Het Van der Valk Hotel A4 Schiphol.

Het Van der Valk Hotel A4 Schiphol. Dit hotel ligt ongeveer 10 minuten van Schiphol bij Hoofddorp aan de autosnelweg A4. Naast tweepersoonskamers zijn er in dit hotel ook familiekamers en er is een binnenzwembad.

Voor het hotel ligt een grote parkeerplaats en het hotel heeft een pendeldienst naar Schiphol. En Park, Sleep & Fly arrangement in dit hotel is een overnachting inclusief parkeren tijdens uw reis en het gebruik van de pendeldienst.

Hotels met een pendeldienst naar Schiphol.

kaartjes OV Londen

Het Van der Valk Hotel A4 Schiphol bij Hoofddorp heeft een Park, Sleep & Fly arrangement.

Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol.

Het hotel Hilton Amsterdam Airport Schiphol ligt op het vliegveld zelf. Via een overdekte wandelgang loopt u vanuit het hotel in 6 minuten naar de vertrekhal.

Het is een luxe hotel met veel wellness faciliteiten. U vindt dit luxe viersterrenhotel aan de Schiphol Boulevard.

vliegvelden

Het Yotel Schiphol Airport.

Het budget hotel Yotel Schiphol Airport bevindt zich op Schiphol zelf, achter de paspoortcontrole bij pier D. In dit budget hotel krijgt u een klein kamertje maar wel met alle nodige voorzieningen.

Hier kunt u goedkoop op Schiphol overnachten. Eigenlijk is dit hotel vooral handig voor transit reizigers.

hotels Amsterdam

Hotel Mercure Schiphol Terminal.

Het driesterrenhotel Hotel Mercure Schiphol Terminal vindt u in lounge 3 op Schiphol tussen gate E en F. U moet dus door de douane als u in het hotel wilt overnachten. In het hotel overnachten is handig als u niet teveel bagage heeft en uw vliegtuig 's ochtends vroeg vertrekt.

Designhotel CitizenM Amsterdam Airport.

Hotel CitizenM Amsterdam Airport is een luxe designhotel dat op loopafstand van de terminals van Schiphol ligt. De kamers zijn mooi ingericht en de restaurant en de bar van het hotel zijn 24 uur per dag geopend.

De hotels met een pendeldienst naar Schiphol.

Behalve de hotels die op luchthaven Schiphol te vinden zijn kunt u ook overnachten in een hotel die iets verder weg ligt. Hotels in de buurt van het centraal station in het centrum van Amsterdam zijn gemakkelijk omdat u met de trein tot onder de vertrekterminal op Schiphol kunt komen.

Maar als u liever niet met uw koffers met de trein reist kunt u ook overnachten in een hotel met een shuttle service naar Luchthaven Schiphol.

Ibis Hotel Amsterdam

Vanuit de hotels bij het centraal station in Amsterdam is Schiphol gemakkelijk te bereiken.

Enkele goede hotels met een shuttledienst op Schiphol

  1. Novotel Amsterdam Airport
  2. Best Western Amsterdam Airport Hotel
  3. Dorint Hotel Amsterdam Airport
  4. Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport